Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZSIBIS a roki nyugger

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük Lézer Janinak, hogy még egy nyugodt szombat délutánt is be tud aranyozni a szavaival. Bár talán nem az országos nyilvánosságnak szánta....... de kiszivárgott, hogy mit mondott a hódmezővásárhelyi Közgyűlésben.     "Én soha nem szégyelltem, hogy mim…..
Két tarnabodi uzsorás 10-50 ezer forintos kölcsönöket adott elképesztő kamatra. (az uzsora már csak ilyen ugye) Volt, akitől a kölcsönadott összeg ötvenszeresét zsarolták ki több hónap alatt. Aki nem akart fizetni, azt életveszélyesen megfenyegették. A sértettek…..
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.28 08:18:51
@Sodan: Engedtessék meg nekem kivülállónak egy kis szösszenetet rittyenteni eme " hozzászóláshoz". Vannak benne gondolatok, bár érdekesek. Egy olyan népcsoport egyik tagjának mentegetődzése, támadása a másik ellen, melynek országunk lakosságának százalékos arányát, illetve a bűnözésben résztvállaló százalékos arányát összehasonlítva kedves hozzászólónknak nem is lett volna szabad hozzászólnia. Hozzászólásából kiderül, idézem: " Viszont én nem gyülölködöm"!, bár előtte két sorral mást tesz, és még saját magát - aki persze nem gyülölködik, mert, - ma még egy magyarnak sem verte ki a fogát - teszi elénk példának. Nagyon szépen köszönöm népem nevében, de inkább nem lenne cigány a pédaképem. Sodan szerint fokabacsi lábbal tiporja mások lelkivilágát, és sörétes puskával " munkába" - röhej, LOPNI!!!! - igyekvő cigányokra lövöldözik. Szerintem az, hogy fokabacsi lábbal tiporja a cigányok lelkivilágát, sokkal kevésbé büntetendő, mint amikor Sodan testvérei 70, 80, 90 éves magyar nyugdíjasokat tipornak lábbal!!!! Idézet: " A cigányok épp úgy szeretnének dolgozni, mint bárki más " Elnézést, ez nem a Vigszinház, vicceket ott szoktak mesélni. Vagyis 1. Ez egy vicc, és mese a javából. Sodan lassan irodalmi fellegekbe emeli irományának mondanivalóját. " Egyre több cigány dolgozik" ??!! Hol? A betörő szakmában? Vagy európa más országaiban, mert itt magyarhonban én pont fordítva látom. Megszüntek a teknős, drótós, és egyébb cigányok, akikről valóban el lehetett mondani, hogy dolgoznak. Elnézést, hogy nem teljesen időrendben, henem csapongva, de még egy: Kedves Sodan. Légy szíves, csak egy magas iskolával és több szakmával rendelkező, munkát keresőcigány ember önéletrajzát tedd már fel légyszíves. Igérem teljes erőmből segítem az elhelyezkedését. Termszetesen nem hamis, és vett papirokkal / lásd: cigányok jogosítványa / rendelkezőre gondolok. Együttműködésedet előre is köszönöm.
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.28 20:01:36
@Sodan: Mond, Te gyárilag ilyen hülye vagy, vagy tanultál hozzá? De egyre inkább az jön le a kommentjeidből, hogy egy "agent provokacateur" vagy. Vagy esetleg hülye cigány, mert:
1. Épeszű cigány nincs,
2. Ha volna, az anyja a sját hasában kalapáccsal addig verné amig hülye lenne.
3. És mivel a bátyja fia, aDNS ei csak hülyére tekeredtek.
Az általad összezagyvált f*szságokat még a hülye cigány sem veszi komolyan!
Kedden Matolcsy & társai (elméletileg) bejelentik a strukturális reformokat. Ez már a sokadik időpont változtatás, minden nap más időpontot jelentettek be. A hírek szerint még a hétvégén is gőzerővel dolgoznak a "csomagon". Ami sajnos azt sejteti, hogy olyan is lesz ...…..
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.27 21:46:38
@kukac50: Igen, sajnos, a fiatalok a legsérülékenyebbek, legbefolyásolhatóbbak pont a fiatalságuk miatt. És természetesen e-mellett a jövőkép nélküli Való-világos, műkajás, mű élvezetes, mű családos, viszont valóságos fogyasztói társadalom embert gyilkoló gépezete miatt. A nyugdíjasok - köztük én is, azt a pár évet ami van - túl élik, ha nem akkor pedig ez az élet rendje. Viszont a fiataloké a jövő! És ez a legriasztóbb számukra! Milyen jövő? Mit hagytunk nekik e földőn, mely végnapjait éli, és a változás útjába pár pénzügyi érdekcsoport áll, mely mégis uralja világunkat. Hová lett az emberiség tudás, és szabadság vágya? Kimerül pár haszontalan dolog birtoklásában, és ezért képes a szó szószerinti formájában lemondani a választás, az egyéni boldogság szabadságáról. Persze, szép szavak, de már én is ezt tettem. Kérdés, hogy utódom talál ebből a csapdából kiutat, vagy az egyszerübb, ellenállás nélküli megoldást válassza.
Székyné Dr. Sztrémi Melinda 1958-ban született Balassagyarmaton. Tanári végzettsége és jogi diplomája van. 2006-ban lett a Fidesz színeiben Salgótarján polgármestere, 2007-ben lépett be a pártba, 2008-ban a salgótarjáni alapszervezet elnökévé választották. 2010-ben egyéni…..
