Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sappeni

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lopással vádolják az Attractiont, harsogja a mai Bors, bár ebbe nem köthetünk nagyon bele, hiszen mi is minden nap írunk a Britain's Got Talent győzteseiről. A bulvárlap azonban egy összeállítást is közöl, miszerint a brit tehetségkutatóban látott, könnyfakasztó…..
sappeni 2013.06.14 14:35:30
@Nick-Name: Én is jártam így, téptem is a hajam, aztán sikerült kideríteni, hogy egy blokkolt pop-up ablakban van a reklám. Azaz maga az ablak blokkolt (a böngi automatice blokkolja), a hangsáv viszont megy :(
Chrome-on jött nekem elő elsősorban, de ott is, ha a blokkolt ablakok közül előszeded és kinyírod a megfelelőt, csend lesz.
Most sajna rohadtul terjed ez a szar, egyre több helyen botlok bele, azért írtam le, mert máshol is előfordulhat.
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Kacsafarkú Szender (Macroglossum Stellatarum) Akartam írni valami jó kis bejegyzést mert már régóta nem írtam, de semmi érdekes nem jutott eszembe nyár,meleg,punnyadás így, maradt egy klasszikus nyári fotótéma, pillangók, lepkék.....válogatás. "A mai kor lepkésze…..
Az Indafotós sztorik mai mesélője Hunszabi és Zozo Alig múlt el az őszi apály miatti nagy Duna-turizmus, újabb nagy esemény vonzotta a fotósok és turisták hadát: a jégzajlás. Február elején csak úgy röpködtek a mínuszok, a Duna is készülődött a koronázásra hátha...…..
Kapanyél Kapor 2011.07.13 08:00:00
Szeretitek a kapormártást? És a kapros tökfőzeléket? Vagy a kapros-túrós lepényt? Esetleg a kovászos uborkát? Vagy bármit, ami kaporral készül? Tudtátok, hogy a középkorban boszorkányok varázslatai, szemmel verés, bájital ellen alkalmazták? Hogy az ókorban pénz helyett az…..
sappeni 2011.07.13 13:38:33
@ondol:
Hű ezt a bódi szilva kovászolásos holmit részleteznéd? Nagyon érdekes párosításnak hangzik a szilva és a kapros kovász...
Ocimum basilicum – a tudományos név mindent elárul: az „ocimum” a görög „ózein” = ’illatozni’ latinos változata, a „basilicum” pedig a görög „király” = "basileús" szóból ered. Innen származik a népies…..
Alapjában véve békés természetű ember vagyok, nem bántok senkit. De amikor megláttam a kis bazsalikompalántákon lakmározó csigahordákat, tudtam, hogy eljött a cselekvés ideje.Ravasz tervet eszeltem ki: csapdába csaltam ezeket a gonosz lelkeket! Nagymamám sváb receptje szerint…..
sappeni 2011.06.22 10:17:42
@Macskamenta:
Most ilyen kicsit "hibernált" állapotban.

Most nincs rajta "lisztpor", se nem nő, nem volt új hajtás... de csak egy-két levélke száradt el, a többi nem. Azok szép zöldek.

Szóval kivárok.... Naponta figyelgetem, mindenesetre az biztos, hogy ez a szódabikarbónás-mosogatószeres zuhany és a felső cm földcseréje sokat javított rajta, úgyhogy nagyon hálás vagyok nektek az ötletekért!!! :)
sappeni 2011.06.13 19:07:32
@Oreg: @Bálint Károly kertépítő: @ondol: @Macskamenta:
Hű, mindenkinek nagyon köszönöm!!!
Macskamentának küldtem pár béna képet, a héten megpróbálok valami normálisat is csinálni (a fényképezőm most tönkrement, sajna, de az nem a lisztharmattól :) , a telóm meg igen egyszerű típus... )
A tő friss (idei), és -minden reklám nélkül!!!- az összes pesti boltban kapható Zöldpont-féle rozmaring. (Legalábbis én másmilyet átlag közértben még nem láttam) Minden évben ilyennel próbálkozom.
Először még lefotózom, aztán kipróbálom azt a szódabikarbónás spriccet. A sima mosogatószeres verzió levéltetvek ellen bejön (ma pont levéltetveket irtottam a paradicsomjaimról, remélem, sikerrel... :) ). Aztán, ha kell, sorban a többit.

Még egyszer nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, beszámolok az eredményekről!