Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Breitkopf

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
Breitkopf 2019.01.27 15:21:58
@juditeva: igen, legalább annyira, mint a korábbiak. De legalább annyi benne az idióta, mint a korábbiakban.
A szerzőnek: persze, aki rosszul akarja érezni magát, az bárhol rosszul tudja érezni magát. Még ha volt is igazság a fenti felhördülős listában.
Kőbánya nem kifejezetten az a városrésze Budapestnek, mely annyira népszerű lenne a lakásvásárlók körében. Egyrészt messze van a központtól, másrészt nem mondható kifejezetten családbarátnak sem. Határán azonban nem más húzódik, mint az Üllői út és a 3-as metró vonala, így aki ezek közelében talál…..
Itt az ideje, hogy megismerkedjünk északkeleti szomszédunkkal. Nekem az elmélyülésben személyesen az asszonyfőnök családja, Stas Gorin megbízott állandó szakkomentátorom, Ödönbá' kárpátaljai származású volt edzőm, valamint az internet, többek közt Visontay Péter fotói…..
Tévedni emberi dolog, előfordulhat, hogy valaki figyelmetlenségből nem fizet autópályadíjat. Még a fatia-negra által megírt helyzet sem ritka, láttam már példát rá, hogy valaki rosszul tudta, van-e érvényes matrica az autón, amit használ. Mi van, ha valaki egyszer téved, de…..
A mai napon egy igen érdekes esemény történt az egyik hazai napilap hosszú idő óta íródó történetében. A Népszabadság vezércikkben foglalkozott Hernádi Zsolt MOL vezérigazgató kiadatási kérelmével, melyet Horvátország kezdeményezett. A dolog pikantériája, hogy a lap nagy…..
Breitkopf 2011.07.05 20:33:04
A Népszabinál már többször volt ilyen "gikszer" (Teller.levél, illetve Horn Gyula-akinek ma van a születésnapja, isten éltesse-halálának téves híre). Ezek kellemetlen dolgok, melyek szeriőz lapnál következménnyel kell, hogy járjanak.
A példányszám ettől teljesen függetlenül mozog. 2006-ban az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után 5ezer előfizető mondta vissza a megrendelést - holott ahhoz a legkevesebb közük volt.
Ezt most nagyon elszúrták: a szent tehenet ilyen hírbe hozni - ráadásul tévesen. Azt hiszem, magas helyen kiadták a Népszabira a kilövési parancsot, Sz. Annamari már lövi be a sérót a döntés bejelentéséhez.
Amikor erről volt szó Tóth Csaba óráján, próbáltam kicsit árnyalni a képet, mert ennél összetettebb. A süllyesztőt erős túlzásnak vélem: inkább a fent vázoltak alapján fogják ellehetetleníteni.
A közös székházat régóta erőlteti a tulaj (2005-ben is téma volt), és bár a jelenlegi helyet senki sem szereti bent, foggal-körömmel kitartanak a Bécsi út mellett.
Érdekesebb lenne a cikket jegyző elemzőnek abba belemennie, hogy hogyan tud az Index cikkezni a Népszabiról, miért és hogyan szalasztották el 11 évvel ezelőtt a online megjelenés lehetőségét. Illetve megvizsgálni, kik távoztak az elmúlt 2 évben a laptól. A Népszabi valóban a 22-es csapdájába került, leírni azonban nem szabad.
Szóval ez a téma több egy minuszos hírnél.
Policity A legprofibb párt 2011.06.22 12:51:00
Hazánknak még soha nem volt ennyire professzionális, ennyire magas fokon és kiválóan összerakott pártja, mint a Fidesz. Kommunikációból jeles – és ez, úgy látszik, elég ide.A rendszerváltás óta eltelt alig több mint húsz év után a Fidesz kommunikációja, PR-hadserege és…..
Breitkopf 2011.06.22 22:38:00
Több minden akadt, amit én máshogy látnék, most egy kézenfekvő (és nem is a legfontosabb) dolgot emelném ki: a fővárost. Tarlós nem függetlenként, hanem párton kívüliként határozza meg magát, ami a te állításaidat erősítené.
Ám az elmúlt hetek történései szerintem azt mutatják, hogy a főpolgármester a zsarolási lehetőségeinek határait próbálja kitapogatni és a háttérben erős ellentétek vannak közte és Orbán között.
