Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xsara86

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Bétateszt II 2013.06.18 21:30:43
Naszóval, ne mondja senki, hogy a Könyvmolyképző nem hallgat az értő közönség szavára. Mellékelten jön az e-könyvgyáruk próbaüzemének második hulláma. Igen, sorkizárt. És zombik is vannak. Lehet kritizálni megint :-) Ha lehet, építő jelleggel. Max Brooks:…..
Apple felhasználónak lenni - ebben egészen biztos vagyok - életforma és szemléletmód is. Vannak dolgok amik csak almás vason futnak, más dolgok meg csak almáson nem. Az elmúlt hetekben úgy tűnik jó csillagok jártak az apple felhasználókra, mert két dolog is megjelent a radaron, ami…..
Nemrég adtak ki egy ügyes infografikát, mely az emberek mobiltelefon használati szokásait mutatja be. A grafika után pedig nézzétek meg azt a videót, mely tavaly év végén készült, ugyanebben a témában. A infografika azt mutatja, hogy a világon használatban lévő 4 milliárd…..
Egyenköpennyel frusztrálná az iskolásokat Hoffmann Rózsa, aki már nemcsak a tananyag tartalmát, hanem a diákok viseletét is meghatározná. Lakatos Márk helyében elkezdenék rettegni: Hoffmann Rózsa már stylist-babérokra is vágyik. Idén sem kezdődhetett el az iskola politikusi agymenés nélkül –…..