Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ac3^BB

0 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint hívő a Messiást, úgy vártam az április 8-át, amikor megjelent az egyik kedvenc zenekarom, a Papa Roach új albuma, az "Ego Trip". Aztán kellett néhány nap és jó pár újrahallgatás, hogy feldolgozzam a hallottakat és csillapodjon az első alkalommal rámtelepült WTF-érzés...
ac3^BB 2022.05.03 22:42:28
Poptanítás A kedvencem a mesterem 2020.05.08 11:11:44
A Poptanítás blogon olyan ismert és népszerű zenészeket mutatunk be, akik nem kizárólag a színpadon és a hangfelvételeken csillogtatják meg tehetségüket, hanem tudásukat átadják a tőlük tanulni vágyóknak is.  Mai vendégünk Kékkői Zalán. (Első rész.)   Milyen hagyományai voltak a családodban a…..
A Comedy Centralon látható majd egy direkt mára időzített doku, amiben a magyar zeneipar legnagyobb, idegen háttérhatalmak által vezérelt összeesküvésére derít fényt a Comedy Central. A hazai csatorna leleplező dokumentumfilmet forgatott a nagy hatású, méltatlanul elhallgatott duó, Zsolt és…..
Magyarország nincs köztük. Van viszont Bécs és Prága, csak hogy a két legközelebbit mondjam, de a fanatikusok képesek a kontinens bármelyik részére elutazni, és van bőven dátum, szóval lehet válogatni. Tehát akkor azoknak, akik egyszerre szeretnék a színpadon látni Axl Rose-t, Slasht és Duff…..
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
ac3^BB 2016.11.23 11:26:19
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
ac3^BB 2016.10.24 19:12:17
Ráadásul úgy, hogy dupla lemez lesz. Az egyiken ők dolgoznak fel másokat, a másikon őket dolgozzák fel mások. Utóbbiról egyelőre semmi információ nincs, viszont azt ki lehet következtetni, hogy ők kiket dolgoznak fel. Fejes "a pólómon üzenek" Tamás dobos ugyanis lényegében elárulta a koncerteken,…..
ac3^BB 2016.07.13 16:21:44
ac3^BB 2016.07.13 18:38:11
@dankógábor: elol a polon egy brutal nagy bonanza jel volt :D igy valoszinubb :-)
Ha nem látom, nem hiszem el, tessék: Az MNO egyik szerkesztője vette észre, hogy az MTVA-nál valaki úgy gondolta, Geszti Péter szellemét mindenképpen meg kell idézni, és az időjárást rappelve mondták be tegnap, de úgy, hogy miközben a szemüveges pasi elöl kínlódott az olyan sorokkal, mint az,…..
Hat évvel ezelőtt egyszer már ott voltam a Kispál és a Borz búcsúkoncertjén, ami több szempontból is a mai napig különleges emlék. Magyar zenekarral kapcsolatban itt tapasztaltam a legnagyobb várakozást, itt volt a legnagyobb a közönség is, de élményre is az egyik legkülönlegesebb volt. Akkor úgy…..
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
A Junkies megállás nélkül megy. Nemrég adtak például egy telt házas koncertet a Barba Negrában, de a tagok más zenei projektjeikkel is folyamatosan pörögnek. Szekeres András énekesnek például szerdán este lesz szerzői estje az A38 gyomrában, ahol Molnár Tamással osztja meg a színpadot, és olyan…..
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Jó, eddig sem volt a magaskultúra élharcosa, de ez a trashbödön aljának kapargatása. Letört körömmel. ..
ac3^BB 2016.03.03 20:02:21
Volt egyszer egy interaktív filmsorozat, egy webkettes lapozgatós könyv, amiben a néző döntötte el, hogy a két főszereplő randija hogy sikerüljön. Ez volt a Chili vagy Mangó, és 2013-ben került ki a netre, majd halt el anélkül, hogy bárkit is istenigazából érdekelt volna, pedig…..
Ez? Vagy az Ignite-é? ..
ac3^BB 2015.10.27 13:02:06
5-4-3-2-1… A Hungary’s Got Talent Cirkusz megnyitotta kapuit. Hölgyeim és Uraim! Csak tessék, csak tessék! Van hely bőven a nézőtéren, lesz produkció, áttrákció! Az Attraction Black Shadow Theater viszont nem, ők a brit verziót már megnyerték. Viszont helyettük erőművész,…..
Hölgyeim és uraim, íme James Bond 24. mozgóképes bevetésének főcímdala! UPDATE: Bekerült a posztba a dal videoklipje. Mint minden kiváló 007-es kaland receptje, a Spectre sem nélkülözheti az állandó hozzávalókat. Persze ezek jellege a korszellemnek, még inkább…..
ac3^BB 2015.09.25 15:28:13
Az eredeti után a szinkronizált előzetesben is vicceskedik Tina Fey és Amy Poehler: a Lánytesókkal hangolódhatunk majd akár a szilveszterre is, lévén az év utolsó napján kerül a hazai mozikba. ..
... nem más lesz, mint Széles Tamás. Mint ismeretes, a hollywoodi színészt állandó jelleggel szinkronizáló Rékasi Károly motorbalesetet szenvedett, nem sokkal a film szinkronmunkálatait megelőzően, így nem tudta ötödjére is tolmácsolni nekünk Ethan Huntot. Széles közkedvelt…..
ac3^BB 2015.07.14 16:33:42
Sőt, mindenfajta csúnyaság nélkül. A Punnany Massif volt ilyen szemérmes, nem gengszterek ők, na, nézzük el nekik. Meg mit szólna a sok szende lány, ha olyanokat beszélnének a durván népszerű pécsi srácok, hogy Mert én vagyok az erősebb, úgyhogy én baszok. vagy,…..
Paul Feig egy interjúban elmesélte, hogy teljesen tisztában van a rajongók érzelmi kötődésével járó felelősség súlyával. Hosszan fejtegette a témát, érintve a gyermekkort, de a főiskolai élményeket sem hagyta ki. Egyúttal megfogadta, nem fogja a Szellemirtók-rebootot elbaszni. (Megj.: A rendező úr…..
ac3^BB 2015.03.18 12:45:57
Facebookon bukkant fel egy szűk kétperces hanganyag, amiben Lovasi András nyilatkozik az Open Air Radio riporterének. Az adás még január 29-én ment le, de csak most kapták fel. Lovasi brutális őszinteséggel beszél a mai magyar popzene állapotáról, amit egy jól becsomagolt, coelhói…..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..