Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bukiszabolcs

63 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az az Android autó? Az Android Auto-t az Apple CarPlay mellett talán már nem sokaknak kell bemutatni. Az Android Auto - ahogy a nevéből is adódik - az Android operációs rendszerhez kapcsolódó applikáció. Egy új, vagy akár használt autó vásárláskor akár döntő tényező is lehet, hogy a kiszemelt…..
Ki nem találkozott még azzal a problémával, hogy reggel, ébredés után 14%-ot mutat a telefon töltöttsége, és gyorsan el kellene indulni munkába/iskolába. Ilyenkor nem mindegy, hogy mennyi idő alatt lehet a legtöbb elektront bele szuszakolni a készülék akkumulátorába, hogy az akár egész nap…..
Azok a felhasználók, akik a mobiltelefonok hőskorában már éltek és használtak is ilyen eszközöket (a kétezres évek eleje), állandóan panaszkodnak, hogy régen minden jobb volt. A mostani drága telefonokra azért kell tok, hogy megvédje a készüléket a leeséskor várható sérüléstől, a régiekre (például…..
Mi Menni Anglia Forróság 2015.07.01 22:37:50
Este 9 után is ilyen meleg van a lakásban. Ma nappal 36 fok volt Londonban. Szerencsére az irodában jól működik a légkondi. ..
Mi Menni Anglia Gyapfa 2015.05.16 20:56:38
Nem tudjuk milyen fajta, de jól néz ki. ..
Szombaton úgy határoztunk, hogy ismét beugrunk Londonba egy kis kirándulásra. Eredetileg nem feltétlenül mentünk volna az étterembe, de az első úticélunk nem jött össze, úgyhogy metróra szálltunk, és irány az étterem.Útközben több probléma is akad, a Jubilee metróvonal…..
Mi Menni Anglia Kew Garden 2015.04.29 20:10:11
Sok év elteltével végre eljutottunk a híres Kew Gardenbe. Egyszer, cirka 6 évvel ezelőtt már jártunk a bejáratnál, de sajnos későn érkeztünk, több látogatót aznapra már nem engedtek be. Akkor megfogadtuk, hogy visszatérünk. Most gyönyörű idő fogadott minket, igaz szeles…..
Gondoltam elindítok egy ilyen sorozatot, amiben érdekes, mindennapi dolgokat osztok meg veletek. Az első (update: már második), hogy most éppen délután kettő óra lesz, és tele van a PUB. Ami ugye nem keverendő az otthoni kocsmákkal. A férfiak söröznek, kisgyermekes anyukák…..
Mi Menni Anglia Jogosítvány 2015.02.26 22:24:50
No ez a történet is érdekesre sikeredett a kiutazás miatt.Így 30+ évesen már illene jogosítvánnyal rendelkeznem, ám ez az elmúlt években valahogy kimaradt. Tavaly februárban elszántam magam, és beiratkoztam. A szokásos forgatókönyv, hogy mindenki azt meséli, hogy "nekem milyen…..
bukiszabolcs 2015.02.28 08:54:40
@AggiCo: Csak szabadságon.
Nálad mi a helyzet?
bukiszabolcs 2015.03.11 15:51:39
@Orsi Büki:

Köszönöm :)
Ezt a történetet már jó ideje szándékozom megírni, de sajnos csak most jutottam el odáig, hogy sikerült is. Mozgalmas nap volt, de még mindig mosolygok ha eszembe jut. ---- Hogy, hogy nem, az egyik ügynökségen keresztül volt alkalmam pár napot dolgozni, egy kis pénzt keresni. Itt…..
Hétvégén csodálatos időjárással örvendeztetett meg minket a Golf-áramlat... vagy mi a szösz. Tombol a tavasz, mi pedig kihasználva az alkalmat bringára pattantunk és az egész hétvégét végig kirándultuk. A Cole Green Way, Welwyn Garden City és Ware közti út Szombaton…..
Mi Menni Anglia Meglepetés 2015.03.06 10:14:59
Egy kis pihenésképp Magyarországon töltöttünk egy hetet. A kis szerzeményünket egyáltalán nem viselte meg a hűvös időjárás, még a karácsonyi fagyok sem okoztak kárt benne. Most is kibírta egy hétig, locsolás nélkül is. Sőt, ahogy látható ontja a virágokat. Nem, nem…..
