Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tót, hacsak nem árpád

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A médiatörvényes nemzetközi anyázás talán utolsó idegrángásaként az Európai Parlament tegnap határozatot fogadott el. A jogi erővel nem bíró papiros a baloldali (szocialisták, kommunisták, zöldek) és liberális pártok támogatásával ment át.   A szövegben…..
tót, hacsak nem árpád 2011.03.11 23:27:55
@szempontpuska: sőőt, az ilyen hülyéknél, mint te, csak ez az egy opció van mindenre.

orbánahibás!

orbán az apád faszát orbán. ha a jobbiknak lenne 2/3-a, akkor is ez menne, csak 100x-osan.

ezeknek a cionistáknak a magyargyűlölete orbánfüggetlen
tót, hacsak nem árpád 2011.03.11 23:46:43
@Herr SturmLikudnik: azért az a szoci ejnyebejnye, ami emberek szétverésére, ország lerohasztása és hazudozás árán nyert választásokra adott válasz volt.

most meg milliomodnyi problémára milliószoros a válasz...
tót, hacsak nem árpád 2011.03.11 23:48:38
@Herr SturmLikudnik:
Berlusconit már nem merik :)
mert ő az egész EP előtt le náci kápózta a zsidó Schultzot.
  Reggeli posztunk lényege a Wahorn Andrással készült videó lett volna, de mire a tegnap írt bejegyzést publikáltuk, a felvételt eltávolította feltöltője a YouTuberól. A videót sajtoszabadsagert felhasználó töltötte fel a Sajtószabadság-tüntetések hivatalos…..
tót, hacsak nem árpád 2011.03.11 22:25:31
@BodóBalázs:

"Ez egy olyan állítás, melynek igazságtartalmát nincs lehetőségünk, és nem tisztünk ellenőrizni. Szemben az interneten zajló, elfogadottnak tűnő gyakorlattal, mi nem tartjuk etikusnak ellenőrizetlen információkkal alátámasztani vélt vagy valós igazunkat"

szemünkbe hazucc vazzeg?
körbedszemboriztattátok a banyát meg a többi retket azzal, hogy "minketmostazérttámadnakmertzsidókvagyunk"
"a jobboldali lapok direkt olyan filozófusokat mutogatnak, akiken nagyon látszik, hogy zsidó" meg a többi faszság.
mindezt bemondásra. a tolvajzsidó bakács is ott ropta a színpadon a múltkor, azóta sajna megdicsőült.

hellerék nem loptak ez axióma, mert ők mondták.
helleréket azért támadják, mert zsidók. ez így van, mert ők azt mondták. (aztán, hogy egy deák nevű köcsög amerikában ezt már úgy tálalja, hogy a jobboldali lapok hangsúlyozzák ki a zsidó származását, nem pedig heller kapálózik a zsidóságával első nanoszekundum óta, az csak a hab a maceszen)

az egész kampányotok ezeknek a férgeknek az ajvékolására épül, ez a vezérmtívum. hogy majd az igazságszolgáltatás kideríti? dehogyis, hellerék nem hazudhatnak.

wahorn viszon hazudik. vagy ha nem is, de hazudhat, mert mi most kérem úgy csinálnánk, mintha nem tudnánk arról, amit mond, mert nem illik a prekoncepciónkba. neki nem hisszük el bemondásra azt, amit állít.

és miért nem? mert wahorn az igazat mondja, hellerék pedig hazudnak. ha nem hazudnának, nem egyből azzal jönnének, jajj hát mert zsidó vagyok...

olyan ez, mint a viccben, amikor a rendőr megállítja a cigányt az utcán.
-megállj cigány, hova mész?
-hát hogy én csirkét?

szóval bodó neked bizony a zsidókurvaanyádat.
és ez nem zsidózás, hanem értékítélet.

mert itt nem hellerékre meg másokra támadt rá a nemzeti oldal, mert zsidók. neeem. ti támadtatok rá a nemzetre, mert zsidók vagytok. a zsidóságotok használjátok fel erre, amögé bújtok, amikor a fal adja a másikat, és ilyen vonal mentén szerveződtök.

