Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claas

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötszáz lóerő, szárazkarter, szívómotor, 8800-at forgó négyliteres boxer hatos, mászóka, kagylóülés, PDK, kerámiafék. Amióta próbáltam az előző GT3 RS-t, azóta rend van a fejemben. Második a 458 Italia. Nincs turbó, sem hangbödön, csak a jóság és a tökéletesség, ahogy…..
Simon Diffey like a boss. ..
Claas 2015.05.05 16:05:03
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
Claas 2013.12.23 12:32:30
Őrületesnek indult, de káoszba fulladt a Monte Carlo Rallye utolsó napja, az utolsó két gyorsaságit törölték. Már délután soha nem látott körülmények fogadták a még versenyben lévő ötvenhat párost a Col de Turini-n, és rögtön be is indult a csillaghullás. Ja, persze, hogy…..
Claas 2013.01.20 13:35:52
@Mr. Jerkow: Emlékszem még valami Schumacher nevű ürgére is régről. Na az is mindig ezzel untatott bennünket. Mit tudunk csinálni...? A PROFIK már csak ilyenek!
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Claas 2012.12.28 12:50:10
@Kuruttya: Azt mondod hogy az emberélet túlértékelt??? Te idióta barom vagy! Megnézném hogyha a te hozzátartozódat, csapná el ott a körforgóban egy driftelő Lada fara akkor hogy állna a szád? Ha mondjuk a testvéred szilánkosra zúzott medencecsonttal feküdne a kórházban, és az ágya szélén ülve magadban, ott legbelül már te is tudnád hogy soha többé, ebben az életben nem fog járni. Csak tologatni lehet a kerekes székben, és mindez csak azért, mert az ilyen faxa gyerekek mint te így állnak a dolgokhoz hogy: az emberélet túlértékelt, csapassatok csak!
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..