Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonni

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Londonban már megint hideg van...  Kabát, pulcsi, nyaklánc: H&MSzoknya: ZaraCipő: Kurt Geiger ..
A fenti gondolat akkor fogalmazódott meg bennem, amikor éppen hipertrendi mandarinos macaronszínre lakkoztam a körmömet és azon elmélkedtem, hogy ebben a szezonban egyszerűen túl sok a pasztell, belefulladok már most a cukormázba, pedig még be sem indult teljesen a szezon. Ezen…..
Bonni 2012.04.04 18:21:42
A héten érkeztek a postaládánkba az ATTITUDE márka második kollekciójának kampányképei. Az első 2011-es őszi-téli kollekció fotói kiemelkedően szépek lettek, így nagy volt az elvárás a következővel szemben.A tavasz-nyári kollekció során a tervező, Zoób Kati…..
OurFashion Igen, akarom 2012.03.02 14:07:00
Hónapok óta csorgatom a nyálam az Isabel Marant wedge trainereire, már majdnem ott tartok, hogy elszántan lekapom valaki lábáról az utcán. A maga 400 font körüli árával valószínűleg marad az álmodozás, hamisítványt meg akkor sem vennék fel, ha ingyen dobnák utánam. A…..
Idén eljött a várva várt este, átadták az Oscar szobrokat. Most is elsősorban a szolid sminkek és a fényűző ruhák domináltak.Gwyneth sminkjét a NARS egyik vezető sminkese készítette el, Leslie Lopez. A smink bronzos, napbarnított hatást mutat. Tökéletes összhangban van a…..
Penelope sminkjét a 84. Oscar átadóra Matthew VanLeeuwen, a Lancome sminkmestere készítette el. Jól sikerült az összhangot megtalálni a ruha és a smink között.Sminkalapnak a La Base Pro Primer-t használta, és erre vitte fel a Teint Idole Ultra 24H alapozót, amit alaposan bedolgozott a…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2012.02.20 09:28:00
Olyan rég tartottunk már hétfői körkérdést, hogy azt sem tudjuk mi van veletek, úgyhogy most gyorsan bepótoljuk a dolgot:Ruha vagy kiegészítő, amit a közeljövőben biztosan meg fogok venni: Ez a világos sárga Zara magassarkú, ami a 2012-es tavasz-nyári Louis Vuitton kollekció…..
Előre látom, hogy a jövő ősz nem lesz a kedvencem. Főleg az, amelyiket Ralph Laurennél láttam. Szomorúbarnák, unalmaszöldek és a dédim holmijait idéző minták jellemzik a kollekciót, amiket a külföldi kritikusok 'klasszikusnak' és 'hordhatónak' neveznek. A klasszikus angol…..
IGEN, IGEN, IGEN, végre nekem is lehet Mary Katrantzou ruhám! Minden szezonban nyálcsorgatva vágyódom egy vad printtel nyomott darab után, de a high street márkák csak halovány, gyenge másolatokkal állnak elő. Tálcán kínálják számomra a tökéletes megoldást, az arany középutat,…..
OurFashion Granny monster 2012.02.15 18:42:00
Marc Jacobsnak is ugyanaz a boszorkányos mesekönyv akadhatott a kezébe mikor a jövő őszi kollekciót vetette papírra, amit én is oly nagy előszeretettel lapozgattam kiskoromban. Vagy egyszerűen csak viccel, kipróbálja, hogy tényleg mindent felvesznek-e a divatőrültek, csak…..
Bonni 2012.02.16 09:59:10
Bakos Esztert már egyszer köszönthettük vendégíróként a blogon (a korábbi cikkét ITT találhatjátok meg), most pedig egy újabb tudósítást készített nekünk, ezúttal a párizsi Haute Couture Fashion Week azon bemutatóiról, amelyekről még nem esett szó a blogon:Nemrég mutatták…..
Bonni 2012.02.09 21:50:00
OurFashion Preen pre fall 2012.02.09 11:00:00
A Preen az utóbbi időben nagyon a kedvencemmé vált, még a régi, drapériás kollekciókért nem voltam annyira oda, ez a finom minimalizmus a tökéletesen eltalált színekkel igazán nyami. Már a tavaszi, pixeles-virágos kollekció is igazán gyönyörű volt, de a pre fall valahogy a…..
