Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobbantyú

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan a várakozásokkal ellentétben a Google fejlesztői konferenciájának nyitásakor nem jelentette be, de ami késik, nem múlik alapon  a konferencia befejeződése után már  nyilvánosságra került az, amit mindenki sejtett, azaz, hogy a Youtube klasszikus  Spotify/ Apple Music vetélytárs streaming…..
bobbantyú 2018.05.29 10:49:34
Biztos mindenkivel előfordult már, hogy szívesen megtett volna olyan dolgokat, amit egy filmben látott vagy könyvben olvasott; a szupererőktől kezdve a múlt megváltoztatásán át sok minden eszébe juthat az embernek. Néha azonban a leghétköznapibb dolgok is maradandót alkothatnak az emberben – bennem…..
bobbantyú 2018.04.24 08:13:47
@nynnyznjv: "Senki nem tud olyan jól pizzát hidratálni, mint anyád" vagy mi volt a mottó. A Mylordból a legemlékezetesebb kaja a Mabel féle krumplihéj volt. Hazavihette...
Értetlenül állok az Utazók vesszőfutása előtt. Mit néztek már megint a kritikusok? Mit ütnek rajta? Vagy az a baj, hogy januárban jött? Tudniillik a január a legnagyobb uborkaszezon a filmvilágban, ez a dögkút, ahova bedobálják azokat a filmeket, amelyekről még a készítőik is úgy vélik, nem fognak…..
Ahogy azt az már megírtuk, a Megadeth rockmaratonos fellépése (hivatalosan) lábtörés miatt elmaradt, ezen pedig nem csak a rajongók, de a főszervező, Varga Zoltán is úgy kiakadt, hogy kissé elragadtatta magát a színpadon, és olyan dolgokat is elárult a zenekarról, a szerződésről, amiket nem szoktak…..
Bevallom férfiasan, nem voltam nagy rajongója a címben jelzett franchise-nak. Mindig is úgy tekintettem rá, mint egyfajta arcade autóversenyt bemutató, konzoljátékokat idéző fizikával megáldott folytatásos szappanoperára, amelyben a kerettörténet csak gyenge hátteret nyújt a Baywatch-szerű látványt…..
Filmbook Az U.N.C.L.E. embere 2015.08.13 06:00:00
Manapság óriási divat a hatvanas, hetvenes évek nemritkán klasszikus, de mindenképpen emlékezetes TV-sorozatait nagy vászonra vinni. Teszem hozzá, több kevesebb sikerrel. A magyar közönség a "vasfüggöny"…..
Filmbook Központi hírszerzés 2016.06.16 06:00:00
Nem is tudom, hol és főleg, hogyan kezdjem. Ha azt mondom, hogy a "Központi hírszerzés" egy abszolút agyatlan film, ami végig szórakoztató, akkor keveset mondtam, de túl sokat is, mert egy ilyen, szinte a ripacskodás szintjéig lemenő, hol bohózatba, hol paródiába hajló alkotáshoz…..
bobbantyú 2016.07.06 07:00:41
Filmbook A kém 2015.05.27 06:00:00
Paul Feig eddig rendezőként, színészként és producerként nem tett le olyasmit az asztalra, amivel kivívta volna azt az elismerést, amely egy rendezőt (színészt, producert) kiemel az átlagból és a nézőnek is eszébe juttatja, hogy "hát nézd már ő rendezte a....filmet".…..
Filmbook A főnök 2016.05.24 06:00:00
Melissa McCarthyt lehet utálni és gyűlölni. Én szeretem... gyűlölni. Még mielőtt valaki dicsérné a humoromat, a fenti idézet egy parafrázisa az általam igen nagyra becsült Sándor György egyik szólásának. És ez az egy mondat humorosabb, mint az egész film. Ez azért szörnyű, ha az ember egy vígjátékra…..
Avagy házasodni tilos! Pár hete nagy örömmel fogadtam a hírt, hogy a májusi képregényfesztiválra kiadásra kerül egy újabb felújított Rejtő-képregény, méghozzá Az ellopott futárhoz hasonlóan megint csak egy kevésbé ismert kötet, A fehér folt alapján. Ideje volt tehát megint elővenni az…..
Sosem érkezett a suliba időben. Sosem érkezett haza időben. Aztán egy nap már nem is volt időben... Ha kedvenc filmjeim, esetleg az általam legtöbbször látott filmek toplistáját maholnap össze kéne raknom, a Vissza a jövőbe-trilógia ott csücsülne az élmezőnyben. Az első epizód harminc évvel ezelőtt…..
Öreg ember nem vén ember Mikor 2012 augusztusában kifordultunk A feláldozhatók 2. megtekintése után a moziból, felsóhajtottunk, hogy akkor most két évet várhatunk a következő részre… Nem mintha létszükségletünk lenne, hogy idősődő akciósztárok küzdelmét bámuljunk a vásznon, de lássuk be, a…..
bobbantyú 2015.06.07 15:02:25
Monty blogja FILM: Lucy 2014.09.07 00:03:00
Agyban nagy Én magam is keseregtem már, hogy kevés igazán jó film születik női akcióhősökkel. A Lucy előzetese megújuló reménnyel tölthette el a zsáner rajongóit, de amit Luc Besson (a Leon, a profi vagy Az ötödik elem rendezője) ezúttal letett az asztalra, az véleményem…..
