Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karvirag

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapozó körkép MAC Pro Longwear 2011.02.18 18:08:00
   MAC Longwear Nagyon megörültem amikor megláttam, hogy a MACnek van egy új alapozója a problémásabb bőrűek számára, ami ráadásul, nem egy teljes fedésű alapozó.Közepes fedésű, hosszú ideig fennmarad az arcon. Igazán szerettem ezt az alapozót, csak egy…..
MAC Studio Fix Fluid   Egyértelmű, hogy mindenki ismeri a MAC márkát. Számos sminkes használja, ajánlja. Közepes árak, hatalmas színpaletta (tényleg minden bőrre megtalálhatod a megfelelő színt). A studio fixet zsíros, problémás bőrre ajánlják, erős fedésű, ami nagyon…..
MAC Mineralize Skinfinish Púder   Nagyon jó kis púderJ, könnyed a fedése, nem maszkos, egyenletes bőrt teremt. Tökéletes minden bőrtípusra, szép fényes az arcon, emellett mattít.Nagyon zsíros bőrre nem biztos, hogy elég. Mindenestre jó érzés viselni, illetve, fontos…..
 Clinique stay-trueNagyon szép fedés, színei sárgásak, nekem a világos bőröm miatt csak nyáron volt használható.Gyorsan bezsírosodott a bőröm alatta és nagyon kellett hozzá a púder, kifejezetten szerettem ennek ellenére ezt az alapozót, tiszta érzést adott és tényleg…..
 Perfectly real Clinique Gyönyörű színek, kellemes viselet, ha felkened elég púderes érzést ad és közepes fedést.Nem oxidálódik, de nekem a nap végére lefolyt, nagyon kizsírosodott a bőröm alatta és nem maradt a helyén.Még is jó érzés viselni, nem maszkos,…..
Alapozó körkép Diorskin Forever 2011.02.17 23:48:54
 Diorskin Forever Ez az alapozó az egyik legszuperebb alapozó azok közül amiket próbáltam!Nagyon jó a fedés és nagyon természetes, ha leveszed a fehér felsőd, semmi (ismétlem semmi!) alapozó nyom nem marad rajta!Könnyű viselet és egyáltalán nem csillog, tényleg hosszan…..
Alapozó körkép Lancome maquimat 2011.02.17 23:39:44
 Lancome maquimat  Egyik hatalmas kedvencem, pedig nincs "hírneve" ennek az alapozónak. Nyáron használtam a legvilágosabb színt( beige 01), rózsaszínes árnyalatú, de még is természetes.  Erős fedésű alapozó, sokáig matt, de nyáron kellett a púder…..
 Vichy Aéra Teint Pure Fluid         Természetes alapozó, nagyon bőrbarát, érzékeny bőrre is alkalmas.Számomra csalódás volt a Vichy, pedig egy elég közkedvelt márka és alapozó. Színben nekem az opal (12) -es volt, amikor felraktam…..
 Chanel mat lumiére Egész nap matt, tartós, közepes fedés.Én személy szerint kedveltem ezt az alapozót, de a bőrömet nagyon kiszárította. Nekem alapból kombinált bőröm van, könnyen kizsírosodik és vízhiányos, szóval könnyen kiszárad.Pár hét használat után a…..
 Loreal Accord Parfait Alapozó   Alapozó, amely tökéletesen illeszkedik a bőr színéhez és textúrájához. A nők bőrtónusáról szóló alapos vizsgálat eredményeként, az Accord Parfait 12 árnyalata oly mértékben hasonló a bőr természetes tónusához, hogy…..