Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mojzes Pál (törölt)

0 bejegyzést írt és 718 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis, Bárdos András ezt gondolja azokról, akik a kereskedelmi televíziók néhány valóságshow-jában feltűnnek... Nos, ő is részt vesz hamarosan egy hasonló produkcióban, szóval, a celofánság őt is elérte, sajnos... Azt nem gondoltam volna, hogy egyszer egy…..
A köztévé augusztus 30-i adásának egyik nézője érdekes riportalanyra figyelt fel, írja a Cink. A tönkrement Alba Takarék nyilatkozó ügyfele ugyanis nagyon úgy néz ki, mint a talán a felvételt is készítő Fehérvár Médiacentrum egyik újságírója. A nézőnek az tűnt fel, hogy…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.09.11 15:11:53
@csak egy néző: a tv2nél valami naplós riportnál játszatták el a kukorica lopást :D, amúgy ezek kamu riportok meg kamu vágóképek mindennaposak az összes csatornánál szvsz
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi Terror!   Behívott csoportos állástájékoztatóra a First…..
Az a kérdés, hogy létezik-e barátság férfi és nő között, már nagyon régóta gondolkodtatja el az érintett feleket, jelen esetben a nőt és a férfit. Egyesek szerint igen, mások szerint nem. Én inkább a nemre szavaznék, ugyanakkor mégis azt mondom egy-két férfi ismerősömre, hogy a barátom. Azért…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.09.07 19:31:42
@Pixynor: több volt mint haverság, olyan "ezer éve ismerjük egymást" érzés, de volt, van egy kapcsolata és az egoja nem bírta el a dolgot, arra várt, hogy én döntsek helyette, én meg nem tettem meg, kihasználni se akartam mert tényleg barátomnak tekintem a mai napig, attól függetlenül, hogy most "rosszban" vagyunk.Szóval én ezért gondolom, hogy lehet nő meg férfi között is barátság, igazi, csak ehhez két igazán érett személyiség kell, én bevallom,hogy ez a részemről se volt meg, de nála még annyira se.Sokat tanultam a dologból most már tudom, hogy viselkedjek legközelebb ilyen esetben: amikor havernőnél, női barátnál először felmerül a dolog kertelés nélkül rákérdezek, hogy legyen e szex, elviseli e a barátságunk?
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com Tisztelt munkahely terror   Szeretnék választ kapni arra, hogy ha valakit nem enged…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.09.03 10:59:09
@Andrassy Gabor: Majdnem jó, csak az a probléma, hogy táppénz a ledolgozott napok után jár.Amúgy ha kiközvetítik el kell menni, az üzemorvosin úgyis kibukik a dolog.Ha nem megy el tényleg az lesz amit fentebb írtál, bár TB-t kaphat rászorultsági alapon, de a munkaügyi regisztrációját törlik meg a havi 22őt megvonják.
Félreértések elkerülése végett: nem zsarnoki megszorításokról és edzőterembe való hajszolásról lesz szó - mert mindenki úgy fogadja el Kedvesét, ahogy van - hanem arról a száraz tényről, hogy a formás, feszes és izmos fenék (genetikai adottságok híján) leginkább a…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.09.02 15:32:45
@szib: Az lehet inkább gyulladás lesz mint kopás, nem ártana egy értelmesebb orvossal megnézetni először.
Mojzes Pál (törölt) 2014.09.03 09:26:05
@szib: Akkor marad a bicikli meg vádli gyakorlat kis súllyal vagy súly nélkül.
Egyre több a szegény. És ez sajnos nem csak duma. Jó hírekkel továbbra sem tudunk szolgálni, viszont annál érdekesebb grafikonokkal és ábrákkal igen. Az Eurostat adatai alapján, szemben a visegrádi országokkal, tavaly tovább nőtt azok aránya, akik a szegénység vagy…..
A búza protein egy közvetve szinte minden nap fogyasztott, de annál kevésbé ismert fehérjeforrás. Az hogy nem annyira közismert, mint a szója, tejsavó vagy mondjuk a kazein, annak több oka is van. Nézzük meg hát az előnyeit és a hátrányait, aztán mindenki eldönti, hogy mi a véleménye róla...
A poszt címe eredetileg az Instant Get kifejezés lett volna, végül mégis ezt az egyértelműbb fotós címet kapta. Bár a kifejezést inkább az azonnal megszerzendő tárgyakra alkalmazzák, de úgy gondolom, az azonnal megszerezni és használni kívánt tudásra is épp így vonatkozhat.…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.08.31 10:58:10
@maxval a bircaman:

"A fényképezés demokratizálódott, ez nagyon jó dolog. Ma már nem az van, hogy egy felsőbbrendű kaszt fényképez."