Bonni 2012.02.09 13:56:31
OurFashion Carvenre vágyom 2012.02.03 08:53:00
A virtuális gardróbom egyre gigászibb méreteket ölt, tele pasztell és fagyi színű szoknyákkal, ruhákkal és nyári kiskabátokkal, picurka gallérokkal megpakolva. Végre sehol egy szegecs, csak puszta romantika és szerelem a szezon összes kollekciójában, már alig várom, hogy a…..
Érdekes úgy írni egy posztot a párizsi couture bemutatókról, hogy nem is szerepel benne a Chanel. Vagyis helyesbítve nem szerepel benne a Chanel márka úgy, hogy éppen Lagerfeldet istenítem és alig tudom kiválasztani, hogy melyik képet osszam meg veletek.Idén azonban mégis így lesz,…..
Bonni 2012.01.29 00:01:47
Valamiért én a pasztell színekre esküszöm, akármi is az aktuális trend. De néha néha hófehér ruhával felveszek egy-egy élénk darabot. Az élénk színek pedig idén is folytatják szárnyalásukat, ami a Net-a-porter mostani összeállításán is látszik.Az élénk színekkel…..
Fekete-fehér fotók csak a styling és a test sötétre festésével elérve, igazán színes folt az editorialok palettáján a Hint Fashion Magazine tálalásában. Ha a What the Ancients Knew sorozatot színesen kapnánk, majdnem biztos vagyok benne hogy egy cseppet…..
A februári Vogue címlapra Mario Testino fotózta az énekesnőt, aki ezzel a lépéssel vitathatatlanul A-kategóriás divatcica lett. A hetvenes évek bohém, hippis stílusát idéző címlapon -ahol Taylor Swift kalapot és kötött pulóvert viselt- és a belső fotókon is azt kapjuk, amire a…..
Persze ha nem lenne ilyen gyenge a forint, akkor olcsóbban is meg lehetne kapni az 595 dollárért árult körömlakkduót, amit a Fashionphile oldalán (vintage, limitált kiadású dizájnercuccokat értékesítő webshop) vásárolhatnak meg az érdeklődők.A piros és bézs színű lakkokból…..
OurFashion Párducmese 2012.01.06 10:45:00
Lily Cole arcocskáját mindig előszeretettel látom viszont mindenféle magazinokban, mostanában sajnos egyre kevésbé tündököl valamiért. Ha jól tudom a tanulmányait folytatta az egyetemen, így kevesebb ideje jut a modellkedésre. Kár, mindenféle Wixon lányok helyett fotózhatnák…..
Bonni 2012.01.07 23:52:44
Lement a karácsony, szóval itt az ideje, hogy koncentráljunk végre teljes erőnkkel a tavaszi-nyári kollekciókra. Kezdjük rögtön a Prada 2012-es tavasz-nyári kollekciójában található, úgynevezett Car Shoes-okkal, amikről már nagyon régen meg akartam kérdezni a véleményeteket. Az…..
OurFashion We love Elle 2011.12.22 11:48:00
Az Olsen ikrek ideje végleg lejárt (annyira nem is bánom, igazán unalmas volt már az a sok furcsa hippi gönc) helyüket átvették a sokkal trendibb - és fiatalabb - Fanning testvérek. Dakotának egyedül is ment a szekere, de amióta a család kisebbik üdvöskéje is a színre…..
Tegnap már nagyon kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a Chanel Resort Show, hiszen Srej Zsófi a rajongói oldalán sok backstage képet és infót közölt. Leginkább a hajak miatt voltam izgatott, hiszen meglepő döntés volt Karl Lagerfeldtől, hogy a resort showra raszta hajat álmodott…..
Néhány éve a Louis Vuitton táskákon jelentek meg borzalmas graffiti minták, idén a klasszikus Dior szépségeket is megfertőzte a street art. A kollaboráció jó dolog, főként ha a művész szabad kezet kap, Anselm Reye pedig istenigazából garázdálkodhatott a Lady Dior és Miss Dior…..
Minden évben a divatvilág krémje szebbnél szebb kreációkban vonul fel az angol fővárosban, hogy az egyik legrangosabb eseményen átvegyék csillogó díjaikat. Természetesen szupertehetségesek a díjazottak, ám ami ennél most sokkal érdekesebb: vajon miben jelenik meg az év…..
Enikőt már sokféle fotósorozatban láthattuk, de nem sokszor szokott szemüveget viselni. A japán Vogue Beauty azonban rájött, hogy remekül állnak a szemüvegek a magyar modellnek. A januári számban, így egy egész anyagot szántak ennek a témának "Cosmetic Vision" néven.…..