Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saja

11 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minél többet olvasok, figyelek híreket, ismerek meg embereket, annál több információm lesz a világról, és annál többet tudok a benne zajló szörnyűségekről is. Lehet, hogy igaz az, a tudatlanság boldogít? Azonban az sem jó, ha az ember bezárkózik, és a saját, kis…..
Egyre többször jutnak eszembe olyan dolgok, amiket érdemes lenne leírni, de mégsem teszem. Lehet - sőt bizton állíthatom -, hogy hasonlóak másoknak is eszébe jutnak, jutottak már. Egészen kiskorom óta csak azon voltam, hogy másoknak megfeleljek, figyeljek másokra, ügyeljek a…..
Üdvözlök mindenkit, aki véletlenül erre járna!Mint láthatjátok nem nagyon szoktam ide írni, de ezt most pótolni szeretném. Megint összegyűlt a fejemben annyi dolog, hogy érdemes legyen leírni. Persze olyan dolgokról is szó eshet, amit nem tudok kinek elmondani, tehát leírom…..
Elérkezett a vizsgaidőszak vége és a jelentkezési időszak a következő félévre (persze az előzetes jelentkezés már december óta aktív). Már meg is van az órarendem. Rengeteg órám lesz, gyakorlat, amire be kell majd járnom. Még mindig jobb, mint matek vizsgára…..
Múlt héten csak egy ZH-ra mentem be az egyetemre, mert beteg voltam. A két héttel ezelőtti szünetben lettem lázas, náthás, köhögős, torokfájós, szédelgős beteg. Mondhatni remek szünet lett belőle. Szerencsére már jobban vagyok, hétfőn megyek újra edzésre is. Befejezendő…..
Kisebb szünet után visszatértem ide, hogy folytassam az eddigieket. Ezek után még több dolgom lesz, elfoglaltabb leszek, szóval bárki, akit érdekel (most komolyan, van ilyen ember??) az, amit írok, ne számítson sűrű szöveges megjelenésekre. Ó, igen képes illusztrációk! Lehet,…..
Eddigi fontosabb események Ma kedd van. A dátum egyébként is szerepel a bejegyzésnél, szóval nem írom le a pontos dátumot. Hétfő reggel volt a Kínai mozgásművészetek kurzus első órája. Kb. 17-en voltunk (28 van bejegyezve ETR-ben) ebből rajtam kívül csak egy volt fiú. Az első…..
Első hétvége Bizony ez volt az első hét, amikor még lehetett felvenni, leadni tárgyakat. Megláttam, milyenek az új kurzusok, előadók, gyakorlatvezetők. Megkaptuk az első feladatokat is (el ne felejtsem megcsinálni a nem programozós feladatot). Ami zavart az az, hogy valamiért büdös…..
Rólam, folytatás Mint azt a legelső bejegyzésben leírtam, nagyon érdekel az informatika, illetve a természettudományok többsége. (Informatikus hallgató vagyok.) Az állatokat is szeretem, van egy macskánk és 3 kutyánk + n darab aranyhalunk (n természetes szám és 0 <= n <= m,…..
Folytatás Sajnálatos módon egy kicsit elment az idő a mai napon, ezért nem tudtam foglalkozni ezzel a blog-os dologgal. Érdekes gyakorlaton és előadásokon voltam ma. Ellentétben az emberek gondolatkörében szereplő egyetemi hallgatóval én megpróbálok a lehető legtöbb órán részt…..
Második nap Furán kezdhetem az első bejegyzésemet, de igazából nincs semmiféle frappáns ötletem erre. A címből tudni lehet, hogy mostanság valamelyik egyetem ülőhelyeit, asztalait, padlózatát koptatom. Másodéves, vagy valami ilyesmi lennék elvileg. Félig másodéves. Az…..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Kézhez kaptam a szponzorált nyereményeket (plusz én is kaptam egy példányt ) és kipróbáltam ezt a Crazy Chicken Kart 2-őt. Nagy meglepetés nem ért, hogy egy Mario Kart/Lego Racer klónról van szó, de egyáltalán nem baj, amíg szórakoztató. Márpedig ez az volt. Nem kért meg…..
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
saja 2011.01.04 11:53:31
Pár klikk: www.4shared.com/u/SLgj6bUE/Animefan.html

A 4shared neve animefan. Ha üzenni is akartok neki, akkor ott van a private message opció, ha jól láttam.
Az interneten szeretnék követni a nézők a ValóVilág új szériáját is, akárcsak a régieket. Indult már több kezdeményezés petíciógyűjtő oldalakon és a Facebookon is. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e ezzel a hatást gyakorolni a netezőknek az RTL-re és lépni fognak vagy…..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Kicsit meglepő, de akik google-n keresztül jönnek ide, többnyire az adókártya kifejezés után kattintanak rám. Úgyhogy nekik 1-2 info:1. Az adókártya igénylő lapot célszerű gépen kitölteni. Ehhez le kell tölteni az Abev 2006 programot (vagy ennek a frissített verzióját), és az…..
saja 2010.08.11 11:40:46
Küldte: János..
saja 2010.06.24 20:02:02
Sokszor mondtam és mondom is. A grafika nem a legfontosabb dolog. De ez azért már valahol elég gagyi.  A szőnyegszerűen odafosott földminták elég rondák, de a képkockás lövősnyomok már kifejezetten kínosak. Anno ezekre így nem tértem ki.  Ha nosztalgiáznátok:…..
Éppen elkezdtük volna a forgatást, aztán... Jött a nagy döbbenet :P Nincs megjátszva semmi, az 5% felvett jelenet más dolgokból áll össze  Talpra is mindig lábat mondok. Hülye szokás UI: Jégkorszak 3: 3-D videókritikám. Ha érdekel valakit..
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..