Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gothikaaaaaaaaaa

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
Naszóval párbaj. A stúdióban minden eddig kiesett agyhalott és Gyúrós Jóska és persze üvöltenek, mintha kötelező lenne. Lilura egy olyan ruhát adtak, amire ráöntötték a világ összes festékét egyszerre, és a szokásoktól eltérően nem a szemát kihangsúlyozó sminket kapott,…..
gothikaaaaaaaaaa 2014.03.30 22:56:48
@Morcz: azt làtod amit lead az rtl.
Ha nem esett volna le, szépen manipulàlnak.
Még Laci tett erre ey enyhe célzàst a pàrbajàn,belé is folytottàk a szòt .
gothikaaaaaaaaaa 2014.03.30 23:03:03
@beacska: szivem Te döntöd el,hogy a kék vagy a piros kapszulàt veszed be.
Nem bírom! Nem bírom kivárni a villa következő paplan alatti heves, műkörömgyilkos handjobját. Szóval előre borítékolhatja mindenki, hogy slendrián módon fogom felskiccelni az eposzi ejakulációig vezető több szálon futó történéseket, mert amúgy ez az adás is a dögunalom…..
Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a…..
gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16 21:47:10
@Szentpeter: de ez Viki ugysem fogja fel,mert önelégült!!!
gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16 21:53:20
gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16 22:07:04
@CukIság: nem. Van az a pénz!! amiért igy lehet dönteni.
A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy…..
gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16 19:08:10
@King of Shadows: akkor rajta , változtass. Ne hagyd , hogy bárki is semmibe vegyen.
Nem attol vagyunk,jók vagy rosszak, hogy eltürjük a megalázást . A tetteink minősitenek.
Jézus a kereszten, na a mai összefoglaló elég krafotsra sikeredett. Lényegében továbbra sem történt semmi, csak annyi, hogy Debilió gerinctelen, fasszopó, dagadt kurvának nevezte Vikit, ami azért nem szép dolog. És mindezt miért? Mert Viki hozzányúlt a macikájához.  Ja, és még…..
gothikaaaaaaaaaa 2014.02.12 22:04:15
@ewfuns: ezzel én is igy vagyok- meg még pàran
Mikor Brüno magyar gyenge màsa nagyaràzta Zsofiànak az elképzelhetetlenül nagyszerü taktikàjàt a hàlóba,és a lànyka àrtatlanul hüledezett,hogy júj ilyen nincs és mégis...szoval ott csak tàtott szàjjal àmultam...ilyen van?!

Vagy Zsófia a legnagyobb taktikus a csapatba?
gothikaaaaaaaaaa 2014.02.12 22:12:05
@Schlomo Goldberg:
Nem tudom ö most tényleg ilyen,vagy a forgatókönyv mondatj vele,de szerintem akit enyiszer elküldenek ily csúnyàn,az csak nem ri ,hogy de jobb lenne ha lenne...valami tartàst elvégre 300 van.
Csalódàs nekem.
Idén 25 éves a Paradise Lost, amit az angol metálzenekar turnéval ünnepel. Ennek keretében péntek este fellépnek a Rock Beach fesztiválon is Balatonszemesen. A fenti képen középen álló Nick Holmes énekessel beszélgettünk többek között arról, hogy volt-e olyan pillanat, amikor…..
gothikaaaaaaaaaa 2013.07.26 22:06:24
  Én is unom már ezt a devizahitel-dolgot, annyit írtam most róla, de a beérkezett kommentekből kirajzolódott előttem a tévhitek egy meglepően szövevényes hálózata, sőt, még egy olyan elképesztő múltbeli történés is, amitől ez az egész egy ilyen összetett ezoterikus…..
Nos ez is egy kicsit megalázó történet,én viszont nem szégyellem magam mert ezeken az ápolókon és orvosokon,nem érdekelve hogy 36hó elzárást kaphatok érte alaposan meg fogom őket szívatni,sőt lehet tettleg bosszút fogok rajtuk elkövetni!  Szép napot!   Nos ez is egy…..
gothikaaaaaaaaaa 2013.06.03 20:02:46
Milyen jó, hogy itt csupa olyan ember írogat , akinek még soha nem volt semmi komolyabb panasza, és még soha nem érezte úgy hogy tesznek rá, mi is van vele.
Pedig, bár lehet nem felső vezető a posztoló, de ő is fizeti a Tb-nek nevezett dolgot(már nem tudom minek nevezzem), és pusztán csak szerette volna ha 2005-óta tartó nyűgje , megszűnik.
És igenis nonszensz, hogy egy időpontot nem lehet , csak harmadik nekifutásra kérni.
Én álltam már fel váróteremben, és mentem el minősíthetetlen hangnemben, mert a szemészeti rendelésen azt találta mondani a nővérke, hogy beszéljem meg a váróteremben lévő, már nem aktív korú betegekkel, hogy sürgősségi alapon(kötőhártya és szaruhártya gyulladás egyszerre, gyakorlatilag nem láttam, munkaidőben, mert szabi az nincs!!!a táppénzt meg nem engedheti meg magának az aki nem szokta meg), hogy be mehetek e! Mikor ők mondták a telefonba, hogy menjek csak, mert így ellátnak, kérjek sos sorszámot- a rendelési idő befejezte előtt 2 órával -remélem figyeltek- már csak sűrgős esetre van sorszám!!- ez ma kis hazánk eü. ellátása.
és én még bőven aktív korú vagyok, nem vettem még igénybe, sem műtétet sem korházi tartozkodást, és ha azt akakrom hogy normálisan ellássanak, akkor magán doki, mert ott a pénzemért talán ellátnak.