"Az űr. A legvégső határ. Ennek végtelenjét járja az Enterprise csillaghajó. Melynek feladata különös új világok fölfedezése, új életformák, új civilizációk fölkutatása, és hogy eljusson oda, ahová még ember nem merészkedett." Idén ötven éve, hogy elindult a Star Trek eredeti sorozata. Egészen…..
bobbantyú 2015.03.19 12:46:20
@scal: Persze, az nem vitás, hogy egy határozottan követett "logika" vezérli a sorozatokat, filmeket(ó ha ezt Spock hallaná) , de ez a belső filozófia engem a Startrekben bosszant speciel, bár ez legyen az én egyéni szociális problémám. :) A realizmus igazából már igen távol áll a sci-fitől, ami végül is érthető, de teljesen "illogikus" dolgokat látva azért rángat az ideg. (starwarsos űrcsata jelenetek pl.)
Hm, most látom, hogy mennyit "logikázok" itten, talán a vulkánita felfogás mégis ennyire hatott rám? Kellett nekem ennyi filmet néznem :)
Valószínűleg az a bajom, komolyra fordítva, hogy én még a sci-fi tudományosabb időszakában kaptam rá az egészre. A Hal Clement féle Elveszett rakéta, vagy más hasonló "realisztikus fantasztikus" dolgok eléggé belémivódtak már.
bobbantyú 2015.03.20 17:22:31
@Oldfan: elképesztően unalmas filmek lennének. kivitelezhetetlen szerintem :)
Alapító atyánk, Santino már egy ideje rágja a fülemet, hogy csináljak egy top 10-es film listát. Na most én meg - ismerve egyébként is a lajhár faktoromat - ódzkodtam, hiszen azért minden idők tíz legjobb filmjét - de még talán 100-at is - nehéz összeállítani. A héten azonban…..
bobbantyú 2015.03.19 13:25:20
@Santino89: Így a hosszú évek távlatából annyit, hogy a videotékák és a HBO biztos befutója volt a film, nem kevéssé V. Williams érdemeinek köszönhetően. Nem azért mert olyan jó színésznő, de még nem is azért mert villogtatta mezítelen testrészeit, hanem mert csak. A listáról a Halálos fegyver széria hiányzik még egyébiránt.
bobbantyú 2015.03.20 17:36:39
@scal: mamám, a "begerly wilszi" zsaru! meg az "ahtundfirzig óra" is teljesen top 10-es filmek. (volt egy ismerősöm aki a 90-es években videotékában dolgozott, sokat voltam nála, ezért rám tapadt néhány cím a tisztelt kölcsönzőktől.)
Telik az a rohadt idő, és ez bizony így lesz míg világ a világ. Megmondom őszintén én is ugyanúgy vártam ezeket a filmeket mint TI és bár ebben a nagy reboot, meg remake lázban némelyik másik bizonyára nem úgy fog elkészülni mint azt vártuk, de hát ahogy azt mondani szokták:…..
bobbantyú 2015.03.19 12:48:45
@scal: megkeresem...
Előzetesen is elnézést kell kérnem, de a szokásosnál is jobbanmegmondomafrankót leszek, és hejesírási hubákat is többet rejtek el, mert valami olyan szinten beteg vagyok, hogy ma csak ezért celluloidba pólyálnám az összes hollywoodi producert ÉS hazai sponzort - természetesen…..
bobbantyú 2015.03.15 15:30:19
Rég írtam toplistát - meg soká is fogok - de nem bírtam ki hogy most már rendre oldalakon keresztül ezen filmek falloszát polírozó kritikák láttán ne terítsem ki kártyáimat, hogy valójában ezek a filmek értetlenek, értelmetlenek, éretlenek, és még valami é-betűs ami eszetekbe jut. Nehezen jutottam…..
Monique kedvenc zenéi Sade 2011.11.10 18:45:00
Sade. Szerintem ez a név ma már fogalom. Nagyon szeretem mint előadóművészt és mint embert. Nemcsak csodaszép a hangja, de ő maga a megtestesült nőiség és a lélek. A hangját nem is tudom, hogyan jellemezzem: talán olyan, mint egy jégbe hűtött Baileys, zenéjét pedig áthatja…..
bobbantyú 2015.03.15 15:16:07
Filmbook Hólyukasztó (2013) 2015.01.23 06:00:00
Remélem elégedettek azok, akik folyvást azzal jönnek állandóan, "már megint milyen hülye magyar címet találtak ki ezek a ferdítők". Nesztek itt van, lehet benne gyönyörködni! Miért nem lehet felfogni, hogy azért mert valami angolul szuperkúlnak hangzik még nem biztos, hogy ugyanez magyarul is ütni…..