Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gjoczy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A ködben csak hallottuk, ahogy gangol valami - brááp-brrááááp-brráááááp-brááááá – aztán hirtelen sistereg a gumi a nedves aszfalton, megláttuk egy pillanatra az EVÓ-t, majd tompa csattanás, utána stadam-badam-bammm, de a ködben teljesen eltűnt a kocsi. Nyílegyenesen…..
Fránya dolog ez a nyár, ha az ember nem megy el szabadságra, az nagyjából azt jelenti, hogy utána már jó eséllyel bent ragad egy rakás napja év végén. Ha pedig bent ragad, akkor a következő évben jön hozzá még, majd még... Július második felében tehát elhúztam két hétre a…..
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
gjoczy 2013.05.26 23:03:45
@Ciri:

Mi lenne ha új autót vinnék?

Akkor biztos vagy kifizettük a lakáshitelt, vagy nyertem a lottón, vagy más országban lakom, vagy örököltem.
vagy felébredek egy szép napon és örömmel tölt el a tudat hogy én is egy kétbalkezes semmihez sem értő de mindenbe belefogó és mindenhez hozzászóló diplomás fasz vagyok akinek a segge alá papa, mama betolták a lakást és a kocsit nekem csak munkába kell járnom és 4 évente uj kocsira cserélni a régit.

De mivel ez nem így van ezért egy egyre öregebb kombit viszek be műszakira, Lakáshitel és Miskolc mellett csak erre futja egy dolgozónak.
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
Nem lesz elég mostantól az angol munkavállalóknak föltölteni az önéletrajzukat az internetre. Az új álláskereső portál megfigyeli a szokásaikat és büntetheti őket, ha úgy találja, nem keresnek elég kitartóan. Formabontó megoldásra készül az angol kormány az…..
Miközben Tibby Kirgizisztán egyhavi GDP-jét költi el épp az E28-ra, folyamatosan azzal oltogat, számoljam már ki, mennyit költöttem az E32-re az elmúlt két évben, és ebből hány kilométert sikerült megtenni. Szívemen viselem lelki békéjét, és ha az nyugtatja meg, hogy van nála…..
Kiküldött világjárónk, Peka, ezúttal a Monaco Top Marque-kiállításon járt. Képeiből világosan kitűnik, ki az efféle kiállítások célcsoportja. Jó eséllyel nem a brit nemesi címek tulajdonosai, sokkal inkább az újgazdag, ízlésficamos üzletemberek és yuppie-k. A Top Marque…..
Veteránnal hóban-sóban autózni: szarvashiba! Én mégis elkövettem, amikor még vak és tudatlan voltam. A következmények tekintetében kérdezze meg szerelőjét és restaurátorát, valamint Csikós Zsoltot. Veteránozni egy nagy marhaság, inkább ne is kezdjenek bele, mert szívni fognak.…..
A múltkor a bringakiállításon jártam, a Hungexpón. Ott találkoztunk Merényi Danival, aki a maximalista elmebetegek klubjának doyenje, vagy nem is tudom, mije, a lényeg, hogy bicikliket csinál. Pontosabban vázakat. A kultikus Napirajz.hu alkotója az olasz Pegoretti manufaktúrában…..
gjoczy 2012.03.30 18:56:23
@Alf: Félreérthető voltam.
nem a bringa gyártó srácra irigykedem. sőt nem is irigykedem, csak keserű dolog megemészteni azt hogy amig az egyik dolgozik mint a hülye,és nem halad 1ről a 2-re. addig a másik azon tördeli a kezét hogy mi a frászt vegyen még amitől egyedi lesz.
A hétvégén volt az IRC első fordulója az Azori-szigeteken. A norvég skodás Andreas Mikkelsen megnyerte ugyan a versenyt, de az egyik legemlékezetesebb mutatványt a tavalyi bajnok finn - és szintén skodás - Juho Hanninen adta elő. Ne legyenek kétségeink, nem a finnen múlt, hogy nem…..
Faművesség Asztalos szakmai angol 2010.09.16 20:44:00
Az imént láttam, hogy jött találat a blogra "asztalos szakmai angol" keresőszavakra.Nem tudom, létezik-e valahol publikáció, gyűjtemény e témában (talán a Nyugat Magyarországi Egyetem megfelelő tanszékén). Mindenesetre ha valaki idetéved ilyesmit keresve: dolgozom…..