Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zebugata

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
zebugata 2011.09.06 20:16:20
@H@mster:

Én eddig úgy tudtam, hogy az angolok gallon, pint,quart, stb. mértékegységeket használnak.

Az "úgy tűnik" mértékegységről még nem hallottam.

Ez pontosan egzakt módon meghatározva mennyi is?
„Mi ez a kivagyiság, mikor a lényeg az, Hogy kinek látszol és kinek játszol, Hiszen elmúlsz húsz és elmúlsz negyven, És elmúlsz lassan, szépen és csendben.”   Hogy miért mentünk ki a Sziget -1. napján megrendezett Gesztiválra? Jó kérdés. Mazochizmus? Perverz…..
zebugata 2011.08.12 15:09:23
@TrueY:

Én nem mondtam (ill. írtam), hogy Geszti tehetségtelen.

A Rapülők egy kedves jópofa együttes /projekt / próbálkozás volt. Szívesen hallgattam 15-18 évvel ezelőtt (bár már ekkor sem voltam nagyon gyerek)

Ma is meghallgatom a rádióban, viszont ha meglenne lemeze vagy CD-je biztosan vastagon borítaná a por.

A JAzz+Azz már komolyabb hangvételű volt, főleg a lányok miatt.

A Gringó Sztár meg siralmas.

Ha kritikával illetem Gesztit akkor azt azért teszem mert többet várok a tehetségéből(től)
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
  Amikor ezt megláttuk, orvost akartunk hívni. IPhone-on persze, de aztán megijedtünk a saját kezünktől is. Pedig nyitottak vagyunk az újdonságokra.  Elég brutális design ez. Talán azoknak ajánlanánk, akik a nap minden percében egy ölelő kézre vágynak. Még…..
zebugata 2011.08.10 10:15:34
@whiterose: Nem értem mi bajod!

mekkora biznicc lenne. Dajcstomi raktárban heverő beléptető rendszerére piros szemaforokat szerelnénk és eladnánk valamelyik fejlődő országba vasúti sorompónak.

Esetleg az autópályák(ra)ról milliárdokért fel-le szerelt beléptető kapukra székely fafaragást ragasztani bricostoros hungarocell design elemekből és eladni hi-tech városkapuknak afrikai banánköztársaságoknak.

Gyerekek a biznicc a földön hever. A Kínaiak tudják. Évi 9% GDP növekedés meg is van náluk.
Már megszokhattuk, hogy a divat és a design világa néha igen furcsa dolgokat szül. Ki gondolta volna néhány évtizede, hogy a hölgyek majd a köldökükben, vagy épp a fogukban fognak ékszert hordani? Ne gondoljuk azonban, hogy már nem érhet meglepetés!  Az indiai optikus,…..
zebugata 2011.08.10 08:46:36
@perpetum: Akkor lehet, hogy engem átvertek? Ahol Én jártam ott többnyire nagyon szép csajokat láttam. Biztos eldugták a ronda csajokat.
Gondolta a Homár, hogy lesz még móka a becsődölt MÁV Biztosítóval, de ilyen szörnyűségre nem számított: Párommal 2006 év elején karamboloztunk az egyik madaras áruház parkolójában. Érvényes felelősségbiztosításunk volt (vesztünkre a Mávnál.) Kedvesem elismerte a…..
Addig halogattuk, hogy a tíz új bevásárlóközpont mellett bemutassuk a tervezett bővítéseket is, hogy mire összekaptuk volna magunkat, már le is fújták a Westend 2. építését - legalábbis a Napi Gazdaság cikke szerint. Mint írják: A Váci 1., a Palazzo Dorottya, a Klotild Palota…..
Varánusz Tanácstalanok országa 2011.05.06 06:04:00
Könnyebb tanácsot adni, mint venni - tarja a mondás, ezek a mi politikusaink mégis ipari mennyiségben vesznek tanácsot, arany áron. Nagy Anna kormányszóvivő szemöldökszőrének állásától a Gripen akta ( ne nézz bután, tanácsolták nekik, 2021-ig nehogy megtalálják, addig úgyis…..
zebugata 2011.05.06 15:11:26
@ZF2: A volt fityesz kormány pz monogramú minisztere és hangadója (talán sikerül kitalálnod ki ő) úgy tette zsebre a 10 milkát cserébe, hogy ne tegyen keresztbe egy cégnek, hogy a szeme se rebbent.

RA belvárosi képviselő polgártársnak 12 milka értékben grátisz márványozott a kavicsfarigcsáló zrt. hálából a sok díszburkolat kivitelezéséért.

Hidd el itt is meg vannak a nokiás dobozok, csak ők ugyanazon az oldalon állnak mint az ügyészek.

Ne legyél már ennyire naiv.
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
zebugata 2011.03.24 22:43:31
@hetzer87: Te nagyon buta vagy.

Hallottál már a spontán privatizációról 1987-1990-ben. Ekkor kezdődött el a csókosok meggazdagodása. A cégvezetők, pártkatonák bagóért megkapták a vállaltok területeit, épületeit, termelő eszközeit az adósságot meg ott hagyták az államnak. Így lettek a zorbán bányák,a Demján birodalom. és még sokan mások. Kapaszkodj meg. Ennek a lebonyolítóját úgy hívták, hogy Matolcsy György. Akkor most kik lopták szét az országot?
zebugata 2011.03.24 23:28:30
@Petykabá: Részben egyet értek önnel, részben nem.

Öszz társadalmilag meg kellene egyezni abban, hogy vagy tárjunk mindent a nyilvánosság elé és azok akik a múlt rendszerben bűnt követtek feleljenek a tetteikért. Vagy égessünk el mindent tabula rasa és csak aszt nézzük, hogy mit tesz most az országért és az istenadta népért.

Egy biztos, hogy a mostani lebegtetés és időnkénti és szivárogtatás megmérgezi a mindennapjainkat.

Nézzen szét. Mi zajlik itt. Egymásnak írogatunk mindenféle rondaságokat, egymásnak ugrunk, pedig lehet, hogy ha az életben megismernénk egymást még emberi(bb) kapcsolatok is kialakulhatnának.

Kinek jó Ez? Önnek Penykabá?

Se Wmarcsi sem Hgyulus nem ér egy fabatkát sem. Semmi olyan nem adtak vagy ártottak az országnak amivel vagy ami nélkül ennek az országnak jobb vagy rosszabb lett. Szerintem ostobaság felmagasztalni vagy eltiporni bármelyiküket.
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
zebugata 2011.02.18 23:12:32
@vidifan:

Dehogynem. Morgok, rimánkodok, dühöngök, stb.

De senki életével nem játszom. Gondolkodj! 130 km/h sebességnél 31 m/sec.
5-10 méterre az előtted lévő seggébe mész. Baj esetén van 0,1-0,3 másodperced van cselekedni. Fék, kormány, ellenkormányzás, kikerülés? Esélyed sincs.

Egyébként nyugodtan száguldozzatok, és törjétek egymást. Igen jól élek belőle
zebugata 2011.02.18 23:14:50
@gyul:

Kedvse Gyul!

Megkövetlek! Nincs semmi baj az intelligencia szinteddel.

Üdv.
zebugata 2011.02.18 23:19:11
@vidifan:

Kedves Vidifan!

Az egyik leghasznosabb dolog a közlekedésben a féktávolság.