Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terrorjony

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szigetelőszalagot is oldja a gázolaj  - Itt vagyok a Rakparton és megállt az autó – búgta a telefonba feleségem. A legjobb hely az elakadásra. Másodszor csinálja, rutinja van benne.  Érdekes a közlekedőtársak reakciója, a villogó elakadásjelző és a kocsi mellett…..
1985. 13 éves Omayra Sanchez a kolumbiai Nevado del Ruiz vulkán kitörésekor lezúdult sárlavinában ragadt. 4 teljes napig kitartott, de nem tudták kiszabadítani. A kép halála előtt pár órával készült. A legnépszerűbb videómegosztón megtekinthetőek az utolsó szavai, amelyben az édesanyjához szól,…..
Mostanában egyre jobban kezdem megérteni, hogy az élvezetes örömautózáshoz nem kell 200 lóerő. Mindenkinek kellene egy 127-es Fiat, hogy helyre zökkenjen a világnézete. Nem, nem találtam fel a meleg vizet, volt már erről írás a Totalcaron. Csikós is nagyon szerette  és egy…..
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
Csak egy jó indok kell, miért ne csurogjunk előre a zebráig: ez a videó elég visszatartó erővel bír. Nem is nagyon lehetséges bármit hozzátenni – nézzék meg és garantálom, hogy ez tavasszal is eszükbe jut majd a lámpánál várakozva.   ..
terrorjony 2013.01.28 16:13:07
@TaaT: asztakurva
...a mi olvasóink, ezt eddig is tudtuk. Kreatívak, sokszor mókásak és nagyon bevállalósak (a trollokat most hagyjuk, azok csak azért kommentelnek, hogy lássák a véleményüket tizenkettes Ariallal). Évről-évre, immáron hagyományosnak mondható módon, megtartjuk a Karácsonyi Hiéna…..
terrorjony 2013.01.04 21:23:27
@ex-dr. vuk: azok frankón csapágyazott kerekek? :O
Holtszezon van, időm nulla, kis színest kerestem, meg nem mellékesen a 90-es évek motorjainak tűrhető felbontású képeit, mert az a hobbim, hogy a számomra érdekes motorok képeivel rakom tele az irodámat. Így akadtam rá egy döbbenetes fotóra. Mi szart csinálhatott ez a robogós?…..
terrorjony 2012.12.27 14:14:36
(Y)
Sajnos nem vagyok olyan könnyű helyzetben, mint önök, akik csak olvassák a Totalcart; én találkozom is az olyan cikkek íróival, mint ez, valamint ez, és kávézás közben könyörtelenül térítenek, győzködnek. Nem erőszakosan, hanem úgy passzív agresszív módszerrel, Göbi, neked…..
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
terrorjony 2012.12.13 13:48:03
@fujita: bennem ugyanez a kérdés merült fel...
Majdnem kinyírta a fekvőrendőr a motoros rendőrt: még nézni is rossz, ahogy a gép megpattan, majd a hátsó kerék a levegőbe emelkedik. A Mexikó városban felvett videón a kormányőrség alakulata látható: szinte hihetetlen, hogy emeli ki a farát a konvojt vezető gép, majd…..
terrorjony 2012.12.07 21:56:26
@Gyurma73: :D
ráadásul csinos ruhában sikerült mindezt kesztyű nélkül :S minimum 20 méter csuszás után legközelebb legalább kesztyűt húz szerintem :)
Lengyel barátainknak volt egy tehetséges formaegyes versenyzője, aki a raliversenyzés megszállottja volt, és rendszeresen elindult különböző, kisebb-nagyobb versenyeken. Tavaly egy ártatlannak tűnő versenyen súlyos balesetet szenvedett. Sokáig az is kérdéses volt, hogy…..
terrorjony 2012.11.25 13:48:17
Most kiderül mire viheti még a raliban! A hétvégén újabb ralin vett részt a lengyel Formula 1-es pilóta, és láss csodát - nyert is. De az igazi csoda az lenne, ha jövő hétvégén is ennyire jól teljesítene. A hétvégi olasz aszfaltos rally bajnokság zárófutamán, a Rally Di…..
terrorjony 2012.11.20 18:50:35
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
terrorjony 2012.10.27 13:20:46
A dániai Tannisbyben, az Év Autója zsűritagjai számára szervezett teszten jó pár autót kipróbáltunk Csikóssal. Ezek a ma kapható legjobb autók, már csak azért is, mert az új autó mindig jobb, mint a régi. Legalábbis ezt hisszük. Mert csendesebbek, kényelmesebbek, nagyobbak és…..