A budai fonódó villamos teljes megvalósítását egy fideszes polgármester fúrta meg, Tarlósék hiába lobbiztak a pártnál, hogy ott jobb belátásra bírják. Ez egy 6 milliárdos beruházás, melyből ötöt az EU finanszírozna. Megvan az esélye, hogy a módosítás miatt ezt elbukja a város.
A BKV finanszírozására meghirdetett tízmilliárdok sem úgy érkeznek, ahogy beharangozták. Tarlós ezért állított le több tucat szerelvényt. Hogy ez miért nem szakmai, hanem politikai döntés volt, jól mutatja, hogy a Városházára bekértek egy listát és meghúztak egy vonalat. Valóban a legrégebbi szerelvényeket állították le, de ezek 10 éve nagyfelújítást kaptak, ezek az ún. Barbi-metrók (a belső tér színe miatt). Ez a "ha ti így, akkor mi is" hozzáállás a főpolgármester részéről, ráadásul időt nem hagytak a szakembereknek, hogy normális érvekkel tényleg a legrosszabb vasakat vonják ki a forgalomból.
Budapest új zászlaját maga Tarlós tervezte, a Királyról :o) is ő nevezett el teret: ezek mind személyes prioritások (volt vele egy interjú a Népszabadságban, ahol megemlítette: már semmi baja sincs a Szigettel, mert ígéretet kapott a szervezőktől, hogy egy nap megint a hatvanas-hetvenes évek zenéiről fog szólni.
Az, hogy maga Tarlós is vonzódik a szimbolikus politizáláshoz, szerintem nem a Fidesz tematizációs sikerét mutatja, még ha hasznukra is van - szerintem ő eléggé önjáró. Ráadásul újabb vita van kibontakozóban, a Ma Reggelben elég élesen fogalmazott a Zöld Pardon (Újbuda fideszes polgármestere által szorgalmazott) bezárásával kapcsolatban.
Szóval ha itt megint a gombhoz varrják a kabátot, akkor kíváncsi leszek az új önkormányzati koncepció Budapestet érintő részeire - kinek is lesz igaza a végén.
Az, hogy európai módon tematizálják-e a napirendet: nem vagyok meggyőződve...mindenesetre itt csak arra akartam felhívni a figyelmet, ne nézzük úgy ezt az óriás-egységet, mint valami monolit, megbonthatatlan gránittömböt, még ha a különböző szereplők megnyilvánulásai jól is jönnek az egésznek. Én az erőszakos, párbeszédképtelen kommunikációs képességet nem tartom "kommunikációnak" amúgy.
Akkora állatot öltek meg Balatonbogláron, hogy a partra húzott testet még nézni is fárasztó volt. Nyomban fel is iratkozott mindenféle rekordos listákra.Valami elvarázsolt hely lehet a balatonboglári kikötő. Minden idők legnagyobb kifogott harcsája is boglári volt (2007, 103 kiló,…..
Breitkopf 2011.06.11 15:19:57
@ki vagyok találva: hippi az öreganyád térdekalácsa. Nem baj, hogy megette. A világgal semmi baj nincsen, ha van aki hazaviszi és van aki nem. Tudod, egyensúly. Nekem mondjuk nem célom, hogy az utca az én harcsámat kajálja, a preparált feje meg ott figyeljen a hálószobában. Vegyél levegőt, de jó mélyeket: senki sem mondta,hogy mindnki C&R jegyében pecázzon. Szerintem azonban a természetes vizek ilyen matuzsálemeit meg kell becsülni már. Tudod, nem agyontelepített kockatóról beszélünk. Horgász amúgy egyen halat, persze.
Breitkopf 2011.06.11 19:45:42
@peca1000: Persze, szerintem is erről van szó és ennyi. markusbenjamin meg egy kicsit túllihegi a dolgot.
törökgáborelemez 317. Záróra 2011.01.26 09:09:00
Tegnap este az MTV Záróra című műsorának vendége voltam. Veiszer Alinda, aki az egyik legfelkészültebb magyar újságíró, sok olyan dolgot megkérdezett (a politikai elemzésről, az elemzői szerepfelfogásokról, a tanácsadásról, a politikus létről és egyebekről), amikről már…..
