Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fonó

0 bejegyzést írt és 504 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mit kapunk, ha sorra vesszük a következőket: választási regisztrációtól való elállás, rezsicsökkentés, további rezsicsökkentés, tizenharmadik havi nyugdíj újra bevezetése, zéró felmutatható kormányzati eredmény? Egyrészt büdös nagy populizmust, másrészt a Fidesz…..
Nívó Segélyből petárdát? 2012.12.31 19:23:50
Bevallom, alig vártam, hogy elhagyjam a mai napra háborús övezetté változott csendes kisvárost. Igen, a petárdázásról lesz szó. Nem értem és nem is akarom érteni, mire jó ez a petárdázás: jó sok pénzt kifizet az ember, hogy utána durranjon valami. Puff, itt durrant el a…..
Újra felbukkant egy bezzegkonzervatív blogger a magyar blogoszférában, a közösségi oldalak alapján sorra adóznak előtte tisztelettel az SZDSZ-árvák. HaFr nagy buzgalommal fejti meg, milyen a magyar konzervativizmus – pontosabban, hogy szerinte milyennek kellene lennie; miközben a…..
Ismereteim szerint 132 bejegyzett élettársi kapcsolat van Magyarországon. ha ezt kiszámolom, ez nincs 250 ember... Rubovszky György, KDNP..
fonó 2012.12.29 11:24:07
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
Nívó A felsőoktatás tabu! 2012.12.19 13:15:02
"Ki itt reformot akarsz, hagyj fel minden reménnyel!" - akár ez is lehetne a mottója a következő kampánynak. Itt van például a felsőoktatás, ami a mai magyar rendszer problémáinak egyik állatorvosi lova, mivel szépen jelzi azt, hogy mivel találja szemben magát egy kormány, ha…..
Évek óta a keserű narancsot nyeli a nép. A kétharmados hatalom idegesítőbbnél idegesítőbb és rosszabbnál rosszabb új ötleteire legyintünk rá folyamatosan. Sajtószabadáságos, alkotmánybírós, magánnyugdíjas, schmittpálos-semjénes, széllkálmános éveket hagyunk magunk…..
"A hallgatói önkormányzatok szintjén pedig az az érdekes helyzet állt elő, hogy azok a hallgatói önkormányzatok lépnek fel a felsőoktatási elképzelésekkel szemben, amelyeket nem is érint, hiszen a szabályozások a ma még középiskolába járókra vonatkoznak majd - nyilatkozta…..
fonó 2012.12.16 08:56:53
@livengood: igen, 300 ft számlával orvosnak kórháznak hazaárulás, 30 ezer zsebbe dugva nemzeti.....
Ellenzéki = mindenki, aki nem kedveli a kormánypártokat - ebbe néha a Jobbik pártfogói is beletartoznak, bár ők azért a szívük mélyén az MSZP-SZDSZ-t és különféle megjelenési formáit természetesen sokkal jobban gyűlölik. Tisztában vannak továbbra azzal is, hogy…..
A Fidesz által elképzelt fizetős felsőoktatás igenis minden magyar állampolgárnak érdeke! Érdeke az alacsony jövedelmű társadalmi csoportoknak éppúgy, mint maguknak az érintett diákoknak. Aki a saját taníttatásának a költségét sem képes kitermelni későbbi munkája során,…..
fonó 2012.12.08 11:25:23
@ccactus: pavatancos szabadsagharcot viv az allamdosag ellen, megmenti a hiteleseket. Akkor miert kell elasdosodni csaladalapitas elott, dogy lesz ebbol gyerek, fogy magyar!
A magyar nemzeti jobboldal krémje az elmúlt héten most már tényleg nagyon komolyan elkezdett megdöbbenésének hangot adni azon esemény következtében, miszerint kiderült, hogy az ő kedves, békebeli magyarországukban bizony, milyen sok náci akad. Ennek kapcsán teszünk most helyre…..
A zsidó képviselők összeírásáról beszélő politikus bocsánatot kért, de nem mond le... Köves Slomóék viszont feljelentik, de beszóltak a kormány erőtlen reakciója miatt is... Erről ordít ma a hazai politikai sajtó és a blogszféra. Pedig nem erről kéne – hanem a…..
Örülünk, Vincent? Hitlerszag 2012.11.27 00:33:47
      Nagyanyám a nyolcéves fiával állt a szolnoki főpályaudvaron, várva, hogy a magyar állam, az ezeréves magyar királyság szorgos hivatalnokai, csendőrei és vasúti alkalmazottai bevagonírozzák.  Nem tudta, hogy mi történik, nem tudta, hogy erről az…..
fonó 2012.11.27 13:25:04
A hét viccét Mesterházy Attilának köszönhetjük, aki eddig nem éppen a humoráról volt híres, most azonban a Facebook oldalán osztotta meg a következő morbid tréfát: "Mi nem a hatalomért akarjuk leváltani a kormányt, hanem hogy jobban élhessenek a magyar emberek, hogy az éhező…..
Nem a dicsőség napjai ezek Kedves Vezetőnknek és a nernek. Leminősítés, alaposan megnyírt uniós kassza kilátásba helyezés után úgy hozták nullára a hétvégét, hogy a Gyurcsány párt húzott két strigulát, a Jobbik egyet a hétvégén megtartott időközi választásokból.…..
fonó 2012.11.26 11:47:23
@gesa2: Jó lenne megértetni hogy 300 ft számlával orvosnak hazaárulás, 30 ezer zsebbe nemzeti, 8ezer tandíj hazaárulás de kifizetni a teljes költséget az nemzeti, tripla bóvli, baltást hőssé tenni, nyilashamvakat szatyorban huzgálni keresztényi. pávatánc.
(Divatos szóval élve kis "OFF"-fal kezdeném: többször is tapasztaltam, hogy egyes bejegyzések után többen csak néznek: most erre mit kell írni, "Orbááááán", vagy "elmútnyócééééév"? Ezért most segítek, ez a poszt "Orbáááán", úgyhogy aki csak ennyire volt kíváncsi, mehet…..
Kezdődik az uniós csúcstalálkozó, amelynek legfontosabb tétje a tagállamoknak juttatott közös fejlesztési pénz. 2005-ben Gyurcsány Ferenc 8 ezer milliárd forint értékű forrást szerzett Magyarországnak. Ebből egymilliárd eurót, mintegy 270 milliárd forintot az utolsó…..
Az önmagát konzervatívként aposztrofáló Bokros Lajos a baloldalinak tartott ATV-ben beszélget Kálmán Olgával a neoliberális gazdaságpolitika felemelkedéséről, a felelős kormányzás majdani eljöveteléről. Bár az elmúlt időszakban Bokros a legtöbbször azzal került be a…..
Egy bocsánatkéréssel tartozom, szeretném megkövetni az LMP-t ezért a bejegyzésért. Az elnézésem természetesen nem vonatkozik azokra akik a csatlakozásra szavaztak, és különösen nem Szabóra, Jávorra, és Karácsonyra. Én a magyar politikai élet pártjait csak a különböző…..