A japán motorépítésről már mindent elmondtunk, ami érdekes lehet. Ennek ellenére időről-időre érdemes leragadni az újabb és újabb kiállítások képei mellett. Most a Sparetime Japan jóvoltából a Nagoya Speed and Custom Show fotóiból válogatunk – tessék csak kattintani,…..
Sokunk egyik nagy kedvence Petter Solberg nem tudott ellenállni az elszászi szőlőnek és még a francia rali vége előtt szüretelésbe kezdett. A verseny második napjának első szakaszán, egy balos kanyarban az út széli szőlőtőkékbe sodródott Fordjával, majd onnan kijövet…..
terrorjony 2012.10.06 14:28:47
@Autopeti: mármint, ha kidöntesz egy oszlopot a pálya mentén? :)
Ha valaki két hete teszi elém ezt a posztot, azzal, hogy én írtam a jövőben, drogozással gyanúsítom meg. Természetesen nem azért, mert blogposztokat mutogat a jövőből, ehhez elég egy hiperhajtómű a NASA-tól. Hanem azért, mert ami itt olvasható, az színtiszta science fiction a…..
terrorjony 2012.09.24 21:35:06
Belsőség Miért pont ezt a BMW-t? 2012.09.02 06:56:20
Sejtettem én, amikor szétszedtem. Nem véletlen, hogy addig mentem vele, amíg ki nem lehetett nézni az útra a gázpedál mellett. Ja, nem, még annál is tovább. Rettenetes, pusztító rombolást végzett a rozsda, újjá kellett építeni a fél autót. De végre kész a lemezmunka,…..
Mind a mai napig vannak olyanok, akik szerint a leaszfaltozott Pikes Peak már nem az igazi. Sodrós, poros-homokos kanyarok nélkül már nincs éle a versenynek, csak dúsgazdag autóépítők hétvégi dzsemborija lett.Ez persze egy nettó hülyeség, a Pikes Peak Hillclimb ma sem kevésbé…..
terrorjony 2012.08.14 18:07:03
A Peugeot emblémája alapján leginkább oroszlán lenne. De a találékony francia nép egyik gyermeke ezt kicserélte egy sárkányra. Ha mindez nem lenne elég, bátran és hűen hirdeti eszméjét a nagy zöld matrica a szélvédő tetején. Ugyan még félkész, de már így is…..
Biztosan nem így képzelte bemutatóját Toomas Heikkinen ralikrossz-versenyző, a Los Angelesben zajló extrémsport fesztiválon, ahol tegnap súlyos balesetet szenvedett, miközben látványos ugratására készült. A 2010-es finn ralikrossz-bajnok a szükségesnél kisebb sebességgel hajtott…..
Nagy kalandra készül Szőnyi Ferenc, a hússzoros Ironman. A Race Across Amerikára edz, amit 2010-ben már teljesített és akkor kilencedik helyen ért célba. A versenyen induló kerékpárosok átszelik Észak-Amerikát a nyugatitól a keleti partig, ami közel ötezer kilométer. A Vasember…..
terrorjony 2012.06.09 10:56:05
@Burgermeister: a hajtókarnál lévő csigakereket távolítja/közelíti a forgásponthoz, így változtatva az erőkaron (ha jól tudom)
Lajkó Félixről, az öntörvényű muzsikus tehetségről még a figyelmesebb érdeklődőben is az a kép élhet, hogy valamiféle tékozló fiúval van dolgunk. Lám én is az öntörvényű jelzővel kezdtem, ami igaz is, ám valójában nagyon is tudatos és kemény munka áll az életmű…..
terrorjony 2012.04.29 08:19:50
Ahogy egy haverom szokta mondogatni, "Megyünk mi még Jimi Hendrix-koncertre!" És mit ad Isten, még a végén igaza lesz. A hétvégén ugyanis maga a 16 éve halott Tupac volt Snoop Dogg és Dr. Dre vendége a Coachella fesztiválon. Tényleg, nem hazudunk, együtt adták elő a Hail…..
terrorjony 2012.04.17 07:17:58
@Darkcomet: Nem egészen... pár éve az egyik díjátadón pont így lépett fel a Gorillaz rajzolt zernészekkel
Robogó Ezért a pokolra jutsz! 2012.04.11 14:26:00
A Honda CB 900 egy csodálatos sornégyes, amely már dupla vezérműtengelyes blokkal készült. Igaz, ezek már erősen veteránmotorok és megvenni is ennek tudatában szabadna, ha épelméjű pénzt kérnének érte. Sajnos az áruk is veteránosítva van lassan, különösen, ha a valaha…..
terrorjony 2012.04.12 21:56:24
@zöldi: aztán gondolom megtaláltad a lábtartókat, ó, jaj :D