vagy véletlen, hogy az ecceri fölkel robitól kezdve a konh banditáid, az összes hazai és külföldi álértelmiségi, aki részetekről megszólalt, az zsidó volt.

de tudom, már a neveiket felsorolni is antiszemitizmus. mert hát a neveikből még a hülyé is tudja, hogy kik ezek. nem PC egy schiffet, egy hellert, egy kohent, egy konrádot, egy bodót, egy fölkelt, egy hellert, egy harasztit, egy vásárhelyit, egy hackot, egy bauert stb stb egyszerre, egymás mellett említeni, mert az antiszemitizmus. biztos csak azért akarja valaki ezeket így összeírni, mert zsidók.
még akkor is, ha ez a csoportosulás amúgy valóságos, és létező.

judeodemagógia és hazudozás.

szemét magyargyűlölő zsidónácik vagytok, akik most kurvára bedühödtek, hogy a gané gojok ki akarják venni a kezükből a legfőbb propagandaeszköz feletti uralmat.

le kell hívni a sámson opciót, nincs mese, hisz a zindex is megírta tegnap, hogy a jobbik azért akar csendőrséget, mert indul az új holokauszt.

bayernek nagyon igaza volt vazzeg. ti indok-zsidók vagytok mind. nem LMP-sek, nem liberálisok, nem baloldaliak, nem szabadságharcosok, hanem szaros kis indok-zsidók, akik amúgy kurvára nem tudnak mitkezdeni a zsidóságukkal, és csak abban tudják azt megélni, hogy direkt keltik az antiszemitizmust, hogy legyen mi ellen harcolni.

még ha nincs is, igény az volna rá.

tisztára olyanok vagytok, mint az a fajta piromán, aki azért gyújtogat, hogy aztán előadhassa a hős tűzoltót...

" az általunk közölni nem kívánt videót visszajuttatjuk, hogy azt szabadon publikálhassa ott, akkor és úgy, ahogy ő azt jónak látja."

ez de szép :DDD
sztem anno az andrássy út 60-ban is ezt mondták. ott sem kellett hozzátenni, hogy de ha megjelenteted, akkor már nem csak téged csinálunk ki, hanem az egész családodat.

csak akkor miért sírtok, ha a magyar többség u.ezt akarja veletek?

csak Hegedűs Lóránt milyen jól is látta: "rekesszétek ki őket, különben ők rekesztenek ki titeket"
Év: 1991 Nemzetiség: amerikai Ha akkoriban 14-15 éves fejjel úgy döntött az ember, hogy megnöveszti a haját és sötét, kopott, agyonmosott ruhákban meg acélbetkós bakancsban fog mászkálni, akár a család rosszallását is kockáztatva, egyszerűen nem maradhatott ki az életéből ez…..
tót, hacsak nem árpád 2011.03.09 21:34:47
@MacMester: jah...kurvajó volt. olcsójánosok és elvisimitátorok gyülekezőhelye. 2x voltam ott, mert haverok portáztak, vagy ők nyomatták a zenét lent. (harlequin szökevény volt mind:D)

ember haja 10 perccel korábban ért be, mint a csávó. lakkcipő, pöttyösszoknya, 'brillantin' :D
Immár 10 hónapja az SZDSZ nélkül tengetjük napjainkat, érdemes számba venni azokat a pontokat, miért is jó ez nekünk, és miért nem sajnáljuk egyáltalán, hogy a történelem egy olyan helyére kerültek, ami igazán méltó hozzájuk. 1., A rendszerváltás elárulása. A 80-as évek…..
tót, hacsak nem árpád 2011.03.09 13:06:48
@amurihal: aham. és egy állítólagosan magyar és állítólagosan liberálisnak mindennap izraeli zászlóval a kezében, vagy kitűzővel a mellén kell paroláznia a zsidók náci terrorját éltetve?

