Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztihand

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy tételben venni a jó bort azért is hasznos, mert kapsz hozzá egy szép fadobozt, amit később aztán különböző módokon újrahasznosíthatsz. Pár borfanatikustól ellesett megoldás alább. Kellemes barkácsolást. Ha van jobb ötleted, küldd el nekünk az…..
Krisztihand 2012.03.22 09:06:43
@My name is nobody: azoknál a borászoknál, akik ilyenben szállítanak. Takler, Gere stb... Egy ilyen doboz ára kb 1800 forint.
Nagyon izgalmas kérdést vetett fel, egy napokban megjelent írás: miért nincsenek Budán sétálóutcák? Míg Pesten egyre-másra alakítják ki a forgalomcsökkentett övezeteket, a Duna jobb partján - egy-két kivételtől eltekintve (Lövőház utca, Sirály utca) - nem nagyon…..
Krisztihand 2011.12.11 10:18:02
ágy - asztal - tv Kitenném 17. 2011.08.22 09:45:00
Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő.…..
Krisztihand 2011.08.22 12:35:39
 Goldenbloggerek, szevasztok! (direkt volt)A tavalyi szép Modoros-siker (videó alul) után ismét szívesen látnék párakat közülünk (Gyűlölt ellenségeink, B-oldal és Viharsarki kattintós) aranylemezzel a kezében, de azért van itt több kedvenc-kedvelt is. Szavazni itt…..
"Mit szeretnél?" - kérdezem a gyerekemet: nemsokára négyéves kislány -, "menjek oda Hozzád rajzolni vagy maradjak itt?" "Maradj ott, rajzolok egyedül" - mondja. Maradok tehát a kanapén és elindítom nem is tudom, hogy hanyadszor a címben szereplő…..