Regisztráció Blogot indítok
Adatok
százas

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor mutatjuk, mi is az igazi országimázs. Osvárt Andi ugyanis Craig Ferguson-nál járt, a CBS késő esti beszélgetős műsorában. Andi vicces, laza  és okos volt: "Magyarország a gyönyörű nők földje" - mondta. Persze, a műsorvezető szépen elsorolta rólunk a szokásos…..
százas 2013.05.09 12:52:06
@Lándzsa Erőskar: gondolom te szebb vagy és jobban beszélsz, mint ő. Sőt azt is elérted, hogy egy relatíve ismert beszélgetős műsorba meghívjanak. Ezért van alapja a fikázásodnak. Gondolom te nem egy zsíros fejű megkeseredett napi 10 órát a monitor előtt fikázással töltő dagadt bunkó vagy. Ember, örülni tudsz valaminek?
Kellett nekem "legöregebbeznem", itt van máris egy még öregebb. Szépséghibája ugyan, hogy talán már nem létezik, de ezzel együtt is hosszabb időt vészelt át sértetlenül. Bízzunk benne, hogy nem enyészett el örökre. Mint a képhez csatolt levélben állt: Kedves blogger,  A…..
Sortilegus írása A magyar társadalom talán legnagyobb rákfenéje, a gazdasági kibontakozás egyik legkomolyabb akadálya a korrupció. Dr. Papanek Gábornak, a Magyar Tudományos Akadémia Ipari és Vállalatgazdasági Bizottságának elnökének tanulmánya szerint Magyarországon a…..
százas 2012.11.29 14:37:47
@bolondok közt viktor a király: Szerintem ennek a posztnak nem a 8évezés adja a gerincét, ahogy a cím sem erre utal....
Én egyetértek a poszttal. Jelenleg nincs olyan kormányzóképes erő, aki ne lett volna korrupt, akiről ne bizonyosodott volna be, hogy lop,csal, hazudik, és ebben Bajnai is benne van, ahogy Gyurcsány is és ahogy Orbán is....
Sőt, azt tudom mondani, hogy Orbán kutyafasza Gyurcsányhoz és a gazdasági, valamint a fejlesztési miniszterhez képest (Sőt, ha Medgyesi "hitelből nyerünk választást, hitelből emelünk nyugdíjat", és ha Demszky: Világvárost építünk -sztorikat is nézzük más már a kép, nem?). Lásd pl. a kép a posztban, vagy beszélhetnénk a MÁV székházról, a TV székházról, mind-mind Bajnai által vezetett cégekhez landolt, szóval ahogy a cím is mondja: Bajnai nem alternatíva...
százas 2012.11.29 14:44:32
@Misi56: +1 :)
százas 2012.11.29 14:49:42
@Misi56: egy szóval sem említettem, hogy Orbán jobb lenne. Sőt, a hatalommániáját, és a power politikáját életveszélyesnek tartom.
Nem látok most olyan csoportosulást, akire szavazni tudnék...
Édes istenem, ez már tényleg a legalja: újra forrong a turbómagyarok vére, háborgó, álszent cikk a kurucinfón és a szlovmagyar kurucon, a bumm.sk oldalon is, feszül már a magyar ököl, pattannak a magyar erek, egy olvasó izibe fel is jelentette a csehszlovákiai tehetségkutató…..
százas 2012.10.16 13:34:31
Elgondolkodtató a poszt, egyrészt nem túl empatikus (Benes dekrétum), másrészt sok igazságot tartalmaz.
Miért kellene pattogni egy ilyen szövegen?
Semmilyen alapunk nincs arra, hogy felháborodjunk az ilyen és effajta sztorikon, ugyanis pont a mi népünk az, aki előszeretettel cigányozik, zsidózik, románozik, szlovákozik, mindennap. A világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik az, hogy mi mindenkit utálunk, mert minket mindenki utál. A zsidók megveszik kilóra Magyarországot, a szlovákok ellopták az országunkat, ahogy a románok is, az osztrákok a Fertő tavunkat ecetera-ecetera....