De had osszam meg, hogy van jó tapasztalat is. Magán fogászat kis városomban.felhívom, hogy elmegyek hosszú hétvégére, de fogam mintha fájdogálna..- mondják munka után menjek le a rendelőbe. Alig 10 perc várakozás, behívnak, megnézik a fogat. ellátnak recepttel, tanáccsal, hogy nincs baj, de legyen nálam, ha megnyugtat a pirula. És nem fizettem semmit!!!

Tehát van itt normális orvos csapat, csak meg kéne őket találni!!!
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
gothikaaaaaaaaaa 2013.03.16 12:17:08
gothikaaaaaaaaaa 2013.03.16 13:19:26
@totorohun:
minden szavaddal egyet értek.
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
A vallások – köztük a kereszténység – ésszerűtlenek, csak ötletszerűen az emberekre kényszerített tanok együttesei, amelyek szemben állnak a tudománnyal és a gondolkodással – hangzik egy gyakori vélemény. Persze aki komolyan elmerült például a keresztény gondolkodás…..
gothikaaaaaaaaaa 2013.02.17 21:50:28
Én hiszek Istenben. Soha nem tartoztam egyetlen felekezethez sem, mert nekem Isten mindig egyet jelent az eredendő szeretettel. Jó pár éve foglalkozom a spirituális világgal, és az ezotériával. Isten léte , mindenhol ott van a világban.És teljesen mindegy hogy a föld mely pontján él az ember, egy és ugyan azt az Istent hiszi, csak más a megnevezés. isten , a Forrás.A kezdete mindennek.A próféták, Jézus, Mohamed , Budha és még jó néhányan, akik közül több az elmúlt században élt, és talán ma is ,arra hívatottak , hogy megnyissák az emberek szívét Isten felé, és ennek segítségével, talán egy nap minden földi halandó képes lesz a Krisztusi tudathálóra csatlakozni. Mert e felé halad az Univerzum.
az már természetes velejárója a dolognak, hogy a szeretet kell hogy irányítsa az embereket, a feltétel nélküli szeretet. Ez jelenleg abszolult nem így van, mert még mindig sokan csak a valamit valamiért elven működnek.

Nem kell persze ezt mind elfogadni.Könnyebb talán azt hinni, hogy minden kémia.Bár én úgy tudom, hogy a fizikusok a világegyetem 4 százalékát tudták eddig csak beazonosítani, atomi szinten, a többi 96 százalék miben létére nincs magyarázat.

És akkor mi van a lélek fogalmával.Ha van Isten, akkor van lélek . ha nincs Isten, nincs lélek. Akkor az amit a nő érez mikor világra hozza a gyermekét- az csak kémia.de mi van azokkal akik a szülés pillanatában eldobják a gyereküket? Náluk más a kémia....

És még hogy nincsenek csodák...vannak, csak nem vesszük őket olyan komolyan mint abban a világban mikor a fejlődés sokkal lassabb volt.

És én be is merem vallani, hogy egy pici ember vagyok, akinek kell az Isten vigyázása, az Angyalok védelme, mert tudom hogy vannak, és amikor lefekszek aludni, Ő vigyáz a fiamra. (nem a gyerekcsősz)
gothikaaaaaaaaaa 2013.02.17 22:05:47
@ephart: és ki mondja , hogy Jézust megkerülve.
A keresztel vitatkoznék, mert sok vallástörténész arra a következtetésre jutott, hogy Jézus egy romai kivégzés áldozata lett, és ez abban az időben a kereszthalál volt .