Mi Menni Anglia Kínzó kérdés 1. 2015.02.26 22:18:43
Egy meglehetősen fejlett kultúrájú társadalomban ahol közismerten nedves és hűvös az éghajlat, miért építenek javarészt még mindig kritikán aluli hőszigetelésű ingatlanokat?..
Mi Menni Anglia Irány Cambridge 2015.02.14 09:41:55
A mai nap kellemesnek ígérkezik, gondoltuk elnézünk Cambridgebe. És mivel nem kell a kerékpár szállításért fizetni a National Rail járatain, bringával megyünk. Megkönnyítjük a sétát. Update: képek a "Tovább" után... Kattints a galériára... ..
A mai reggel erre ébredtünk. Sajnos hamar el fog olvadni, de szép. ..
Mi Menni Anglia Egyedül 2015.01.29 15:10:03
Első alkalom, hogy egyedül Londonban. Fura. Csak belegondolok, és kicsinek érzem magam.....
A minap voltam bent Móninál ebédelni az irodában. A kerékpár tároló felé haladva figyelmes lettem egy mikrobuszra. Nem ragozom, egy cég, aki autók szélvédőit cseréli, de ők mennek az autóhoz, nem neked kell elvinni a műhelyig. Nyitva voltak az ajtajai, és egy halom szerszám, meg…..
Mi Menni Anglia 2014 Szilvesztere 2015.01.05 15:00:48
Első, angliai szilveszterünk kellemesen alakult, nem gondoltuk volna, hogy ennyire nyugisra sikeredik. Először tervben volt, hogy Londonban töltjük a szilvesztert egy buliban, de mivel igen borsosra kerekedett volna a csupán egyetlen este számlája, így inkább lemondtunk erről az…..
Minden kedves olvasónak, rokonnak, barátnak és aki csak ismer minket, vagy még csak nem is ismer. nagyon boldog új évet kívánunk...
Mi Menni Anglia Érkeztünk 2014.12.29 09:34:16
Csupán tudatjuk minden kedves résztvevőnek, hogy egyben, sikeresen megérkeztünk. De ezzel itt nincs vége, a tovább gombra kattintva eddig eltitkolt, rejtélyes igazságokról olvashat a nyájas Olvasó. Tegnap este elérte Magyarországot az amúgy országokon átívelő nagy havazás. A…..
Mi Menni Anglia Boldog Karácsonyt 2014.12.24 18:00:00
Minden Kedves Olvasónak Boldog Karácsonyt kívánunk... Magyarországról...
Mi Menni Anglia Karácsony 2014.12.10 10:34:05
Sziasztok! Egy kicsi abbamaradt a lendület ami a blog írását illeti. Nem tűntünk el, nincs semmi baj, csupán nem történik velünk annyi minden. Illetve azért történik, csak nem annyira újdonság már. Rendszeresen, minden hétvégén elmegyünk valahova. Hol Londonba, hol St. Alban,…..
Mi Menni Anglia Halloween 2014.11.20 14:15:09
Egy picit mi is kitettünk magunkért Halloween kedvéért. Móni munkahelyén tököket osztogattak, volt verseny. Fődíj egy tablet, illetve pár apróság.Az eredmény, hogy az osztályon második helyezést ért el, amiért egy üveg pezsgő volt az ajándék. Országos szinten pedig az első…..
Mi Menni Anglia Bréking! 2014.11.06 09:22:04
Az első fagy a környéken. GYÖNYÖRŰ! Csak piszok hideg van odakint. A tetőablak Ez pedig a szomszéd iskola focipályája..
Mi Menni Anglia Autó kiállítás 2014.11.05 23:03:02
Mivel ragyogó időt ígértek hétvégére, ismét bevonatoztunk Londonba. De gondolom ez már nem is kérdés, ha szombat akkor London. Ismételten egy olyan eseménybe botlottunk, amiről semmit sem tudtunk, a hajtás után mindenki elolvashatja mi is volt ez a döbbenetes, fergeteges…..