Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SteveV

166 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Ugye te sem használod ezt a szót mindennap? Vannak akik igen. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch jelenleg a leghosszabb nevű település. Persze ennek az észak-walesi településnek a lakói sem mondják ki…..
Ön tudja már? Glaucus Atlanticus 2013.10.05 13:43:50
A fenti képen lévő kis élőlény akár egy videójáték vagy animásciós film szereplője is lehetne, de nem az. Ez a kis állat a kék glaucus és a tengeri fecske (latinul Glaucus Atlanticus) névre hallgat. Kis tengeri csigaként megtalálható a világ óceánjaiban, mégpedig…..
Nem vagyok nagy fotós, de még érteni sem értek hozzá. Viszont napokban rá bukkantam egy képre és megtetszett. A lényege az volt, hogy volt egy híres fotó, csak LEGOból. Nem kellett sokat keresni, egyből rátaláltam egy Mike Stimpson nevű úrra, aki főként a makrofotózáshoz ért.…..
Ismét aktív lesz a blog. Sok volt a kihagyás ennek millió meg egy oka van, és picit ki is estem a blogolásból, de remélem lassan vissza rázódok. Remélem a régi olvasók lassan vissza szoknak, és új olvasóból is lesz elég. Továbbra is él, hogyha cikket e-mailben tudsz küldeni,…..
Ön tudja már? ! 2013.08.08 22:58:15
Október 1... Újra "Ön tudja már?"! Jövünk.....
szirszarjaim Carspotting 180 2013.03.10 08:00:00
Újpesten lőttem tegnap, olyan kis helyes. Anno pont ugyanilyen felniket tettem a Kispolákomra...
Ön tudja már? Szünet 2013.02.08 15:09:49
Bizonyára aki szemfüles, az észre vette, hogy egy ideje nincsenek posztok. Sajnos bizonytalan ideig-de nem véglegesen-bizonyos okok miatt a blog szünetelni fog!Megértéseteket köszönöm!..
00.00- Minden elsötétül. 00.26- Az állatok megvesznek, a folyók kiöntenek medrükből 01.02- Egy meteor közeledik a Föld felé, ami kipusztíthatja az egész emberiséget. 03.04- Föld rengések kezdődnek a világ minden táján. 05.56- A Föld déli félteke megnyílik. 07.00- A…..
Ön tudja már? Világvége 2012.12.12 19:39:05
2012. december 21. Majanaptár vége. Világvége (amúgy a maja naptrá nem a világvégét jelzi, de ezt most lényegtelen). Az hisz benne aki akar, de mindenképpen bíztató, hogy a CNN élőben közvetíti, mi pedig másnap összefoglalót készítünk nektek :) Olvassátok!..
Sajnos Rony Suzuki ezen ötletének logikáját nem nagyon értem. Mármint azon részét, hogy hogy nem folyik ki a víz. Moha, kövek és különböző növények. Többet nem nagyon tudok, de remélem a képek kárpótolnak :))..
Ön tudja már? Téli cipő 2012.11.28 22:10:30
Sokáig nem volt poszt. Ez részben az én hibám, mert lusta voltam, részben a blog.hu hibája, mert mikor írni akartam, nem jött be. Na, de próbáljunk meg felpörögni, és nem elcsúszni, amiben segít egy egész faja kis cuccos. Bár télen, hóban-jégben nem ilyen cipőket képzelek…..
Szintén Fábio Yoshida fejéből kipattant ötletet láttok. Ebbe is medence szűrőbe való homokot rakott, majd egy kis követ és Lilaeopsis brasiliensis-t. Ugyanez megcsinálgató kémcsővel, bár ez szebb, kapsz állványt és a hely is több. ..
Ön tudja már? Köszönjük! 2012.10.22 14:40:22
43. Slovensko, do toho! http://dotoho.blog.hu/ 44. Jegkorong Blog http://jegkorong.blog.hu/ 45. RMCF BLOG http://rmcf.postr.hu/ 46. Arsenal Blog http://emiratesgunners.blogspot.hu/ 47. Ön tudja már? http://ontudjamar.blog.hu 48. Katonapolitikai…..
