Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galileo

0 bejegyzést írt és 370 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Temetném a munkát 2008.06.13 05:05:00
Magáról a monoki modellről (segélyt közmunkáért, családi pótlékot iskolalátogatásért) és annak filozófiájáról Csányi Vilmos leírt mindent, úgyhogy azt már nem nekem kell. Ingujjra tehát, és nézzük, van-e esély arra, hogy értelmes dolgok történjenek. Szóval a…..
w Blues 2008.06.09 05:00:00
Két év rengeteg idő, de most épp úgy néz ki, hogy ha most vasárnap volnának a választások, illetve ha a nagymamámnak áramszedője volna, akkor elbúcsúzhatnánk az SZDSZ-től. Pedig már úgy megszoktuk. Mint az Aranypókot, amelynek késő-kádári reklámjában egy holtfáradt női…..
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..
Egyszer majd a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. ..
galileo 2007.06.30 01:20:50
w Kádár-monológok 2007.06.19 09:00:00
Mindenekelőtt: Schmidt Mária nem vette meg az Indexet, (azt csak az Új Többség morálisan még picit kacska harsonájának, a Magyar Nemzetnek fiktív szerzője képzelte), szóval továbbra is azt írunk róla, amit akarunk. Most épp kellemes meglepetést okozott, ni. Voltam bátor néhány…..
w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
w Az Isten nem elég 2007.03.23 07:00:00
Ne menjünk el rezdületlenül a megindító emberi történet mellett: Szabó Tamás katolikus tábori püspök lemondott, mert beleszeretett egy nőbe. Tele vannak az újságok és tévék tök üres szerelmi szálakkal: Kóka Jánosnak csaja van, Rogán Antalnak is csaja van. És akkor mi van?…..
w Egy másik ünnep óhajtása 2007.03.15 08:30:00
Idén száznegyven éve, 1867 június 8-án játszódott le a kiegyezési folyamat zárójelenete: az elbukott szabadságharc és évtizedes elnyomás után a magyar nemesség elfogadta a Habsburgok autonómia-ajánlatát. Következett fél évszázad békeidő, a századfordulóra földalatti…..
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
w A peches szfinx 2007.03.09 04:00:00
Három kérdést engedett át az Alkotmánybíróság a Fidesz népszavazási kezdeményezéséből. A kormánybuktatásnak kapáltak. De összehozhatunk pár milliárdért egy nagyon keveseket érintő, érvénytelen referendumot. Hogy legyen-e a gazdáknak elővásárlási joguk a földre, nos,…..
w Malacka az űrben 2007.03.08 06:00:00
Hétvégén MDF-kongresszus és tisztújítás, vagyis Dávid Ibolyát újraválasztják. Az elnökasszony erről azt mondta a tévében, hogy ha több jelölt van, az tiszta idegesség, megviseli a pártot, fölösleges stressz, úgyhogy ő üdvözli, ha nincs más jelentkező. Divergencia Új…..
w Régen volt, hogy is volt 2007.03.07 05:00:00
Nem úszom meg ezeket: hogy mit gondolok a webkettőről, meg a személyességet, legalább jelzésértékűen, mert egyébként nem fűlik hozzá a fogam. A direkt önvallomástól lesz blogger a blogger. Legalábbis mondtak nekem ilyet is, de ezt a nevetséges vitát inkább nem folytatjuk.…..
w No Tanx 2007.03.02 05:00:00
Imádom a tankokat. Odavagyok értük. Nem tudok ellene tenni, ahogy az ellen sem, hogy a pókokat viszont utálom. A tank nem úgy szép, mint a Peugeot 407. Nem feminin, funkciótlan kecs, hanem letisztult praktikum. A tank óriási találmány, a történelem alakítója. A Tigris, a T-34 és a…..
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..
galileo 2007.01.23 17:52:02
En sokmindenben amcsiparti vagyok,de megis azt mondom,hogy minel tobb az egyensuly,annal jobb.
Kinarol egyebkent baromi keveset tudunk,es ok maguk is erre torekednek.
7eve egeszen veletlenul megismerkedtem a legelismertebb hazai kinaszakertovel,aki akkor a Hopp Ferenc Muzeum igazgatoja volt,vagyis igazgatonoje!
Tobb mint 70 alkalommal jart kint,az osszes nyelvjarasukat ismeri,es foleg a gondolkodasmodjukat!Elkepesztoen zarkozottak.(Egy erdekes pelda:annyira nem szeretik,ha masok a civilizaciojukat tanulmanyozzak,hogy mindent megtesznek azert,hogy a toluk szarmazo mukincseket kivasaroljak,hazavigyek!)A masik,meg hogy annyi nemzetiseg van naluk,mint Afrikaban orszag,esmi megis ugy beszelunk roluk,hogy akinaiak!
Upor is emlitette,hogy naluk egeszen mas vonalak menten rendezodik a tarsadalom.Es mi megis a sajat tarsadalmi folyamatainkat akarjuk rajuk vetiteni,oszt okos prognozisokat mondogatni.Ez igy nem megy.

Amugy szerintem europai szferat sohasem fognak serteni,ahogy Arpad is irta,ok a kozvetlen kozelukben nezelodnek!Baromi nagy eredmeny lenne szamukra,ha USAt arra tudnak ravenni,hogy nezzen felre,amig Tajwant megfogdossak.Marpedig ilyesmi alkukat ernek el a katonai potencialjuk hangsulyozasaval.

Meg1 erdekes nepessegpolitikai-bumerangjuk van:tobb mint 10millo ferfinak jelenleg lehetetlen feleseget talalni otthon,(hacsaknem lizingelnek egymastol!)annyira eltolodtak a ferfi-no szuletesi aranyok.Persze nem veletlenul.:)
Ugyhogy emberanyaguk az tenyleg van.
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..