A BKV-s bérletvásárlásra várva volt időm átolvasni a kiírtakat, és megakadt a szemem a "Díjmentesen utazhatnak" plakát egyik pontján: Ez a pont nemcsak a BKV-nál aktuális, hanem a MÁV-nál és a Volánnál is. Ezek szerint az 500 millió európai uniós állampolgárok…..
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.20 18:57:51
@Horizont: Azt hiszem, minden tisztelettel, hogy ezt a levelet, először a fiataloknak kellene elküldeni. Miután 250 hozzászólásból 200 fiatal úgy osztja az észt a nyugdíjas szülei által megteremtett jólétből / tisztelet a kivételnek /, hogy minden a rokkant, és a sima nyugdíjasok miatt van? Ez korrekt? Ezért tudnak még mindig megosztani bennünket a parlamentben csücsülő országot elb*szó, Téged, engem lesajnáló Lázár Jánosok.
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.20 19:11:09
@Conv: Nem vagyok, megvilágosult, és főleg hös sem vagyok. Nehezen, de élek a családommal. Fizetem a házkölcsönömet még pár évig, eltartom a középiskolás fiamat, és próbálok emberként élni. Nem akarlak sem Téged, sem mást vezetni, nem akarok egyik pártnak sem a tagja lenni, de ha az összes komment-et elolvasod, akkor az derül ki, hogy a rokkant nyugdíjasok - köztük én -, és a rendes nyugdíjasok az egész ország nyomorának az okai. Nem az elb*szott, ellopott beruházások, nem a nyakra főre osztogatott szociális segélyek, nem a túlméretezett parlament, nem az elhíbázott etnikai születés felfuttatás, sem az ország vezetőinek húsz éve, bocs huszonegy éve tartó hazugságai, ami 250 milliárd dollárba kerülnek Neked, nem nekem, és még hosszan sorolhatnám, hogy mi nem, csak, a rokkant nyugdíjas.
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.20 10:33:04
@Horizont: Kedves fiatal Barátom!
Valóban, én 39 éves voltam. Saját híbám, - amiben Ti is leledzetek -, hogy híttem a szép szavaknak.
Elhittem, hogy egy ilyen országban vér nélkül átadják a bársonyszékben ülők a hatalmat. Hát, ráb*sztam, nem. Közben telt az idő, teltek az évek és rájöttem, hogy változás nem történt. Itt a fórumon, Ti is nagyon jól tudjátok, hogy mi az ábra, de cselekvés helyett csak a szátok jár! Ne, hogy úgy járjatok, mint én, hogy be kell ismernem, hogy mindez az én híbám! / Ettől függetlenül én nem a nyugdijasok, hanem a felelősök megbüntetését kérném, ha fiatal hevületedben mégis kimaradnék a szórásból! /.
A poszt első felét H küldte, köszönjük!A fővárosi közlekedési anomáliák után nézzünk már körül az ország háza táján is ez ügyben. Tavaly március óta regisztrációs jegyet kell váltani a tömegközlekedési  járműveken. A regisztrációs jegyet azért vezették be,…..
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.19 20:44:42
@martonx: Igen, igazad van, de 16 db. 50%, és 2db. 90%-van. Egyet azért megjegyeznék szépen csendben, mielött bárki a szakadékba lökne, nem az a híbás, aki a kedvezményeket igénybe veszi, hanem az a sok f*sz politikus / MASZOP-HOLNAP IS FOG, FITYESZ, vagy ZSIDESZ, ki , hogy kivánja /, aki a nyugdíjas szavazatokért csorgatja a nyálát, és mindent meg ad érte! / Lásd majd romáék nyolc gyerek helyett mennek el szavazni, miközben a 10 emberből / 8 puja+két langaléta /, egy sem tud olvasni, csak a képeket ismerik, és azért van a választási harc közben a tv-ben sokezerszer bemutattva a pártok jelvénye, hogy az olvasni nem tudó bagarolos bohócok tudják, hova kell x-elni. Na az X-et nyolc évig tanítják nekik!
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.19 20:55:52
@M, az állat: Igen, Tőletek származik. Mint ahogy a nagyapádé meg tőlem, mégsem hallod azt, hogy dobja fel a talpát az öreg fickó! És a Tiéd, meg az én 15 éves fiamtól lesz, ha olyan hülye marad, hogy ebben a torzsalkodó, összefogás nélküli 2050-ben Cigányországnak nevezhető valamiben akarja megtalálni a számítását, ahelyett, hogy a világ sok sokkal élhetőbb másik pontjára vágyna.
ZSIBIS a roki nyugger 2011.02.19 21:03:56
@Szlalom: Minden országban vannak befolyásolható emberek. Kérdem én tudsz ebben az országban olyan feddhetettlen politikust mutatni / nem Elqróra, Libásra, Vikire, Torgyira, stb. gondoltam /, akinek a becsületességében megbízol, és hiszel neki. Az emberek hülyék, ha igérnek valamit nekik, benyalják. Mint ahogy elhitték a FITYESZES Vikinek, hogy jó fiú lesz, előtte az MASZOP-nak, hogy jó, lesz. És sajnos amilyen hülyék, 2014-ben nem olyan pártot fognak választani, akik még nem loptak, hanem e kettő rossz közül fognak választani. Úgy is kell nekik, nekünk.