És?
Mit tudsz ellene tenni?
Ez az elmúlt században volt.
Mi sem bántunk épp a kisebbségeinkkel kesztyűs kézzel. Ez nincs meg? Az sincs, hogy a szerbek mit kaptak tőlünk, vagy hogy a szlovákokat (bocs tótokat)állandóan vegzáltuk?
A gyerekedbe is beleneveled, hogy utáljon mindenkit? Ettől miért lesz neked jobb, és neki? Mennyivel jutsz előrébb, ha mindennap sík idegre teszed magad a 100, vagy 70 évvel ezelőtt történtek miatt? Csak ez az egy nép járt rosszul a történelemben?
Csak mi szívunk? Nem. Ilyen az élet!
Lépjünk tovább, azt ne hagyjuk, hogy kócos öregasszonyozzanak, és kérjük ki magunknak ha a köztársasági elnök nem léphet be az ország területére, de lassan el kellene kezdeni barátkoznunk, ugyanis nagyon-nagyon pici gazdaság vagyunk ahhoz, hogy szabadság harcoljunk... Ja és itthon sem lenne rossz legalább egy-két fontos sarokpontban megállapodnia az ellenzéknek és a kormánynak.
Ez elmúlt évben Prágában, Varsóban, Londonban jártam. A sörözéseknél mindenütt megkérdezték, hogy miért csináljuk ezt (kormányzati és egyén szintjén)? Miért gyűlölködünk, emberkedünk, erősködünk ennyit? A britek reakciója festette le a legjobban azt hol vagyunk az Eu-ban.
Egy székrekedéses vörösfejű öregembernek nézünk ki, akinek elfogyott a wc papírja, de annak, aki a wc papírt nyújtja állandóan rácsapunk a kezére a botunkkal...
Szeretném azt érezni, hogy mi nem az a nép vagyunk, akiket utálni kell Európában, mert mi mindig mindenkivel csak b@sz@kszunk....
százas 2012.10.16 15:19:43
@tamdhu: chicano-s reagálásra:
Azt azért hozzá kell tenni, hogy a szlovák, román, szerb sem jobb. Nem kevésbé rasszista nemzetek. Csak mi ahelyett, hogy magunkba néznénk, és azt mondanánk, hogy igen, mi egy ilyen anyázós nép vagyunk, mi ahelyett azt hisszük magunkról, hogy mi vagyunk az ászok, verjük a mellünket a semmire (vagy a múltunkra, ami valljuk be rajtunk kívül senkit sem érdekel).
Az önkritika azért jó, mert segít tanulni a hibáinkból, de mi még nem jutottunk el oda...
százas 2012.10.16 17:26:23
@ErrOr: nagyon nehéz megállapítani azt, hogy ki mióta van itt Európában, a dákok (Dacia) szintén régóta koptatják a balkáni kövezetet, a tótok meg tudomásom szerint már a letelepedésünkkor is voltak ezen a környéken, ezért nem látom értelmét az "öregebb vagyok, mint a Szlovák állam"-ozásnak. Mi is próbálkoztunk a szövetségesekhez átállni (2VH), de későn és bénán csináltuk, ezért nem jött össze. Ne érts félre, nem azt mondom, hogy mi vagyunk az alja és a szomszédok az istenek. Én csak azt szeretném, ha egy picit magunkba néznénk (hisz egy színmagyar ember sincs köszönhetően a sváb,tót,román,szerb betelepítéseknek vagy még régebben akár az olaszokra gondolva (nekem tót-erdélyi vér csörgedezik ereimben, pedig 4. generációs Magyar vagyok). Ne is beszéljünk arról, hogy trianon pillanatában 54% volt az idegen ajkúak aránya M.O.-n. A szerbek elég sokat segítettek nekünk akkor, mikor csatlós nemzetünk volt, minden háborúban őket küldtük előre (mint anno az amerikaiak a fekákat, meg az indiánokat). Mindegy, elkanyarodtam. Mi sem fogadjuk el a múltjukat, pedig van nekik. Sőt, beszéljünk 1968-ról... Van mi miatt szégyenkeznünk kellene, de mi valamiért azt hisszük, hogy mi vagyunk a kiválasztott nép... Volt idő mikor zsigerből kirohantam én is az ilyen mondatok hallatán, de ez nem old meg semmit. Nem lesz elárasztva a medencénk, Hunyadi a mi királyunk, ezt mi tudjuk, ezen lehet nevetni, de hőbörögni, meg felcseszni az agyam? Neeem. Nem fogom. A mi országunk is ugyanazzal az identitásválsággal küszködik, mint Szlovákia, csak ezért megköveznek ha kimondom. Pedig be kéne látnunk, hogy egy kicsi 10 millió alatti ország vagyunk, elenyésző gazdasággal, nevetséges hadsereggel, emellett történelemformáló múlttal rendelkezünk, olyan szürkeállománnyal és sport teljesítménnyel, ami párját ritkítja a világon. Ezekből kellene táplálkoznunk és nem a gyűlöletből....
