Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baby joe 11

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaGYAUR Üzenem Szijjártónak... 2023.03.15 18:02:40
Mondja meg Lavrovon keresztül Putyinnak, hogy hagyja már végre abba ezt a teljesen elhibázott háborút, amely tökreteszi Oroszországot! Mondja meg azt is, hogy ha ismer istent, akkor ne hagyja sem az ukrajnai szláv lakosságot kiirtani, sem a nőket megerőszakolni, sem a gyerekeket elrabolni és…..
Mostanában diktátorok és populista pártvezérek előtt hajbókolnak a magyar kormány vezető politikusai, ami része a Fidesz uniós választási kampányának. Nem nehéz észrevenni, hogy a magyar kormányfő még rá is tesz egy lapáttal, amikor olyan figurák mellett pózol, Mint Matteo Salvini, olasz…..
Magyarország kormánya kitüntetett egy neonyilas, rasszista, uszító futóbolondot, aki - többek között - a balliberális zsidók tűrhetetlen viselkedéséről közölt sorozatot, közben meg az arab, afrikai és cigány állatokról ír...
baby joe 11 2018.04.27 21:37:12
@pamut: @aleksz róz: király!....
Furcsa dolgok történnek ezekben a napokban a világ legkülönbözőbb pontjain. Kim Dzsongun 2011-es hatalomra kerülése óta először hagyta el Észak-Koreát, hogy páncélvonattal Pekingbe látogasson. Nem csoda, ha tátva marad a száj, hiszen a saját rokonait is reggeli előtt akasztató diktátor meglehetősen…..
baby joe 11 2018.03.31 12:12:30
Csókoltatjuk mindazokat, akik szerint a demokratikus ellenzéknek össze kellene fognia a Jobbikkal. E helyről is üdvözöljük Heller Ágnest, Konrád Györgyöt, és mindazokat, akik szerint Orbán ellen még Vonával is együtt kell működni. Épp most szavazta meg a Fidesz és a Jobbik a Soros-tervet elítélő…..
Zsidózás, testüregmotozás, fenyegetés, megfélemlítés: a BKV-ügy vádlottjai az előzetes durva megpróbáltatásairől beszéltek. Az ember azt gondolná, hogy amit velük megcsináltak, az csak egy börtönsorozatban fordulhat elő, de nem a való életben, pláne nem egy jogállamban.  ..
baby joe 11 2016.12.31 13:01:36
@mikerbiker: IGAZAD VAN!...........
baby joe 11 2016.12.31 13:03:09
@Remixedsoul2016: .MI VAN!..........? AGYALÁGYULT !
Veszprémből szabotálták Orbán interjúját - írtuk tegnap itt a B1 blogon - és többen átvették írásunkat. Így a Magyar Nemzet is...
baby joe 11 2016.12.28 20:44:02
@s.g.l.: MIRŐL HABLATYOLSZ!?............
Nagyon elmaradnak a magyar romák az össztársadalom mutatóihoz képest. Ezt az utóbbi időszakban Magyarország roma lakosságának helyzetéről készült jelentések bizonyítják: a romák 80 százalékának legfeljebb általános iskolai végzettsége van, míg az össztársadalomban ez az…..
Az a baj, hogy az ideológia jelenleg nem képes versenyt tartani a felgyorsult és megváltozott értékrendekkel. Amikor Orbán Viktor azt nyilatkozza, hogy nem minden család család, és bizony vannak olyan családok, akik szerinte nem családban élnek, ráadásul minden törvényt és támogatást ennek…..
baby joe 11 2016.05.05 09:46:11
@kvadrillio: Ez a cikk ,úgy hülyeség ,ahogy van! Liberális agybaj,már megint próbálnak egy devianciát megmagyarázni!És,hogy ezek a színész példák hogy kerülnek a buzi örökbe fogadás körébe ,magas !
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
baby joe 11 2016.03.17 11:30:20
@Jean Sol Partre: EZ NEM NAIV,HANEM ERŐSZAKOS IDIÓTA!
Én vagyok az utolsó ember a Földön, aki ingyen és bérmentve extra reklámfelületet szeretne biztosítani Bayer Zsolt szellemi alkotásainak. Éppen ezért vártam két napot vele, de akárhányszor olvasom is újra felejthetetlen, blogbejegyzésnek, publicisztikának vagy minek nevezett…..
baby joe 11 2016.02.07 19:39:43
@beflower: NAGYON EGYETÉRTEK !
