Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BALAGE

63 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello itt Balage. Biztos már sokan láttátok a premier videót, de azért elmondom hogy jönni fog az AC4 kalózos lesz új főhős, Desmondról nem tudni semmit, sokkal több hajócsata mostmár rendesen meglehet majd csáklyázni az ellen hajót, 2 kardal lehet majd egyszerre harcolni valamint 4…..
Bloggerek Boldog Karácsonyt!! 2012.12.24 18:08:45
Hello, itt Balage, mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok a magam és a Bloggerek nevében is...
Bloggerek 2012.12.19 17:43:17
Üdv, itt Balage. Gondolom sokatoknak feltűnt hogy már nincs annyi bejegyzés tőlem mint amennyi régebben volt, hát ez azért is van mert megkezdődött a suli és ha nem éppen a tanulás foglalkoztat akkor épp mással vagyok elfoglalva, ezért semennyi időt nem tudok rászánni a dologra,…..
Hello mindenki itt ismét Balage a következő demó bemutatóval, ami nem másról fog szólni mint a Red Faction Guerilláról. Tudom régi játék de én nagyon megkedveltem, még anno a legeslegelső Red Factionnal játszottam, aki nem tudná egy FPS-ről van szó ahol először mutatkozott a…..
 Szevasztok itt Balage és ez itt az első demo tesztem ami reméljük később bővülni fog még pár alannyal.A Sleeping Dogs egy Honk Kong-ban játszódó sandbox stílusú játék amit a Square Enix fejlesztett és kedvenc francia cégünk a Ubisoft dobott piacra, a játékban a közelharc…..
Bloggerek Teszt bejelentés 2012.06.22 21:46:00
Hello, itt Balage. Megjött a Prototype amit már ki is játszttam valamint a Dead Island amit hamarosan kijátszok ugyhogy hamarosan be lesznek mutatva. A Prototype-ról régen már volt egy cikk vagy bejegyzés (ahogy tetszik) de az inkább ilyen videók alapján és egy pár óra játék utáni…..
Bloggerek Play Station 4 Prototype 2012.06.11 22:14:00
Ez itt a prototípusa a PS4-nek, a hivatalos PS4-nek, mert ha nézitek neten akkor rájöhettek hogy volt vagy 150 prototípus is, csak hogy mindegyik ilyen fanmade volt.De akkor itt is van az igazi PS4..
Bloggerek Demó bemutatók??? 2012.06.07 21:24:30
 Hello, Balage vagyok és azt tervezem hogy amit leszedek PS3-ra demo-kat azt itt letesztelem bugokat ha észlelek akkor azt is leírom, meg úgy mindent a játékról, kicsit utánna nézek a dolgoknak, és így a legújabb játékokat tesztelhetem. Ennyi lenen szóval majd várhatjátok a…..
Bloggerek Borderlands 2 2012.05.25 20:58:00
Immáron öt évvel járunk az első rész történései után, mikor egy Handsome Jack nevű figura megszerzi a Hyperion Corporationt, és azt állítja, hogy ő az, aki megnyitotta a kaput Pandora világára. A játékos feladata, hogy békés bosszúálló jelleggel minden eszközt felhasználva…..
 Hello mindenki itt Balage, és ez egy PS3 bemutató annak aki nem ismerné, szeretne beruházni rá vagy csak simán kíváncsi hogy mit tud a Sony királya.Nem is ragoznám, a kinézete nem lényeges, de mivel a Slim-ről beszélünk ezért meg kell említenem hiszen nem csak összement de a…..
 Tudom nem ilyesmiről kellene írnom, de most úgysincs alanyom és unatkozom így gondoltam felnézek a blognak a nézettségi statjára, nagy örömmel bejelentem nektek és kedves barátaimnak (többi blogtagnak) hogy elértük a napi 40-es nézettséget az elmúlt 4 nap statja:  1/4:…..
Hello mindenki itt Balage, és ez a Mortal Kombat legújabb része a 2011-s MK9-ből is a Komplete Edition ami 4+1 karaktert tartalmaz hiszen nekünk PS-n exkluzív tartalom öreg barátunk és a PS-é is nem más mint Kratos alias: God of War.Történet: A történet ott kezdődik ahol az első…..
Bloggerek Grand Theft Auto IV 2012.05.04 22:00:46
 Hello, itt Balage és ma a GTA IV-et hoztam el nektek amiből már videó volt ígérve, de nem jöttek össze a tervek, szóval inkább megírom ezt a tesztet.Történet: Niko Bellic egy horvát emberke, elmegy Liberty City-be mert elhiszi fivérének, hogy Amerikában milyen jó az élet,…..
Bloggerek Bejelentés... 2012.04.30 21:45:33
 Hello mindenki, Balage vagyok és azt szeretném bejelenteni hogy a GTA IV vidi nem igen fog összejönni, de ígérem majd valamikor arról is írok tesztet...
 Hello, mindenki Balage vagyok. Most néztem meg a Bosszúállók című filmet, az volt benne a legjobb hogy volt története, méghozzá ku*va, megjelenik a Shield igazgatója meg az egész cég, Natasha, Tony, Hulk, Thor, Captain America, szóval nagyon jó. A történet ott kezdődik és…..
Bloggerek Call of Juarez The Cartel 2012.04.29 14:06:52
 Hello emberek, itt Balage. Egy új alannyal érkeztem el ma hozzátok, ami nem más mint a Call of Juarez The Cratel, nagyon nehéz bemutatni ezt a játékot, annyi hibája van, de szórakoztató, valamint unalmas is, akkor mi is van most pontosan???A story egy rendőrségi irodáról szól,…..
 Első AC BH Végigjátszásunk, Jollteon és Balage kommentálásával. (Kicsit pixeles, és a videó egy kis része nem látszik, úgyhogy nagyítsátok ki, ha nem oldja meg a problémát akkor Youtube-on nézzétek)  ..
Bloggerek Napi hülyeség 2012.03.30 20:25:00
(jak):  <<< <<< ha szzereted anyudat kuld el 20 embernek hanem akkor 365 nap mulva meghal bocs en is kaptam:P: Ha szereted anyukádat,és nem szeretnéd h 1 halott kislány megjelenjen a szobádban hajnali 3-kor gyorsan húzd ki az internetes kábeled,különben sajnos…..
Bloggerek Elnézést!!! 2012.03.27 22:09:04
 Hello mindenki, itt Balage. Elnézéseteket kell kérnem hogy mostanában nem volt túl sok a teszt, de hát itt a suli meg ilyenek, de ígérem hogy megpróbálok kicsit több időt fordítani videókra, és egyébre. Sajnos nem csak én nem dolgoztam hanem a többiek is régen voltak…..
Bloggerek Új Transformers jön 2012.03.25 20:54:17
 Hello! Új Transformers játékot adtak ki, Transformers Fall of Cybertron, én egy War for Cybertron 2-nek mondanám de aki ahogy gondolja am ez most tényleg jó lett. (Nem saját felvétel!!!!!!)..
Bloggerek Grand Theft Auto IV 2012.03.14 20:46:00
 Hello, itt Balage. A közeljövőben tervezek egy videót készíteni a GTAIV-ről (had rettegjetek XD) , de ha nem jönne össze technikai "problem?" vagy valami közbe lépne akkor teszt lesz róle, durva kritikát fog kapni az tutkó, am remélem hogy össze fog jönni már rég…..