Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillus23

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlthéten visszatért a lopd el a stílust rovatunk és egyik olvasónknak, Molnár Katának úgy megtetszett ez a rég elfeledett poszt forma, hogy küldött nekünk egy képet és arra kért, hogy mutassuk be, hogyan tud hasonló stílusban felöltözni. Ha csak tehetjük szeretjük…..
A Felvi.hu 2011-es pályakövetési felméréséből kiderül, hogy a frissdiplomások között a műszaki egyetem villamosmérnökei, informatikusai keresnek a legtöbbet, csaknem 3-3,5-szer annyit mint a legkevesebb jövedelemmel rendelkezők. Bizonyára minden felvételi előtt álló…..
Sztálinváros felsőoktatási intézménye sem jeleskedik a gyors ügyintézés terén. Olvasónk - nevezzünk Norbinak - megpróbálta költség- és ponthatékonyan megoldani a bekerülést Kommunikáció szakra. Sajnos nem sikerült neki. Sőt. Kommunikáció szak helyett Műszaki Menedzser…..
A szó szerint vett témakörben ez lesz az utolsó ilyen bejegyzés, a továbbiakban új gondolatmenetet kezdünk. Az első részben olvashattál a tantárgyak, mint ismeretanyagok szükségességéről. Megkülönböztethetünk tanulmányilag szükséges, szakmailag alapvetően szükséges,…..
A magyar autósok idegeit egyik legjobban borzoló probléma, amiről Zsu is írt nekünk. Néhány éve az egyik kereskedelmi rádióban külön akció is indult az indokolatlan és értelmezhetetlen táblák összeírására. Persze a mai napig sok helyen találni erre szép példákat, főleg…..
2perc Profi problémamegoldás 2011.11.29 15:57:26
2perc.blog.hu..
Lillus23 2011.11.29 16:00:14
2perc.blog.hu ..
Lillus23 2011.11.29 15:55:55
2perc Mérlegelj! 2011.11.28 19:05:00
2perc.blog.hu..
2perc.blog.hu | Ryan L Fridjeraldot 100.000 dollárra perli volt barátnője, aki a Narniából szeretett volna egy jelenetet a hátára varratni. A hűtlen barátnő hátára viszont ezt tetoválta a megcsalt barát...   ..
2perc Anya mindig másképp látja 2011.11.29 14:36:00
2perc.blog.hu..
Beköszöntött a jó idő és a napsütés végre! Remélem, hogy marad is, mert a múlt héten kicsit úgy éreztem, hogy újra tél van... Úgy döntöttem, hogy magam és a hajam érdekében ezen a héten sokkal több gyümölcsöt eszem, jobban odafigyelek a táplálkozásomra. Ezzel…..
Most találtam egy videót az interneten, amiben teljesen természetes anyagok segítségével ajánlanak tanácsokat a hajhullás csökkentésére. Sajnos csak angolul van meg, de szerintem hasznos lehet. http://www.youtube.com/watch?v=B8Pg7bYAQlw Remélem hasznos lesz számotokra. Az egyik…..
Hullik a hajam A mi filmünk!! :) 2011.04.14 14:53:00
  Olyan filmet találtam, ami teljesen nekünk való! Hajas csajoknak! ..
Beköszöntött a jó idő és a napsütés végre! Remélem, hogy marad is, mert a múlt héten kicsit úgy éreztem, hogy újra tél van... Úgy döntöttem, hogy magam és a hajam érdekében ezen a héten sokkal több gyümölcsöt eszem, jobban odafigyelek a táplálkozásomra. Ezzel…..
  Hogyan gyorsítható a haj növekedése?A haj növekedése: Genetika és időjárásVan, akinek egy év alatt háromszor annyit nő a haja, mint másnak öt év alatt. A növekedés üteme genetikai adottság kérdése, azaz amit őseinktől örököltünk, azzal kell gazdálkodnunk.…..
Csajoknak haj-bajokról 2011.03.07 16:03:00
Sziasztok!Mostanában nem nagyon jelentkeztem. Elkezdődött a második félév és nekem már most égnek áll a hajam, hogy mennyit kell majd tanulni. Stílszerűen égnek áll a hajam....:)Nagyon izgulok  a Revalid Hajtündér verseny miatt. Beküldtem a képeimet, most már csak a nagy…..
Sziasztok! A mai poszt témája a táplálkozás és egyéb lehetséges életmódbeli problémák lesznek.Gondolom mindannyian tudjátok, hogy az egészséges táplálkozás mennyire fontos, de mint megtudtam, a hajhullás megakadályozásában is nagy szerepe van.Lássuk, milyen táplálkozási…..
Lillus23 2011.02.18 11:26:49
@Alexa7: Köszi! A Revalid szervezi, az a neve, hogy Hajtündér kerestetik! Remélem jól szerepelek majd:)
Sziasztok!Azért indítottam ezt a blogot, mert úgy gondoltam, hogy habár a világban mindenütt nagyon sokat foglalkoznak a divattal és a kozmetikával, mégis, valahogy a haj és a divat világát nem feltétlenül kötjük össze mindig. Holott tatpasztalataim szerint nagyon is nagy a kereslet…..
Gondoltam bemutatok pár híres nőt, akiknek nagyon tetszik a haja :) Claudia Schiffer                  Az első akit bemutatnék, Claudia Schiffer, mivel az övé tetszik legjobban, és mivel nekem is…..
Hullik a hajam Kezdjük el! 2011.02.10 16:09:00
Sziasztok!Mindig is gondolkoztam, hogy lenne kedvem írni egy blogot, de mivel csak úgy magamról nem szerettem volna egy ilyen oldalt, nem tettem meg soha. Viszont egy olyan oldal, ami segíthet embereknek (és persze nekem is), az az ötlet már annél jobban tetszik.Mivel évek óta hullik a…..
Sziasztok!Arra gondoltam, hogy mivel olyan sok sampon, balzsam, hajerősító, pakolás és miegymás elérhető mostanában és fogalmam sincs, hogy mi alapján válasszam ki a hajamnak legmegfelelőbbet úgy, hogy ne ürüljön ki teljesen a pénztárcám sem. Szóval arra gondoltam, hogy itt…..
Lillus23 2011.02.18 09:51:39
Hú, köszönöm szépen, felmentem a Revalid honlapjára, gondolom ez lehetett az: www.revalid.hu/hajtunder És nagyon jól hangzik, főleg, hogy bárki nevezhet, szóval nagyon szépen köszönöm a tippet, ha esetleg nyernék, mindenképp küldök neked valami ajándékot ;)