A másik dolog, hogy az én Istenem jó, és látja minden gondolatom, cselekedetem. nem a kereszt dönt.Hanem amit minden nap teszel, az tesz jó , vagy rossz emberré.
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
gothikaaaaaaaaaa 2013.01.12 15:55:20
www.youtube.com/watch?v=MJnPONZtf_c így énekel spontán Republikot P.Dénes.
Nagyon remélem hogy Mező van olyan fasza gyerek
hogy válal pár merészebb dalt Dénesnek. Igen lehetne DM., vagy akár The Cure. Nem kell mindig pont lekoppintani az eredeti előadót.De én hallanék tőle HIM-et is.
A magyar bulváripar lendületesebben kezdi az évet, mint Overdose azt a pár futamot, ami előtt nem sántult le, VV Boglyasfejű Évi videóklipje például nagyon odabasz, meg is mutatjuk, tessék: Csobot Adélból revüsztár lett az Ofreumban, és jobban járt az egész X-Faktorozással,…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
gothikaaaaaaaaaa 2012.12.29 22:05:03
@hap9: Akkor ennek járj utána
2011-es koncert.
www.youtube.com/watch?v=MQCt6CORbHQ

Azt gondolom Caramel felelőssége volt az hogy Anna nem tudta a dal lágy részeit elénekelni.neki mint értő zenésznek, fel kellett volna ismernie, hogy ennek a dalnak a nyers és lágy részek váltakozása adja a lényeget-mint majd minden SOD számnak-és le kellett volna beszélnie erről az előadásról.De nem tette . Mert szerintem az eredeti dalt sem ismeri.

Nekem tetszett a lány, az előző adásokba, és nagyon örültem, hogy végre valami más hang is feltűnt- de ez a dal nagyon nagy falat volt.
Ja! és agy métert sem engedtem volna csúszni-mászni.Az M.Manson stílusa, nem ezé a dalé.

Ja és a zenekar----számomra ők is gyaláztak , de rendesen....hiába hatalmas falat a System Of A Down ... nem is nagyon hallottam tribun zenekart....
gothikaaaaaaaaaa 2012.12.29 22:10:10
@laci0604: max egyetértek. én aki nem vagyok zenész is tudom, hogy kicsit torzítani a villany gitáron, meg kicsit dolgoztatni a dobost,meg kicsit meghallgatni az eredetit...és akkor talán fel lehet ismerni valami hasonlóságot. de hogy semmit???!!!

és imádom a SOD-ot, így fájt az amit tegnap ezzel a dallal műveltek
gothikaaaaaaaaaa 2012.12.29 22:16:55
@csizo: A "valami hasonlót" légyszi mellőzd ha egy ilyen volumenű bandáról beszélsz mint a SOD!!
keress rá a neten és megérted miről beszélnek itt sokan.
Megkezdődött a párbaj-szakasza a Tv2 tehetségkutatójának, oppardon, énekversenyének, az, amiben a mesterek saját kutyájuk kölykét kénytelenek kitenni kartondobozban az út mellé, hiszen 12 énekesüket párokba rendezik, majd adnak nekik egy nótát, és a duett végén egyiküket…..
hogyvolt X-faktor 3x12 - 4. döntő 2012.11.09 10:40:00
Ha már nem tudnánk, hogy hányadik döntőnél tartunk, azt abból le lehet mérni, hogy hány csapata van még Ferónak. Már csak a Like csajok maradtak, de a Rocklegenda nyugodt, mert eddig mindig eljutott a végéig, és szerencsére van még pálinka bőven a büfében. Érkezik már…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
gothikaaaaaaaaaa 2012.10.12 21:59:28
@ColT: pedig lehet telefonon panaszt tenni. az meg hogy mennyi idő míg kivizsgálják-azt a szabályzatok írják elő.ajánlom mindenki figyelmére, a neten is elérhetőek.

