Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rootee

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
Személyesen Önhöz fordulok, mert úgy gondolom, hogy (szándékosan, vagy sem, nem tudom) nem érti a rejtett kis célzásokat. A továbbiakban pedig tegeződésre váltok - csakis a kommunikáció további egyszerűsítéséért, nem pedig tiszteletlenségből (erről meg gondoljon azt, amit…..
Rootee 2007.09.25 15:34:21
Azért az látszik, hogy a 37% szavazóbázisa az MSZP-nek csak és kizárólag egy Orbánfóbiára, no és az ugyismindenkilop elvre alapoza a szavazatát.
Ez nagy hiba.
Miközben az elmúlt 5 évben lassacskán mindent eladnak a fejünk fölül: Reptér, Malév, Nemzeti Lóverseny (sic!nemzeti- röhögök)fél Balaton (Balaton tourist 28 strandja Csányi kezében), Lágymányos 5 forintért stb... Még amink van azt most kipakolták egy vagyokezelo cégbe, ami nem állami, csak olyasmi szerű trükköcske. Talán ha magyar magántulajdonba kerülnének ezek a vagyonok, -talán meg lehetne emészteni. De nem. Még amiben van pénz: egészségügyi kassza (sok pénzecske), korházakkal, hatalmas területekkel (amiket nem tudtak most bezárni) és a sokat érő magyar paraszt földje. ÉS VÉGE CSÓKOLOM. Még 3 Gyurcsány év és írhatjuk:ELKELT MAGYARORSZÁG. Profit kimegy, mi esetleg albérlői leszünk a saját földünknek, s hogy azért valamennyire menjen a buli fizetjük a 40% os adót a közösbe a nagy semmiért.
Nos a népszavazás nem kis mértékben erről is szól, ha nem vennétek észre!
És Tudjuk-e, hogy ez a kurva sok pénz hova vándorolt? Visszapörgették a gazdaságba, hogy pörögjön egy kicsit? Persze!
Hazánk gazdasági minisztere arra kapott megbízást, hogy a Magyarország vállalatot irányítsa. Erre mit csinál: Saját vállalatát felturbózza állami megrendelésekel, és a O Ft érő vállalatot ilyen feltételekkel 4 db Milliárdért eladja, házat építget, Kínába utazgat, autópályát épít 5-szoros áron (más pénzét könnyű költeni)s annak az 1/3-a a saját pártját gazdagítja.

Az MSZP pedig beszopta a Ferit rendesen, sajnálom az igazi baloldali embereket. A számomra nagy Kisemberek,így jártak: és kihasználva még mindig valahogyan oda szavaztatják őket.
És még mielött bárki felháborodana csak azt kéne észre vanni, hogy FERI két dolgot tud nagyon:
1. OSZD MEG ÉS URALKODJ! (itt van példaként ez a blog is)
2. Ha én sáros vagyok a másikat is sározzuk be elve(Pl:"16 évről beszéltem Öszödön", ill. most a régi Ifjusági minisztereket is hallgassa meg az ügyészség,ha őt is ki akarják hallgatni a Z.ügyben")

Szeretnék egy szebb országot - FERI bepörgött hiperbolond helyett pedig egy megfontolt okos embert egy fele ekkora kormány élén!
w Nem a haverom a kalauz 2007.09.03 05:30:00
Jó reggelt, kellemes hideg évszakot kívánok. Nem, Magyar Gárdából elég volt ennyi, és a magyar Star Wars Kid fotómontázsa sem érdemes szóra. A Gárdáról már megmondtam és fenntartom, azt meg igen szomorúnak találnám, ha mostantól úgy működne az országos politika, hogy…..
Rootee 2007.09.03 14:48:57
Nagyon örülök, hogy egyre többen vagytok, akik rájöttek, hogy bábuk vagyunk valakik kezében. Es ha továbbra is az oszd meg és uralkodj elvebe esunk bele, akkor annyi nekunk meg egy bambi. Igy a bkv-val (tömegközlekedes, metro stb) kapcsolatban is csak annyi a kerdesem: KI VÁLASZTOTTA MEG ÚJRA DEMSZKYT? Csak nem hitték el, akik rá szavaztak akkor osszel, hogy szegeny Tarlós (1%)egy náci? Ki az aki akkor elhitte, hogy jogos a veszély?
Azert jó látni Demsz. gyöngyöző homlokát, mint az első számú sztrájktörő:)))
Itt felmerül a média és a véleményvezérek (lsd. TWA) felelőssége is. Most már kurvaanyázzuk a blogban Ferit, de a válsztásoknál közvetítettük rendesen a náciveszély baromságot a szociktól. Meg mindent adagoltunk a hasábokon, amit hazudtak, pedig mindenki tudta, csak valamiért nem hittük el. Inkább egy hazug szoci, mint az Orbán (amugy már tisztáztad magadban Árpi, hogy a Viktor gyerek náci vagy cigány?, -ahogy egy időben a szocik azt is álították róla)
Az a baj, hogy mi polgárok vagyunk oktondiak, mert nem birunk jozan esszel kikeveredni a hazugság ömlesztesből, s ha rájövünk valamire meg szólni sem merünk.(jó ok, volt aki kiment és kapott némi gumilövedéket, csak hogy tudja, hogy pofa lapos) Talán meg is érdemeljük ezt a sok szoci-szakszervezetes-kiszes-mszmps bkv vezéres-metroépítos-demszkys hatalmat. TWA! Kerlek olvassad el TGM cikkét, melyben leirja, hogy a baloldali-liberális értelmiség elveszett. Hogy miért? Kiáltak valaki melett...Sajnálom hogy idáig jutottunk.