Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pritamin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Előtanulmányként beleolvastam a rizlingirodalomba, és túl azon, hogy gyakorlatilag minden számottevő borguru kedvenc fehér fajtája, azt is megtudtam, hogy a számomra teljesen ismeretlen gouais blanc leszármazottja. És minő meglepetés: ez a bizonyos gouais blanc vélhetően horvát…..
Milyen örvendetes, hogy a fiatalok egyre odaadóbban érdeklődnek a borkultúra iránt. Milyen nagyszerű, hogy a magyar kormány is szereti a bort. (Igaz, hogy inkább csak a vöröset és a száraz fehéret, a tokajit nem nagyon, mégis.) Milyen kár, hogy még 2007-ben is megszívathatják a…..
Bizonyos helyesírási megoldásokkal végtelenbe nyúló, durva vitákat lehet kiváltani. Hiába hiszi például a jámbor olvasószerkesztő, hogy egy bizonyos szövegben az isten szónak a kis kezdőbetűs a helyesírásilag indokolható – és mellesleg világnézetileg semleges –…..