Több éve láttam egy interaktív youtube reklámot. Most újra előkerült. Jöjjenek az interaktív és foglalkoztató youtube videók! Jó szórakozást! ..
Ma hajnalban elhunyt Komár László (†67) Az énekes otthon, felesége karjaiban hunyt el. Az egész médiát bejárta a hír, hogy tüdőembóliával vitték kórházban, de később kiengedték és azt nyilatkozta, már jobban van. Személy szerint szerettem, de annyira nem álltam hozzá…..
Legtöbbünk mindennap néz TV-t, és ezzel együtt, minden nap több száz reklámmal bombáznak minket. Már nem is figyelünk rájuk, csak bámulunk, és észrevesszük, hogy vége. Velem is ez van. Nem figyelek oda, de tegnap pont odafigyeltem a Heineken reklámjára, és Isten tudja miért,…..
Ha úgy gondolod, hogy van írói tehetséged, nem hallgatnak meg vagy csak van egy érdeklődési köröd, amiről mindent tudsz, akkor itt a helyed! Ha érzel egy fikarcnyi tehetséget magadban, jelentkezz valamelyik üres helyre, és tegyük együtt naggyá a blogot, blogunkat, hisz ez nem csak…..
Mindenki ismeri Donald kacsát, a Simpson családot és még megannyi mesehőst, figurát. Összegyűjtöttük kedvenceink családfáit. Donald Kacsa from: http://thelaurendailyexperiment.blogspot.hu/2011/08/introductions-at-funeral.html Griffin család: from:…..
Szeptember kilenc. Új blog. Mentés. Első poszt. Ez volt egy éve. Ha jó matekos vagy, ki tudod számolni, hogy azóta el telt egy év. Mi történt ez az egy év alatt? Megváltozott a blog.hu Több mint 100 posztot olvashattatok tőlünk. Bruce Willis Magyarországon forgatta a Die…..
Új sorozatunkban rejtélyes, titokzatos dolgokat mutatunk be, aminek nem találjuk a megoldását, vagy történelmi rejtélyeket, tévhiteket, egyszóval mindent ami érdekes vagy rejtélyes, vagy csak rosszul hitted. Vajon milyen misztikus(?) dolgok állnak a 2001 szeptember 11 mögött? A…..
Ön tudja már? játék Body Dumper 2012.09.06 13:31:48
Body DumperClick here to play this game A következő bemutatandó játéknak igen egyszerű és gyakori grafikája van. A legtöbb ilyen játéknál nem szokott probléma lenni, de ennek a játéknak az egyszerűsége, megegyezik a minőségével. Nem tudsz elindulni, míg az egérrel nem raktad…..
Ön tudja már? játék Gold Miner 2012.09.02 19:39:26
Első bemutatandó játék, egy igazi klasszikus, biztos mindenki játszott már vele. Gold Miner Special EditionClick here to play this game Az első Gold Miner tovább fejlesztett változata. Nem sokban különbözik. Csak a kinézet lett más. A lényege, hogy a megadott idő alatt, megszerezd…..
Az ontudjamar.blog.hu szerkesztőségfe által létrehozott blogot olvassátok. Olyan sok PC ajánló van. Miért nincs online játék ajánló? Na, most már van. Ha tudni akarod mivel játszol, ide gyere. Ha játszottál valamivel, akkor küldd be az ontudjamar@freemail.hu-ra. Jó szórakozást...
Ön tudja már? Változás 2012.09.02 15:29:30
Gondolkodtam a blog kinézeti változtatásán. Négy új témát mutatnék most be. Az ötödik opció, hogy marad a mostani. Kommentbe, e-mailbe várom  a válaszokat, de a facebook oldalunkon is lehet szavazni!..
A Fábio Yoshoda által megalkotott akvárium egy villanykörtéből készült. a fém résznél felnyitva, medence szűrőbe való homot, és egy kis anubis növényt rakott. A fém részét óvatosan kell felnyitni, nehogy szét törjön az üveg. Ezután az előbb említett homokot és növényt…..