BÁRDOS ANDRÁS VENDÉGPOSZTJA. "Nehogy már a Forma1-hez is értsen" - gondolta Bárdos András Balóról 1986-ban. A Tények volt főszerkesztőjétől műsorkritikát kértünk az új Baló-műsorról, a Kasszáról, helyette kaptunk egy személyes hangú vallomást és…..
 Mint már korábban finoman utaltunk rá, a tibetieket nem tartjuk jobb fejeknek a világ egyik népénél sem - kivéve talán a szlovákokat -, s azt sem gondoljuk, hogy a tibeti kultúra mélyebb, magasabb vagy akármilyenebb lenne mondjuk a nyugatinál. És azt se gondoljuk, hogy kis…..
Somodi László bűne alighanem az, hogy túl jól dolgozott. Úgy látszik a BKV-n belüli és kívüli politikusok kiadták a kilövési engedélyt Somodi László fejére. Ezt leginkább a Szabad Nép, mit nem írok, a Népszabadság cikkéből lehet tudni, de a dolgozók szocialista brigádjai…..
Ha már a múltkor 'Így tiszteli az MTV Antal Imrét?' címmel jó hosszan részleteztük, hogy miért volt rossz Az én Antal Imrém című emlékműsor-széria első darabja, akkor most ne rejtsük véka alá azt sem, hogy a második rész már közelített ahhoz, ahogy az ilyen műsort az ember…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.24 10:33:00
Ha az NBC nem ad lehetőséget a Las Vegas című sorozat tisztességes befejezésére (egy duplarész igazán kijárna nekik), akkor Gary Scott Thomas, a LV egykori és a Knight Rider jelenlegi exec producere az új sorozatba fog becsempészni egy olyan jelenetet, amivel kvázi lezárjuk a…..
Van olyan helyzet az ember életében, még a legkifinomultabb, legintelligensebb utcaseprő pályafutásában is, amikor egyszerűen nem lehet kibírni anélkül, hogy az ember fel ne üvöltsön és bele ne kiabálja a világba azt, amit tényleg gondol, és nem valami eufemizmust, hogy a macska…..
Örömhír a Tűzvonalban-rajongóknak, hogy már nem csak mi értékeljük nagyra a sorozatot, hanem díjat is kapott. Mondjuk nem az egész széria, hanem csak a 2. évad 8. epizódja, amely A pók hálójában címet viseli, de ez se semmi. Egyébként ez az a rész, amiben asztalhoz szögezik…..
Subba OMG! 2008.04.25 09:43:00
A hét utolsó munkanapjára tartogattuk ezt a retek nótát, tegye hosszabbá és elviselhetetlenebbé a pénteket. Ááá-ááá! Ki engedte be ezt a két bakfist a repülőtérre? Miben bízhat az ember ezek után, miféle biztonsági rendszer van ott? Mi bizony egy rokont sejtünk a…..
Hát úgy néz ki lehet nem is Károly Róbert, ahogy eddig hittük, hanem  Koltai Ferenc, a Jura Trade Kft. ügyvezető igazgatója és egy széles körben használt pénzjegyeken található biztonsági elem szabadalmának egyik tulajdonosa - legalábbis a szentkoronarádió szerint. Mi azt…..
Breitkopf 2008.04.23 18:11:27
Új MÁV blog Korrekt kalauz. 2008.04.01 08:12:00
Ilyen embereket minden vonalra!!! Tisztelt Máv Start, ezt a levelet egyidőben megküldöm a M.Á.V. internetes blogoldalnak is.   Sok kritika éri (általában teljesen jogosan) cégüket, vagy épp az alkalmazottakat a nemtörődömségük, tehetetlenségük, viselkedésük miatt. De én…..
Több, mint egy hónapja nagy csinnadrattával jelentette be a BKV és a rendőrség, hogy most aztán hadat üzennek azoknak, akik a tömegközlekedési járművek útjába állnak és azonnyomban rohannak segíteni, ha ilyen előfordul. Asp nem csak fotót küldött egy ilyen esetről, hanem még…..
Aupair olyat látott, amitől egy Dexteren edzett szociopata is lemerevedik. Igaz, nagy divat mostanában a lassítás meg a halottak újrahasznosítása is trendi, azért mindenképpen ingerküszöbfeszegető olyan társadalmi hirdetéssel tudatosítani a KRESZ-t, amiben halott kislány kéri az…..