Megcsinálja! Sámlin, papucsban. Főnök! ..
százas 2012.10.03 11:43:34
@kondasboy: Ne aggódj, apánk megtalálta erre is a megoldást. Játékterem ugye nem lesz, a dohány meg drágább lesz lassan, mint a fűszer a cigibe, úgyhogy jövőre sok-sok ablakfestő janikát láthatnánk, ha a folytatásos regény címe nem az utópia lenne...
KULCSFONTOSSÁGÚ  FIGYELMEZTETÉS:7777Ne  hagyjátok  a  szíveitekmegcsippelni  a  pokol  gyíkjai  által  !www.feny-angyalai.hu ..
százas 2012.10.01 13:29:05
Ti nem tudtok semmit!
www.universe-people.com/english/svetelna_knihovna_4_en.htm
Ez egy hálózat, asszem 2007-re hirdettek egy nagy evakuálást, 25 000 űrhajóval, Ashtar Seran vezetésével kellett volna lelépnünk innen.
Ő az egyik főnök.
www.ashtarcommandcrew.net/page/galactic-federation-fleets
Úgy 3 éve rákattantam a témára, azt hittem jó poén, meg profilképnek kirakni Ashtart, de elég komoly leveleket kaptam egy idő után, valamint a kollégáim is beszóltak, hogy túl sokat foglalkozok ezzel, kezdik elhinni, hogy elhiszem, úgyhogy leálltam.
Megy a néphülyítés világszinten a fény angyalaival, főle K-Európában erősek, érdemes eltölteni az oldalaikon egy pár percet (órát, napot, hetet), az űrhajók fajtáit is fel lehet lelni, és a többi vezetőt is meg lehet találni az interneten (külön wiki oldal van, meg ashtar profil a facebookon), szóval elég komolyan gondolják ezt a hülyeséget.
Egyszer egy hívővel innék, vagy LSD-znék egyet, hogy megtudjam ő csak úgy maradt e, vagy pszichiátriai eset...
százas 2012.10.01 14:02:41
@JonC: ott a hajó!
Köszi!
Már 40 perce keresem....megint rákattantam...
százas 2012.10.01 14:40:05
@JonC: persze. A különbség az a Start Trek és e között, hogy ezt halálosan komolyan veszik, és sokan. A kommentek, hozzászólások az oldalon riadalmat kelt lelkemben.
Ilyenkor tényleg elgondolkodom, hogy miért nem vagyok még milliomos....
"Maga bekokózott?" - kérdezte Lucy Koh bírónő az Apple VS Samsung ügy újabb bírósági epizódjában az Apple egyik ügyvédjétől. Bár már többször éreztettük véleményünket, miszerint az Apple-Samsung csata kimeríti a nonszensz fogalmát, és inkább már az új…..
