Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amarcordilla

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piros léggömb Újra. 2011.05.14 22:09:00
Régen írtam már és történetek dolgok az utolsó bejegyzésem óta. Konkrétan végre megtörtént. Munka után felmentem hozzá az irodába, mikor már senki nem volt bent rajtunk kívül és gyakorlatilag ahogy betettem a lábam hozzá, már nekem is esett. Nem így képzeltem az első…..
Amarcordilla 2011.05.19 11:07:15
@Johnny Tinenbalm: Ha az ember szerelmes, ritkán használja az eszét sajnos. Egyébként nem kitaláció, ennyire nem érek rá és ha már kitalálni kellene valamit, akkor ennél tényleg tudok jobbat:)
Végre vége, bár bevallom, hogy jót tett. Egész jól elfoglaltam magam, sokat pihentem, rengeteget ettem, tévéztem, sportoltam, szóval volt minden. Ma frissen be az irodába, egész nap hatékony meló, aztán egy hivatalos ügy miatt előbb kellett lelépnem. Rohanok, ki erre a bejáratnál…..
Piros léggömb Semmi! 2011.03.11 18:53:00
Hívtam tegnap, hívtam ma, de nem vette fel. Még a munka jellegű mailemre sem válaszol. Elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZERETLEK TE "HÜLYE"! MIT CSINÁLJAK???..
Már mindenkinél elkezdődött az irodában a hosszú hétvége feeling, úgyhogy alig vagyunk bent. Lehet már Ő is hazament, bár az csoda lenne. Úgy felhívnám, hogy találkozzunk, most csak egy ölelésre és csókra vágynék és végre el kellene neki mondanom hogyan érzek iránta, de…..
Miért is? Hát mert a várva várt munka megbeszélésre pontosan megérkezett. Én megláttam és a fonalat azon nyomban el is vesztettem. Alig tudtam neki a meló részét előadni, de persze azt sem 100%-osan, úgyhogy még szakmailag is sikerül magam bealázni. Sietett, úgyhogy ahogy…..
A csók óta semmi. Rengeteg munkája van tudom, de nyilván ha nagyon akarna, lenne ideje rám. Ez elszomorít, méghozzá, baromira. Tegnap már majdnem felmentem hozzá, hogy közöljem vele, mennyire szeretem, de kiderült már rég haza ment, családi programja van....szép. Hétfőre…..
Piros léggömb Mi lesz holnap? 2011.02.20 22:51:00
Még hátra van egy szörnyű éjszaka, de vége a hétvégének. Jó lenne már aludni, de nem megy. Megint kezdődik az agyalás: vajon holnap összefutunk? Hányszor elképzeltem a hétvégén, hogy világgá ordítom mennyire szerelmes vagyok belé. Olyan jó lenne megmondani neki, de azt hiszem…..
Piros léggömb Őrület 2011.02.18 19:09:00
Ma egész nap nem találkoztam Vele. Azt sem tudom bent volt-e (nem egy emeleten dolgozunk). Most ki kell bírnom az egész hétvégét és csak reménykedhetek abban, hogy hétfőn talán láthatom. Istenem, de jó lenne felhívni!!! Most azonnal és azt mondani neki, hiányzol, találkozzunk vagy…..
Piros léggömb Első bejegyzés! 2011.02.18 00:06:00
Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! Szerelmes vagyok, őrülten. Azt hittem ilyen már nincs. Túl vagyok egy hatalmas csalódáson: 6 évig kerülgettük egymást, aztán három évig együtt voltunk, mint szerelmesek, barátok, kollégák. Mikor vége lett, két évig tartott…..