Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadparéj

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Bandi elkészítette azt a (nekünk) publikus Google-táblázatot, amibe be kellett írnunk, milyen járművet viszünk majd Tökölre, milyen a kg/LE aránya, és mit tud százon gyorsulásban, én az esélytelenek nyugalmával rakosgattam be az adatokat. A szerkesztőségben közel nincs…..
Vadparéj 2011.09.05 01:08:39
@Csikós Zsolt: Nem tudom,megnézted-e már ezt a videót,ha még nem,mindenképp egy marék Xanax társaságában tedd:http://www.youtube.com/watch?v=BoEKWtgJQAU!
Tom, a grafikusunk kénytelen volt autót venni. Nem örült neki, de a kisfiát kell naponta eljuttatnia a speciális óvodába Budapestre, vidékről. Eleinte megpróbálta tömegközlekedve – ahogy munkába is így járt azelőtt – de pár hét alatt belátta. Ezt már nem bírja…..
Vadparéj 2011.02.18 16:05:46
@Worm-: Nem kevés "roncsot" magyarosítottam mostanában,a költségek a következők:először is a műszaki vizsga ára,ami első magyar forgalomba helyezésnél 39e ft+amit leszurkolsz a kedves vizsgáztatónak...(a hibátlan autót is kivágják,ha nem fizetsz - saját tapasztalat).Forgalmi+törzskönyv:12000 ft,rendszám:8500 ft,plakett a rendszámra 700 ft.A regadó befizetése kp-ban nem lehetséges,az utalást igazoló zöld-fehér papírért cserébe a bankok lehúznak további 1000-6000 ft-tal.Más költséged nincs...Előny viszont,hogy ha EU-ból hozod a kocsit,nem kell eredetiségvizsga,és ha a kinti,kétnyelvű adásvételin a te neved szerepel,nincs átírási illeték.Remélem,tudtam segíteni,üdv!