Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seprű-járgány (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elégedett zuglói polgár vagyok, s így, polgár minőségemben a kezelőszervekkel, tehát például az önkormányzat működésével sincs sok bajom - régen, az internetes bejelentkezési rendszer előtt is ki lehetett bírni a várakozást (volt elég szék, friss volt az áru a büfében,…..
Seprű-járgány (törölt) 2011.02.19 11:17:15
Szóval Kedves Csikós és kedves TC szerkesztőség!

Én a totalcar nevű oldalt egy kulturált helynek ismertem meg, ahol sok érdekességet olvashatok autókról, gépekről, motorokról.
Az elmúlt időszakban szégyellem magamnak bevallani, hogy kedveltem naponta ide járni. Gratulálok, sikerült elérnetek azt, hogy undorral gondolok az oldalra.
Nem a politikai hovatartozás végett született meg bennem az irományom, s még csak nem is ellenzem azt, hogy B jogsival lehessen 125 köbcentis motort használni, csupán azt hittem, hogy az autós újságírók autókról és motorokról írnak, nem pedig a saját érzelmi állapotukról.
Egy jó ideje átestetek a ló túloldalára.
Az írásokban csak a saját vélemények jelennek meg, s olyan információkkal tömitek az emberek fejét, ami nem igazán tartható keretek közt - egy autós oldalhoz híven.

A múltkori cikk is igazából egy jó nagy adag seggnyalás volt a skoda felé, hiszen miután a skoda szalonok is beléptek az aláírásgyűjtő helyek közé, egyből jött a cikk, szépen illusztrált képekkel és leírásokkal, hogy mennyire jó lenne egy skoda Lázár János Úrnak a mostani Audija helyett. Persze én is azt gondolom, hogy naná, hogy jó lenne.
De megtenné ugyanúgy egy bármilyen más autó is. Ne mondjátok már nekem, hogy véletlenül jött a skoda inváziótok... Megegyeztetek, mutyiztatok egyet, hogy ha lecserélik skodára az autókat, akkor ti is kaptok a hatalmas seggnyalásért egy tizenkettes csomagot?

Szóval ne haragudjatok, de a színvonalat sikerült jól leépítenetek.

Bizonyítja ezt az is, hogy népítélet törlés végett írtam több mint egy hónapja több levelet is nektek, több személynek is, de azóta egy válasz sem jött. Még annyi sem, hogy hagyjál már minket, nem látod, hogy milyen seggnyalást végzünk most?!
A saját portákon seperjetek, mert igen nagy a szar ott is.

Üdvözlettel,

Egykori olvasótok.