Subba Mi történt Gerendaival?! 2012.07.30 14:34:16
..
százas 2012.07.30 15:07:20
Subba Scooter! 2012.07.11 11:33:00
via csaj uhász ..
százas 2012.07.11 13:14:04
Az autóipar egy gigantikus piac, melyben fénysebességgel terjednek a jó és rossz hírek (utóbbiak még gyorsabban). Bárhol bármi apróság történik, ami akár csak nyomokban is utalhat a későbbi változásokra, azt azonnal szájukra veszik az elemzők és a stratégák. Semmi nem marad…..
százas 2012.01.02 13:57:02
Sziasztok,
BUÉK,
Ahogy elnézem nem csak a 10 000 000 közgazdász,
hanem az autóipari szakértők országa is vagyunk.
A közép-európai importőrségnél dolgozom, ha megengeditek a magánvéleményemet megosztanám veletek.
1 alkatrész ellátás -hivatalos forrásból- lesz, nem kell a Neo tesókhoz rohanni ilyen-olyan, olykor vacak minőségű cuccokért (hangsúly az olykor-on), a hazai importőr működik tovább.
2 A Saab-ot nem te kategorizálod be, hanem maga a gyár, illetve annak a szakemberei. Az, hogy te nem tartod annak a te dolgod, hogy kit érdekel ez, az pedig megint egy másik kérdés.
3 A Saab-ot bizony a GM tette tönkre, nem most kezdte, csodás kis több éven át tartó folyamat volt ez.
Foglalkoztam Cadillac-kel, Corvette-tel, ismerem ezen márkák típusait, s látom, hogy a bőr alatt milyen technika lakozik, s ahhoz milyen infrastruktúra, logisztika tartozik (lényegében majdnem mindent mi találtunk ki, a túloldalon dilettánsok hada dolgozgatott.
Nem is érdemes több szót szaporítani erre szerintem.
4 Az Audi prémium? És tele van Skoda alkatrésszel? Ezt nevezik globalizációnak barátom. Egyszer Merci jeles tolatóradarokat vettünk át, ami Saab 9.5-höz jött. Most akkor a te logikád szerint a Merci sem prémium márka, mivel a Saab-bal (ami ugye nem prémium szerinted) közös alkatrészeket használ?
Én VW fan vagyok, nem Saab, de nagyon sajnálom ezt a márkát, mert nincs még egy ilyen rajongó tábor, aki ennyire ragaszkodna a márkához. Én is szentimentálisan el kezdtem szeretni ezt a márkát, s a GTI-m mellé immár egy 86-os black turbo-t is szeretnék begyűjteni. 2006-óta az összes típust volt szerencsém vezetni, s hidd el az autópályán, s városban egy 9.3-nak is nagyobb tekintélye van, mint egy AUMERMW-nek. A különbség csak az, hogy ezzel az autóval nem kell 180-nal menni, s nem kell bömböltetni hifit, ahhoz hogy megnézzenek....
Ha akartok szép OG-ket, NG-ket látni akkor Január 14.-én szívesen látunk titeket a Hősök terén egy kis nosztalgiázásra, jó hangulatú beszélgetésre.
Údv,
százas
százas 2012.01.02 14:41:04
@malenykij polgar: 9.3,9.5,9.7X,9-2X, igen, mind a kettőt.
Ez a dal elrepít őszből a nyárba ..
százas 2011.11.22 19:26:24
Subba Szép volt Zoli! 2011.03.08 11:57:00
Zoltan “The Magician” Torkos lenyomta a világ első filmen dokumentált kickflippjét a Volcom Kickflip-Off versenyén. ..
százas 2011.03.08 18:42:02
Vajon milyen ábrázattal nézz a jövőbe, amikor egy ilyen névvel indítottak útnak szüleid? Teljes férfinév lista itt, női itt, mindkettő itt. Gibárt Hárs Ildefonz Gida Harsány Ilián Gilbert Hartvig Iliász Hasszán Jefte Jelek Jeno Jeremi Jeremiás Jermák Jerno Jeromos…..