tudom, értem, hogy miről szolt a post. én már csak a sok -sok szarrágásra próbáltam választ és véleményt írni , mert jó lenne ha megértené az a jó néhány kommentelő, aki mindenféle ocsmányságot írt a postán dolgozókról- hogy emberek dolgoznak, akiknek más vágyuk nincs, csak normális munkakörülmények.
gothikaaaaaaaaaa 2012.10.13 13:27:53
@shaw_2012: lopós állatból van bőven.nem csak a postánál. az is lop aki nem fizet adót, meg tb járulékot, és a gyerek reggelijéről áfás számlát kér a tescoba, mert leírhatja a cége nevében, meg a kis utánvételes csomagjáról is számlát kér , amiben a vaterán eladott szarja van.ez már a dupla haszon, hisz a postaköltség fizetve a vevő által, és a szálát meg a cég kontójára számolja el.NA az én szememben ez a tolvaj!!! sőt. ő sokkal nagyobb tolvaj. mielőtt kikezdené bárki, nincs jóga vizsgálni a sima eladónak-mindegy hogy tesco, spar, vagy a posta-, hogy ki mire kér számlát, a rendszer az ami megengedi a sok szemétláda rablását.

ja, és remélem kézzel fogható bizonyítékok tömkelegével tudod igazolni, állításaid valóság tartalmát, mármint hogy a postán szinte mindenki lop.

___________

én azt nem értem meg, és lehet bennem van a hiba, hogy írhat itt postot bárki, lehet cba-s eladó-na ők is tudnának mesélni a ki nem fizetett és lecsúszott túlórákról, amikkel csak az a gond, hogy amíg a dolgozó a csúszóit tölti, addig a munkatársai szívnak, mert ember nincs.-de nem ez a történet- szóval megszólalhat itt bármilyen munkavállaló, hihetetlen, hogy mindig akad nem kevés ember, aki csak azt tudja a sorokból kiolvasni, hogy a postíró: lusta, és nem akar dolgozni, és tanulatlan, és megérdemli a sorsát.
fel lehetne végre fogni, hogy nem akar mindenki külföldön dolgozni,és élni. sokan vagyunk akik itthon akarnák boldogulni.nem kell a más pénze, sem háza, sem semmije, a fizetésünkből akarunk egy normális szinten , nyugodtan élni. úgy mint kb 5-6 évvel ezelőtt. és attól hogy nincs mindenkinek diplomája, még nem kevesebb semmivel. rengeteg -megvett-diplomás IQ szintje nem éri el az átlagot. nem egy nagy kunszt a fősulit gyenge 2-el elvégezni, apuka pénzén, - mert arról hogy hány diplomásnak a diplomája még a suli trezorjába pihen, mert nincs meg a diploma megvédése, vagy a nyelv vizsga, vagy akármi- na arról nem szólnak a kommentek.csak megy a vagdalkozás, hogy itt aki nem vállakozó, meg nem diplomás-az mindenki sík hűlye, és móóónika sóóóóón nevelkedett.

___________________________
a szolgáltatások díjáról meg annyit, hogy lehet - bár én megnéztem, és nem láttam olcsóbbnak a többi futárcéget- na de lehet hogy xy megleli, és úgy látja, hogy olcsóbb- de olyan módon becsomagolt, és akkora csomagokat amiket a posta 1770-ért elvisz, nincs futár aki bevállalja, és még garanciát is vállal érte. ez meg 1000 százalék.és bele se kezdjen senki cáfolni.
nem a könyv nagyságú csomagokat kell megnézni, az nem feladat senkinek sem.és nem is tétel.persze, hogy nincs vele rizikó. de add fel a nagyi Herendi porcelánját aminek 250 ezer az értéke, és csak egy 1xm-es csomagba fér el.na ezt ki vállalja neked annyiért mint a posta nem egészen 5000 forintért. 250ezer forint értéket.

nyugodtan rákereshettek a neten.
gothikaaaaaaaaaa 2012.10.13 13:28:53
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
gothikaaaaaaaaaa 2012.10.09 05:36:50
@tff: nekem még soha nem veszett el küldeményem, pedig napi szinten használom a postai szolgáltatásokat.igaz mindig kikérem a véleményt, hogy mit hogy adjak fel.mert az én érdekem is ezt kívánja!
én is szoktam sietni, és én is sokszor vagyok ideges.de azt sosem gondolnám, hogy csupa 8 általánost végző űl az ablak másik oldalán, mert annyi eszem van, hogy az amit csinálnak az kíván valami féle szaktudást.

az ügyfélszolgálatos egyszerre egy munkát csinál-anyagi felelőssége gyakorlatilag NULLA!fokozom, ha a kézbesítő, vagy bármely postás elír egy nullát--fizet !!!
a fizetése a munkája fedezete!!! csak kérdezzétek meg
ha minden egyéni vállakózó a vagyonával fizetne a vállakózása után- úgy mint a postánál- meggondolná mikor hány nullát ír el. a postán nincs ám olyan, hogy ráírattam a házam a nagyira, így nem fizetem ki a hiányt.