Pozsgay még mindig jobb lett volna, mint az SZDSZ-es félbajszú zs+ patkány, aki elárulta az országot...
tót, hacsak nem árpád 2011.03.09 14:58:09
@amurihal: ki járkál? nézzél már meg egy vidámvasárnapot...

vagy a sok köcsög, aki a képviselői esküt izraeli kitúzővel tette le?

de nézz be vmelyik zsidó mókus irodájába. a pénztárcát lopó mazsihiszes irodája is tele volt vele.

"Göncz Árpádról szóló híresztelésekről valahogy még soha nem derült ki, hogy igazak"
milyen hiresztelés? mi nem igaz? hogy SZDSZ-es patkány volt?
vagy az, amivel ő maga dicsekedett, hogy miután a sitten megtanult angolul, vele fordíttatták a szigorúan bizalmas anyagokat?
vagy, hogy antall alatt 7x vétózott (köztük a kommunisták elszámoltatását) horn alatt egyszer sem?
vagy amikor 98ban a választások után elszólta magát a kamerák előtt, hogy most mi lesz, mi lesz?

nekem nem kell DNS, én nem vagyok ilyen zsidó vérfetisiszta. nekem elég, hogy ember vagyok, de a náciktól a belem kifordul.
jellemzően nem a magyarok foglalkoznak azzal, hogy ki a tisztavérű, nem a magyar az, aki inkább elkorcsosul, csak egymás között házasodjon. nem mi gondoljuk magunkat "master race"-nek...
Az ügynökkérdés látványosan képes megjeleníteni a múltról szóló eltérő beszédeket. Ez a látványosság persze nem véletlen. Az ügynöközés, immár jogállamunkban szükségtelenül fenntartott titkosságával és fontoskodó leleplezőivel együtt akkor kerül napirendre, amikor…..
tót, hacsak nem árpád 2011.03.09 14:49:14
@Rob67: miért nem egyből azt mondod, hogy a munka szabaddá tesz?

@CubΕ: én egy ember vagyok, akinek felfordul a gyomra a náciktól. arról már nem én tehetek, hogy van egy olyan népség, ami többnyire nácikból áll és jelenleg is náci bűncselekményeket követnek el.

a férgezést meg tartogasd a zsinagógába...
Amikor azt olvassuk, hogy az új alkotmány ismeretlen szövegezőiben felmerült, hogy a Magyar Köztársaságot mostantól hivatalosan Magyarországnak nevezzék, azaz a hivatalos neve ne utaljon az államformájára, kerül, amibe kerül, az emberben a következő gondolatok cikáznak…..
tót, hacsak nem árpád 2011.03.09 13:47:38
@Le_Penseur: de, itt élek.
igen, még az van rájuk írva sajnos.
Remélem ezentúl csak annyi lesz ráírva: Magyarország.

ha nem tetszik, akkor szerezz magadnak románt, írt, portugált stb stb, oszt balhézz ott.

UI: izraeli már van?
tót, hacsak nem árpád 2011.03.09 13:48:47
@kvasztics47: nem ilyen lovat akartunk. de még mindig jobb, mintha gyurcsány féle zsidó szamarak húznák a kordét :D
tót, hacsak nem árpád 2011.03.09 13:50:38
@szerénységem: mennyivel jobb lenne egy olyan 'értelmiségi' kormány, ahol pl Heller kultuszminiszter lehetne, mi?

ilyen vágyak beteljesedéséhez sajna új államot kell alapítanotok.
jah, azt már megtettétek :D
A pszichodráma olyan terápiás, majd személyiségfejlesztő-, önismereti- (csoport)módszer, mely a cselekvésen, a cselekvés átélésén, a cselekvés közben érzett érzelmek tudatosításán, a belátáson alapul.(Wikipedia)Nem volt felhőtlen a műélvezet számomra péntek délután, a…..
A Deutsch-naptár után megint egy olvasói levél, fotókkal illusztrálva. Főhősünknek születésnapja volt, és a lentebb látható születésnapi üdvözletet találta a postaládájában. Nem Fidesz-párttag, nem vett részt semmilyen konzultáción, aláírásgyűjtésen, de mégis megkapta…..
tót, hacsak nem árpád 2011.02.17 15:10:32