Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carola

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem túlságosan hanyagoljuk az öltöny viselését. Nagyon beleszerettünk a laza cuccokba, az informális öltözködésbe, s ezzel kiveszett az életünkből a formális öltözködés szépsége. Hiánya pedig vakká tesz minket a laza (casual) elegáns viseletekkel szemben. Egy…..
Ma este átadtuk a városmajori rekortán futókört. Az 585 méter hosszú futófelület 1.4 méter széles. A zöld részén sétálni, gyalogolni lehet, a tégla színűre festett részt pedig a futóknak, kocogóknak szánjuk. A nyomvonalat úgy alakítottuk ki a Magyar Atlétikai Szövetség…..
Tangó Nálad, vagy nálam? 2014.03.14 09:28:00
Sokszor elfelejtjük, hogy a jó dolgokhoz idő kell, odafigyelés és türelem. Nem lehet ajtóstól rontani a házba. Vissza kell fogni magunkat, az első alkalommal nem próbálhatjuk ki az összes figuránkat. Igen uraim, a tangóról van szó. Idő: Ha levezetünk egy lépést, várjuk meg,…..
Carola 2014.03.18 15:42:26
@Sadist: Nem arról van szó, hogy meg kellene beszélni - bár elképzelhető, hogy szövegértési problémáim vannak -, hanem arról, hogy nem kell ajtóstól rontani a házba. Legyen egy kis idő megismerni a másik kommunikációját.
"Magyarország jobban teljesít" - hirdeti a Fidesz, és erről mindenki értesült, mert a kormány elég erőteljes médiakampányt kerített az üzenet köré. A Fidesznél tehát ez a kampány fő üzenete. De tudja valaki, mit hirdetnek az ellenzéki pártok?  Egy ismerősöm mesélte,…..
"A szökőkútnál megtaláltok" Mint a gnúcsordák a szavannákon a folyó felé, úgy vándorolnak a burzsujok egyik helyről a másikra a belvárosban esténként. Jól behatárolható a mozgásterük, aminek egyik sarokpontja a DiVino a Bazilikánál. Aki sokat jár a felkapott…..
Carola 2012.03.24 17:38:54
@csillámpóni: Mi fáj? Akarsz róla beszélni?
Míg a Dolce&Gabbana általánosságban valami enyhén, vagy erősen túltervezett motyó, ami páncélököllel próbálja átütni a nyárspolgár ingerküszöbét, a Prada azzal ad egy gyomrost, hogy annyira letisztult dolgokat csinál a napszemüvegek között, hogy az embernek néha leesik…..
Találja meg a képen a napszemüveget!  Na jó, végem van. A Persol már kora tavasszal publikálta az őszi kollekció képeit, de akkor egyrészt még nem létezett blogunk, másrészt most van meg a magyarországi forgalmazás időpontja. A mintakollekció szeptemberben érkezik,…..
Hallgattam Kőbájker kollégára, és a világ összes munkaruházati boltja közül azt választottam, amelyik ott van a kanyarban, ahol a Vörösvári út belemegy a Bécsibe. Kőbájker régi munkavédelmi motoros, sokan vannak ilyenek. Abszolút érthető is: ha valaki nem napszemüveg-buzi,…..
Carola 2011.08.19 10:55:32
Van a Sziget fesztiválnak rengeteg konkurense világszerte, méretre, árra, színvonalra óriási változatosságot mutatnak a nyári bulik, de egyvalamiben biztos, hogy egyedül áll: Michelin-csillagos backstage étterme senki másnak nincs. Megkóstoltam. Így aztán exkluzív összeállítást…..
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
Azt hiszitek, viccelek, de nem. Bakos Piroska a magyar soros EU elnökség szóvivője kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkája során népszerűsítse a magyar tervezőket. Örömmel vettük észre, hogy elsőként a magyar női közszereplők közül végre valaki kezd a magyar divattervezők…..