Orbán Viktor aljasul kihasználja a párizsi terrortámadásokat: hazudott a parlamenti beszédében, és az M1-en is, ahol riportot készítettek vele, és természetesen alákérdeztek, egy kritikus kérdést nem szegeztek neki, hanem teljes nyelvbedobással asszisztáltak…..
baby joe 11 2015.11.17 10:15:48
@Brendel Mátyás: Olvasva szánalmas kirohanásaidat ami főleg Orbán fóbiából táplálkozik rá kell jöjjek:akkora liberbolsi tahó vagy ,hogy párját ritkítja!Folyik a szar a szádból és ezt a bárgyú gyűlölködő cikket mentegeted,hát nagy broki vagy!!
A menekültválság egyik újabb mellékjelensége, ahogy az amúgy is rossz sajtójú Magyarországot jobbról-balról pofozzák a nemzetközi médiában. Mindezt nagyon sokszor úgy, hogy szó sem esik arról: a meglévő hazai, nemzetközi és uniós jogot próbálja alkalmazni hazánk a…..
baby joe 11 2015.09.08 09:23:50
@GNDL: TE HŰJE VAGY!!
“Ferenc, a renitens pápa” - ezzel a címmel gyűjtötte össze a Gépnarancs blog a katolikus egyházfő utóbbi időben tett “rendszerkritikus” nyilatkozatait, a bevándorlástól a hajléktalankérdésig. Nos, a pápa legradikálisabb választása elkerülte a szerző figyelmét: Ferenc…..
Szerdán tartották az első tárgyalást a 2013 szeptemberében ledöntött hungarocell Orbán-bábu ügyében. A műsorvezetőt, Dopemant garázdasággal vádolják. Vártunk pár napot, hátha történik valami, de a mai napig nem szólalt meg a szervezők egy része és a zenész szakma sem - a…..
A fülkeforradalom győzelme után az Orbán-kormány számos olyan törvényt hozott, amelyek a közbeszédben „lexekként” híresültek el. Közös jellemzőjük, hogy vagy a kormányzati erőkhöz közel álló személyeket/gazdasági szereplőket hozzák előnyös helyzetbe, vagy éppen…..
baby joe 11 2015.06.04 14:18:57
@István Tamasi: Hogy,te mekkora egy analfabéta suttyó vagy ezzel a primitív hangnemmel!...
Letelt az első év Orbán Viktor harmadik kormányzati ciklusából. Odébb van még a választás, de jelenleg három aspiráns személye körvonalazódik a miniszterelnöki posztra. Kérdés, elő lehet-e jönni a semmiből negyedikként, vagy nem a semmiből, de a korábbinál erősebb…..
Köztudott, hogy az emberiség elleni hadviselésben kiemelt szerepe van a pszichológiának, amit elsősorban nem a lélek meggyógyítása, hanem az emberek mesterfokra emelt manipulálása miatt találtak és fejlesztettek ki. Alább Magyarország legismertebb pszichológusait, illetve a psziché területével…..
A közpénzeket egy részét ellopják, más részét eltőzsdézik, a spájzban legföljebb oroszokat találunk, az emberek tehetetlenül nézik a fosztogatást -- valahogy így beszélne most Orbán ellenzékben a saját kormányzati gyakorlatával szemben. Csak idő kérdése, míg a kormányzati…..
Mandiner blog Mi a baj a Jobbikkal? 2015.02.19 07:01:00
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztőjének írása. Párját ritkító mutatványnak lehetnek szemlélői azok, akiket érdekelnek a magyar belpolitika fejleményei. Miután a Fidesz egyetlen évben három országos választáson meggyőző fölénnyel győzött (az…..
baby joe 11 2015.02.19 13:32:05
Nem könnyű ma Rogán Tonyónak lenni. A divatmajomkodás után jött a napfénytől duzzadó kecó, az urizálós fika, és mostanában nap nem telik el V. kerületi ingatlanos balhé nélkül. A kerületi önkormányzatban külön magyarázkodó főosztály működhet mára, aminek egyetlen…..
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
baby joe 11 2014.03.08 14:28:12
@gébics: te beteg vagy és megvakultál...