Regisztráció Blogot indítok
Adatok
florianna

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már beszámoltunk nektek az Attitude bolt megnyitásáról a blogon. A márka ugyebár Zoób Kati és a Kézmű Nonprofit Kft. nevéhez kötődik. Nem olyan rég kaptunk egy képet arról a táskáról, ami a kampányképeken is szerepel. Élőben sajnos még nem volt alkalmam megnézni,…..
Aki olvassa pár éve vagy hónapja a blogot az biztosan tudja, hogy számomra Catherine Deneuve az ikon. Imádom az összes filmjét és a stílusát is. Sokan vannak ezzel így, legutóbb a tokiói Numéro Magazin szentelt egy egész divatanyagot a színésznő stílusának. A fotókon csak…..
OurFashion Miss Piggy új színei 2011.10.30 11:08:00
Az OPI mindig, minden évben meglep bennünket az állandó fantasztikus színeken kívül is különleges, limitált szériás kollekciókkal, csak hogy biztosan ne tudjuk megállni vásárlás nélkül. Napokon belül pedig hozzájuthatunk ahhoz a 12 csodásan csillogó árnyalathoz, amit a Muppet…..
A hírességek imádják a beöltözős bulikat -és igazán komolyan is veszik őket, ugyanis egy filmes stáb teljes öltöztetői/sminkes/fodrász gárdáját felvonultatva készülnek a partikra. Az idei Halloween sem zajlott másként: teljes erőbedobással készültek rá a celebek.Gwen…..
Valaki rá sem tud nézni, némelyeket kiráz a hideg, ha meg kell érinteni, másokat pedig egyszerűen csak a porlepte-molyette nagymama holmikra emlékeztet. A barokk kedvenc textile napjainkig kísért, egy-egy szezon erejéig feltűnik, ám idén hatalmas ömlesztést kapunk a fényesen…..
florianna 2011.02.20 11:18:00
          ..
florianna 2011.02.19 23:26:00
                  ..