Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZARKAPISTI

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Sosem lesz kész a Fos! 2011.09.05 14:08:00
Innen indultunk Lehetne akár a ne vegyél szar robogót poszt is, de ez még nem az. Meglesz az is, csak más az alany. Tudtam, mit veszek, amikor megvettem a Fost 15 ezerért. Vállaltam, hogy nem dobom ki, hanem lábra állítom, sőt mást faragok belőle. De már megjött a…..
Robogó Ízirájder öcsém! 2011.07.01 19:07:00
  Mindenki látta az Üvegtigris című filmet. Én pedig a múltkor a Sólyomfészekben találkoztam Erdős Csabával, akivel egy szót sem váltottunk sem az 50 köbcentis géposztályról, sem a robogókról, ellenben az étterem előtt állt egy replika: a fent nevezett film egyik…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
Az első dermesztő pillantás, extra leanderrelÉn is egy kretén vagyok. Miért kell nekem egy félkész motort nézegetni? Hagynám inkább alkotni a művészt. Úúú…hhhhhh…. Khmhmhm, öhö… Ez most a permetezés és a Simson Schwalbe transzcendens kapcsolatára utal?…..