Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kondorosi

159 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A GDPR alaposan megkavarta a társasházi kamerarendszerek üzemeltetésének szabályait. A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvényből 2019. április 26-tól egyebek között kiszedték ezt a részt: „A felvételeket a rögzítést követő 15 napig kell tárolni abból a célból, hogy azok a rögzítés…..
Csak kapkodom a levegőt, olyan megdöbbentő határozatot hozott a Fehérvári út 168-178. közgyűlése. Mindenki üljön le, idézem: „A közgyűlés többségi szavazattal elfogadta, hogy mások nyugalmát, pihenését zavaró magatartást tanúsító illetve tevékenységet végző lakokkal szemben kérhető az üzemeltetési…..
Kondorosi lakópark Demokrácia 2019.04.07 21:02:02
Tisztelettel kérem a feszültséget gerjesztő elemeket, hogy szálljanak le a közös képviseletről, úgysincs semmi esély a leváltásukra. Teljesen lényegtelen, ha a 8/A-ban a tulajdonosok felhatalmazása nélkül köt a közös képviselet évi 6 milliós szerződést, hogy járőrszolgálatnak feltüntetve sárga…..
Forgalomszervezési és tájékoztatási szempontból jó magyar módjára kezdődik a Kondorosi út felújítása a Fehérvári út és a Szerémi út közötti szakaszon. A kivitelező Vianova 87 Zrt. a közös képviselet útján a társasházak hirdetőtábláira rakott ki tájékoztatást a munkálatokról, érdemi információ…..
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának nyomozói 2018. november 27-én délelőtt egy újbudai lakásban elfogták a 25 éves budapesti M. Józsefet, aki ellen 27 elfogatóparancs volt érvényben vagyon elleni bűncselekmények miatt – olvasható a police.hu-n. A rendőrség közleménye…..
Igénytelen autósok, semmittevő közös képviselő. Meg is elégelte valaki ezt a 10/B teremgarázsában, és az olajban tocsogó beállóhelyeken trollkodott. A 78-as parkolónál a pálcikaember meghozta a hatását, egy idő után eltűnt a szennyeződés. A 81-es beállóhely használója nem vette a lapot a…..
Eddig a gondnok biznisze volt a papír és a PET-palack, úgy látszik, van egy nála is erősebb kutya. A kép magáért beszél...
Kondorosi lakópark Sáskák 2018.09.16 18:57:29
Idén is csak 18 órától lehetett (volna) kirakni a lomokat az éves lomtalanítás keretében. A szeptember 16-i program azonban az igénytelen lakóknak köszönhetően már egy nappal előbb elkezdődött. Vasárnap sem voltak képesek sokan kivárni a 18 órát, még az egyik Számvizsgáló Bizottságnak az elnöke…..
Úgy tudom, hogy a közös képviselőnek köszönhetően van egy jó kis cég az egész lakóparkban, amely havi átalánydíjért látja el a villanyszerelési munkálatokat. Ha valami meghibásodik, pár órán belül jönnie kell javítani. Ezért szép kis summát fizetnek a lakók. Ezt kapjuk a pénzünkért?..
Valaki még mert hinni Orbán Viktor miniszterelnöknek?  Akkor nosza rajta, el kell olvasni a 37/2018. (III. 8.) Korm. rendeletet. A gázszámlából így nálunk nem lesz lakásonként 12 ezer forint jóváírva, mert a társasház a közös kazán miatt fogyasztói közösségnek minősül. A 10/A esetében 294 lakásnál…..
Itt az ideje aranyba foglalni az Újbuda Közterület-felügyeletet. Nyilván ők is megelégelték az állandó bejelentéseket, és a szabálysértési feljelentések feleslegességét, így a Kondorosi úton a ház előtt tilosban parkoló autókat délelőtt kerékbilinccsel jutalmazták. Szerencsére köztük volt az…..
A patak és a Kondorosi út között megnyitották az egykori tanpályát a parkoló autóknak. Merőlegesen 43-nak, párhuzamosan 20 kocsinak a parkolását oldja meg. Ha tereprendezés is történne, és mind a két oldalon merőlegesen állhatnának a kocsik, akkor még legalább húsz parkolóhellyel lenne több. A…..
Aktivizálta magát az újbudai közterület-felügyelet a Kondorosi úton. Január 12-én, reggel 8 és 9 óra között büntették a lakópark oldalán a tilosban parkoló autókat. Az egyik „áldozat” az a Volkswagen, ami rendszeresen ott áll a süteményes üzlet előtt. Remélem máskor is erre járnak a „kerület…..
