Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grogrum

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell a mentődobás? Tök őszinte leszek: bár elég jól ismerem a szerepjátékokat, nem köt semmiféle érzelmi szál ahhoz a játékhoz, amely annak idején elindította a lavinát. Fura dolog ez, és valahol mindig is zavart. Persze ismertem a Dungeons & Dragonst, de a magyar geekoszféra formálódó…..
grogrum 2018.01.20 22:10:31
Hétfőn sajnos elérkezünk az 5. évad első felének végéhez, azaz a félévadzáró epizódhoz... Abban biztosak lehetünk, hogy megint egy olyan részt kapunk majd, ami után 3 hónapig legalább akkora sóvárgás lesz, mint a fél éves évadok közti szünetek alatt... Aki kíváncsi,…..
A Végjátékot a mai napig az egyik legérdekesebb sci-fi regénynek tartom, amit valaha olvastam, és az írót igen jó képességű látnoknak (amit az 1985-ben még gyerekcipőben is alig-alig tipegő internet jövőbeli szerepéről írt, az félelmetesen pontosnak bizonyult, és akkoriban…..
A Total War sorozat valódi népszerűségét az adja, hogy a sorozat játékait eleve úgy tervezték, hogy azok moddolhatóak legyenek. Ez azért nem annyira egyszerű feladat, mert valamilyen szinten érteni kell grafikai programok használatához, illetve ismerni kell a játék adatfájljainak…..
A Viharfaló posztban említettem a Cherubion Harcos Képzelet sorozatát, nemrég egy heveny nosztalgiahullám eredményeként elő is vettem az egyik legjobb kötetét. Sok átlagos és jópár gyenge kötet mellett ugyanis ennek a sorozatnak köszönhetjük a nyomozgatós játékkönyvek egyik…..