Így van, úgy jártak mint az újságírók az internettel, meg a blogokkal.Ezt persze nehezen emésztik meg, főleg anyagi okok miatt. Egyébként is felhígult a fotós szakma (is).
Mojzes Pál (törölt) 2014.08.31 11:02:20
@$pi$: El kellene fogadni, hogy a fotóművészetnek nincs olyan szerepe mint anno.
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..
http://time.com/3144566/heres-what-a-100-year-old-sex-therapist-thinks-is-wrong-with-sex-today/ - a gondolat indító Mielőtt megvitatnám a kérdést a fent ábrázolt öreganyóval,  előrebocsájtom az ötleteimet. Mert van gond a szexel manapság, igen. Mégpedig a következők: a…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.08.27 20:25:47
@D. Maylo: "A szex ugyanis szex, nincs minőségi rangsor,"

Nálad, szerinted, a te tapasztalataid alapján és maradjunk is ennyiben, nem generálok ebből felesleges vitát de nem bírtam megállni szó nélkül bocsi.

Amikor elkezdtem kicsit nyitottabban szemmel élni azt gondoltam, hogy az emberek és párkapcsolatok kb. 80% elbaszott, aztán olvastam egy könyvben amiben a szerző szerint ez az arány inkább a mágikus 95%, rájöttem igaza van.

Amelyik párkapcsolatban nem működik a szex ott baj van, az nem párkapcsolat, az egy szar, ott nincs megértés, bizalom, figyelés a másikra csak önzőség és nem nem lesz attól az a "normális" mert a többség nem így látja, csinálja, érzi.

Uff.
Verrasztó Dávid egy 26 éves, az életét a sportnak szentelő fiatalember, aki 2003 óta versenyzik és igyekszik sokat tenni önmagáért, a sporttársaiért és az országáért. A nevét nem sokat lehetett hallani, holott számos nemzetközi versenyen is részt vett, ahonnan egyre több…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.08.26 09:48:41
@braue: Nyilván a fiad ismerőse is EB bajnok lesz, NB II-ből...
Mojzes Pál (törölt) 2014.08.26 10:16:04
@braue: makk makk, kb. 15 ezret ér a fiad teljesítménye :D
Még 2009-ben történt velem az eset, ami valószínűleg örökre beleégette magát az agyamba és nyomatékosította bennem, mit is jelent a pénzügyi kultúra és annak hiánya Magyarországon. Beszéltem egy nővel pénzügyekről. Kiderült, hogy van gyermeke, akit nagyon szeret, szívesen…..
Mojzes Pál (törölt) 2014.08.24 16:00:19
@Szarvas Norbert: De azért osztod az észt a pénzügyi kultúráról...jah, hogy te lustaságból menő vagy de mindenki más hülye, arra vajon gondoltál, hogy ha felveszel 150-et ingyen utána meg meg megint 150-et nem további 7 felesleges tranzakció csinálni, tanácsadó zseni :D.
Mindenkinek jobb lenne ha Angliában mosogatnál, ott biztos fejlettebb a pénzügyi kultúra is.
Stresszblog Nem kell megbocsátani! 2014.08.22 09:48:00
Hogyan gyógyulhat ki az ember, hogyan veheti a kezébe saját életének irányítását, ha "mérgező szülei" voltak? Hogyan élhet kiegyensúlyozott, elégedett életet, ha bűntudat, szégyen és gyűlölet gyötri, mert szülei gyerekkorában bántalmazták, megerőszakolták, alázták vagy…..
Jessie Nizewitz tízmillió dollárra pereli a Viacomot, a VH-1 anyacégét, mert a Dating Naked című műsorban a szerkesztők óvatlanok voltak, és kilátszott a pinája. Ami persze azért vicces valahol, mert a Dating Naked arról szól, hogy tökpucér faszik és nők randiznak, aztán meg…..
A fogyatékos személyek kirekesztődésének a nagy létszámú intézmények a fő letéteményesei. Az elszigetelődés azonban családon belül is kialakulhat, és van olyan társadalompolitikai megoldás, amely éppen az ilyen típusú kirekesztődésnek kedvez. Ezért kell nagyon óvatosan bánni az olyan törekvésekkel,…..
Még mindig nem értik. A baloldal még mindig nem érti. Annyira egyszerű pedig: bedobnak nekik valamit, ők meg ostobán rácsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra. Tépik, marcangolják. Acsarkodnak itthon és külföldön. Körbejárja az összes ostoba,gondolkodásra képtelen ballib…..
Vajon mit gondolnának rólunk őseink, ha tudnák, hogy van egy olyan, akár zsebben is elférő eszközünk, amivel megismerhetjük az emberiség összes elérhető tudását − és mégis csak arra használjuk, hogy meztelen nőket, aranyos kiscicákat nézegessünk, vagy végtelen és…..