A hirdetőtáblára ismét kirakta a közös képviselet a tutit a fenyőfák kidobásával kapcsolatban. Szerintük az FKF Zrt. a Fehérvári úton, az Aldival szemben, a villamos sínen túli területet jelölte ki a gyűjtésre. Már 2011-ben és 2012-ben is felhívtam a figyelmet erre a félretájékoztatásra. Azóta mi…..
Kondorosi lakópark Parkolás 2017.12.31 10:45:55
Katasztrofális állapotok uralkodnak parkolás terén a Kondorosi úton. A ház előtt a megállni tilos tábla hatálya alatt végig állnak a kocsik. A másik oldal se jobb, ahol idén végre megépítették a parkolót, a lámpaoszlopok és közműaknák kimaradt rész elé odaállnak, így a Kondorosi út több helyen egy…..
Úgy tűnik, másfajta befektetés is létezik a lakóparkunkban, mint a hagyományos lakáskiadás: Búvóhely Budán. "Budapesten, a XI. kerületben a Kondorosi úton igényes, hangulatos, új építésű, másfél szobás, kertkapcsolatos lakás kiadó pároknak rövid távra, akár órákra.- ha szerelmi fészket keresel...-…..
Bele sem merek gondolni, miként zajlott a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél az a brainstorming, melynek végén megszületett a zseniális ötlet: lomtalanítás 18 órától, a lomok elszállítása másnap. A nagy nap ráadásul a mi esetünkben szeptember 24-ére, vasárnapra esett. Hát persze hogy mindenki…..
Reagált az egyik lakó a lépcsőházban a teremgarázs ajtajánál történt afférra. Az üzenet egyértelmű. Remélhetőleg a DNS minta össze lesz hasonlítva ezzel...
Rendőrségi kordonnal kerítették körbe a Kondorosi úti OMV benzinkút egy részét. Az ember azt hihetné, hogy valami nagy bűntény történt, a helyiek azonban rövid úton levették, valójában miről van szó. A benzinkúton évek óta megy a fizető parkolás a kutasok zsebére. Emiatt mindig bójáznak,…..
Rosszul indult a Kondorosi út 8/B élete. Azaz, lényegében el se indult. A beruházó által üzemeltetésre megbízott SZ&S Group Kft. ugyanis teljesen feleslegesen hirdetett 2016. május 15-én közgyűlést, mivel a társasház Alapító Okiratának bejegyzése ezidáig nem történt meg. Már az egész…..
Megtaláltam a taxisok, futárok és újgazdagok sofőriskoláját. A Polgár Sofőriskola tanulóvezető autója a lakópark előtt állt a megállni tilos tábla hatálya alatt, ráadásul félig a járdán. Mint köztudott, és a táblázás alapján egyértelmű, a Kondorosi út lakóépületek felőli oldalán a Fehérvári úttól…..
Jatt nélkül távozó ételfutár hagyhatott üzenetet a lakópark egyik liftjében. A pizzafutárokkal, ételfutárokkal amúgy elég sok a baj, az alap, hogy magasról tesznek a megállni tilos táblára, de van amelyik a garázslejáróban hagyja az autóját, más az egyértelmű tiltás ellenére az udvarra hajt be a…..
Január 18-án végleg bezárt a Kondorosi úti CBA, legújabb nevén Príma. A polcok részben kiürítve, az egyik pénztárnál még a monitort se kapcsolták ki, az adománygyűjtő láda alján pedig ott figyelnek az aprópénzek. Könnyeket nem fogunk hullajtani érte, mert évről évre egyre zuhant a színvonala,…..
A 10/A rendkívüli közgyűlésén a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy továbbra is az SZ&S Group Kft. (korábbi nevén Szelei és Serföző Kft.) látja el a közös képviseleti feladatokat. Az elmúlt időben a ház fizetésképtelen lett, mert a beruházó nem fizette a közös költséget. A Számvizsgáló Bizottság…..
Megvan a november hó legnagyobb tahója cím nyertese. A ponyváján minosegfuvar.hu internetcímet hirdető bútorszállító teherautóval a 12/A előtt teljesen felálltak a járdára, még egy szűk sávot sem hagytak, hogy elférjenek az emberek. Ezúttal nemhogy babakocsival, teljesen gyalogosan sem lehetett…..