Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaporító

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A címben feltett kérdésnél kevés borzasztóbbat tudok elképzelni. Áll mellettem az ember, hallgatunk egy erősítőt meg egy pár hangfalat, és az illető fürkészve néz engem. Szeretne bizalommal tekinteni rám, hiszen én már évezredek óta ezzel foglalkozom, biztosan tudom a frankót. Valamit makogok,…..
A múltkori hörgős kislánynak most itt az ellenpólusa. A Holland’s Got Talentben Amira Willighagen (9 éves) szakította le a nézők és a zsűri arcát a csodás opera áriájával, de úgy, hogy mindenki csak pillázott kifelé a fejéből. ..
szaporító 2013.10.30 10:06:43
Szomorúak a Tesco Gazdaságos Tonic rajongói, mert a lötty gyártását áthozták Magyarországra, és mint ahogy ilyenkor lenni szokott, két szinttel romlott a minősége. Merthogy kispórolták belőle a kinint, amitől keserű lesz: Kedvelt italom a Tesco Value Tonic nevű folyadék,…..
Csak közmondásos visszafogottságunk (...) tartott vissza attól, hogy a szenzáció szót használjuk, a címben, pedig ha valami, akkor ez az: eladó ugyanis az a ház, melyet Elvis Presley és felesége 1967-ben vásároltak. A Beverly Hills-i otthont házasságkötése évében, 1967-ben…..
Naiv ügyfél kis híján megvásárolt egy lakást a Duna House közvetítésével. Már a foglalót is kifizette, amikor kiderült egysmás, amit az ingatlanos kolléga elfelejtett elmondani, így visszalépett a biznisztől.  A sztori a következő: eladó jóhiszeműen leszerződött XY…..
Kevés nagyobb presztízzsel rendelkező ingatlan található az amerikai New Hampshire-ben, mint a bostoni bankár, E.W. Rollins által építtetett Three Rivers Farm, amely most ismét piacra került. A Rollins-család a századforduló Amerikájának egyik legnagyobb befolyással…..
Málló vakolat, félig összeomlott lépcsők, kosz és por mindenütt – régvolt dicsőségük utolsó maradékát őrizgetik azok az olasz villák, melyeket egy francia fotós, Thomas Jorion örökített meg Olaszország északi részén. A por és az elmúlás alatt azért felsejlenek…..
szaporító 2012.08.03 11:43:18
@pwiking: nem unod még a szuperfospiacos spamjeidet?!
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
szaporító 2012.07.25 17:09:55
Fizimiska árfolyamot rögzített volna, amikor váratlanul kiderült a bankban, hogy lakására a Magyar Telekom végrehajtási joga került, még 2007 októberében. Történt ez annak ellenére, hogy akkor már több mint fél éve az övé volt az ingatlan, a tartozás pedig az előző tulajé…..
Az autó, ami kísértésbe visz. Lopnék, csalnék, talán ölnék is érte. Fejben biztosan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
szaporító 2012.05.24 13:20:07
Honnan a sok tapasztalat a rengeteg káresettel, amikor szinte minden sofőrszolgálat azzal dicsekszik a honlapján, hogy sosem törtek még össze ügyfélautót? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ellopnák az Audi vevőit, erre komolyan fel is készültek a Peugeot-nál. A végeredmény nem rossz, csak kicsit nehéz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sziasztok! Szóval akik rendszeresen járnak mifelénk, azoknak ez már nem nagyon hír: 2011. december 31-én bezár a bazár, azaz bezárjuk az oldalt. Na most aztán lehet leesett állal nézni magunk elé.  Vajon miért teszitek ezt kérdeznétek, de mivel ez egy eldöntött dolog…..
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
Ahogy lenni szokott, minél markánsabb az orrplasztika, annál kevésbé érinti a lényeget. Viszont a motorja fantasztikus. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
szaporító 2012.02.15 11:58:51
@kadibela:
Teljes mértékig egyetértek! Nekem is van az előző 308-asból, alig van pár dolog, amit nem szeretek. Pl. nyikorog az ajtóbehúzó és 2 fok alatt nem kapcsolja be a klímát. Ennyi.
Soha, semmi baja nem volt, pedig küldöm neki (ezt használom A-B-be kocsinak a bömbi helyett), ami rossz, az tőlem lett rossz.

Tavasszal és ősszel, 10 fok környékén nagyon jó szolgálatot tesz a kiegészítő elektromos fűtés, szinte azonnal langyosat fúj (télen sajnos tényleg nem érződik rögtön).
A panoráma tető egy olyan plusz élmény, ami miatt nem is vennék enélküli kocsit többet.

Ez sem rosszabb, mint bármelyik másik kocsi. Akinek nincs szerencséje vele, azzal meg nem lehet mit csinálni. Egy Merci vagy egy Toyota is lehet szar, újonnan is.
Ölünkbe szakadt egy nagy halom pénz, de mit csináljunk vele? Rejtett, perverz vágyak és sikamlós gondolatok. Betegek vagyunk mind. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..