és most természetesen lehet magyarázni, hogy ezt vállalta aki a postához megy, meg figyeljen jobban-de a történet nem erről szól-a hozzáfűzött kommentek alapján jön le az a kép, hogy bár a lakosság 95 százaléka napi szinten használja a postai szolgáltatásokat, mert bármely hivatalos ügy elintézése még mindig a postán keresztül kell hogy menjen- mivel a bizonyítás tényét kizárólag azzal a feladóvevénnyel tudja a polgár igazolni amit a postán kap.Hiába az email, meg az utalok mindent- nem tudod bizonyítani a feladás tényét, csak a feladóvevénnyel.-szóval ennek ellenére, mégis mindenki csak a rosszat tudja itt felsorolni. csak azt tudnám , ha ennyire szar az ét csoki, akkor mindig veszitek zsák számra.-
hisz,lehet utalni, meg futár szolgálat- ja hogy azért még mindig a legmegbízhatóbb szolgáltató a posta!!! és vállalható árakkal!
az meg amit a postán dolgozókról írtok- csak a szegénységi bizonyítványt mutatja. sokan közületek nem tud számolni, sem írni, mert az is feladat, hogy egy szaros nyomtatványt kitöltsön-élmény a főiskolai beíratkozáskor, és az adó bevalláskor sorban állni és végighallgatni hogy a lelendő dokotorok nem tudják értelem szerűen kitölteni a nyomtatványokat-
nem baj ez, hisz senki nem a maximális tudással születik- csak akkor gáz, mikor ilyen fos ömlik a szákból.
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
gothikaaaaaaaaaa 2012.05.25 06:04:43
@Asztalos Gábor 2: Hát pediglen az én testem az én templomom!!! És ha én nem bírom , vagy tudom azt a gyereket egészségesen kihordani és megszülni, felnevelni, akkor én döntsem el hogy még az elején a kérdést.
van gyerekem akit akartam. felneveltem .
gothikaaaaaaaaaa 2012.05.25 06:09:56
@dr askovich: mert így a "paraszt" nem arra figyel ami szépen, de biztosan a teljes létbizonytalanság felé taszítja. ezek mind a nép figyelem elterelő hírei.
Mo-on lassan de biztosan egyre szarabb lesz megélni. kivéve annak a felső pár ezer embernek akiket eltartunk.
gothikaaaaaaaaaa 2012.05.25 06:11:48
@Neo07: bár nem szeretem ezt a szó használatot, de remélem meg fogod tapasztalni vagy te(persze csak ha nő vagy) vagy a lányod vagy unokád, hogy milyen jó is a te gondolat meneted.
Januártól a gálánsabb cégek dolgozóit és a gazdagokat soron kívül és hálapénz nélkül gyógyítják a magyar állami egészségügyben, ha a magánbiztosítókon keresztül kérik az ellátást. Egy tavaly év végi jogszabály-módosításnak köszönhetően a magántőke…..
gothikaaaaaaaaaa 2012.04.19 19:55:47
@nu pagagyí: szinte minden eü intézet állami kézre kerül.a biztosítok velük kell szerződést kössenek, így azért remélem mindenki számára vonalazódik a jövö ellátási rendszere.
gothikaaaaaaaaaa 2012.04.19 20:06:34
@lioliom: de a tényleg jobb ellátás nem havi 5000-be fog kerülni. hát ez a lényeg.
5000-ért kapsz a laborra egy héten belül időpontot, meg másnap röngent.
gothikaaaaaaaaaa 2012.04.19 20:09:56
@soproni1: nem akar mindenki mindent ingyen.
senki nem hülye- na jó sokan nem hülyék- tudjuk mitől működik az eü-.ellátás, de azárt had ne akarjak a tb-vel együtt havi 30-40 ezereket fízetni, hogy másnapra kapjak laborba időpontot.
 Te is érzed, hogy az utcán az emberek gyanakodva szemlélnek? Félelemmel? Rossz szemmel néznek rád? Bizalmatlanul vizsgálnak téged? Beléd kötnek lényegtelen dolgok miatt? Hogy egyre többet ütközöl konfliktusba, pedig te csak élnéd a saját életed? Hogy mindenki utál valakit? A…..
gothikaaaaaaaaaa 2012.03.25 21:22:53
@ninimimi: teljesen igazad van.
ami itthon megy, az már több mint egy nép depressziós állapota.
azt hogy vannak néhányan akiknek jobb a kedve az szerintem abból ered hogy ők a mániás depressziónak épp a hipomán effektusát élik ment.
egyszer nagyon fent,majd hirtelen nagyonlent