Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skarlát betű

426 bejegyzést írt és 7346 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgetések közben olykor felmerül a kérdés, hogy kinek megy csak egyszer, kinek többször is, és mennyi ez a több. A Master of Sex 4. évadjában pedig egy, a szexklinikára besétáló fiatal nő arra kéri a szakembereket, hogy dolgozzák ki a többszörös elélvezés megtanulásának protokollját. Mert…..
skarlát betű 2017.03.03 14:11:58
@Libertina: Kb 400 kommentje azt szajkózod, h az elélvezés nem fontos, ezért kezdtünk kételkedni abban, h egyáltalán képes vagy rá. Ezek szerint csak unod a szexet és egyszerűen még annyit sem fektetsz bele, h eljuss a csúcsra. A te dolgod, de ezt normálisnak, mi több, követendő példának, valóságos szentsegnek beallitani nagyon erős. Lassan ott tartunk, h szegyellje magát, aki elélvez, mert önző disznó, de ha nem élvez el, és nem színleli, akkor is.
De harmadszor kérlek, h ígéreted szerint zárd le a dolgot, és még mindig nem jutottál el odáig, h megtedd.
Oké, a következő kommentjeidet nem olvasom el, mert részemről a veled folytatott vita értelmetlen.
skarlát betű 2017.03.03 14:13:05
@Polilili: Szia, lécci, írj az indaneten, mert a Facebook profilomat zaroltak.
skarlát betű 2017.03.03 17:55:47
@Halowini bagolygyár: Ennyire nálam nem vészes, de azért nem is élvezem, és aznap igyekszem megoldani a problémát. :)
Ami nem azt jelenti, h tragédia lenne, ha egy alkalommal nem sikerül, és ne tudnám értékelni a szex sok egyéb részletét, ami itt egyesek kétségbe vonnak.
Sokan gondolják úgy, hogy a szexen nincs mit tanulni, csak be kell dugni a megfelelő szerszámot a megfelelő helyre, és reszelni, amíg el nem élvez a férfiember. Lehet, hogy viccesen hangzik, de szerintem elég számosan vannak, akiknek ez jelenti a teljes szexuális életet. Nőként is…..
skarlát betű 2014.03.06 16:43:28
@punopa: Hát, nekem se nagyon jött össze gimis koromban, mondjuk lányiskolába járva nem is egyszerű.
De szerencsére kinőttük ezt az időszakot és most már sokkal jobb nekünk.

Konkrétan pl hasonló testmagasságnál lehet azt a mutatványt előadni, h ha egymással szemben áll a ffi és a nő, a pasi a csiklót ingerli a farkával. Elképesztő finom.
skarlát betű 2014.03.06 16:44:18
@punopa: Ja, nem faroknagyság alapján válogatok, azt gondolom, már tudod :D
skarlát betű 2017.02.12 21:22:17
@Az Intéző!: Szia, egy ilyen régi poszthoz hozzászólni nem túl sok sikerrel kecsegtet, sajnos.

Én első körben azt kérdezném, hogy a szexterapeuta mit derített ki. Mert ha csalódás volt is, valami csak történt ott.

És persze azt is megkérdezném, h a nejed mit mond, neki mitől lenne szeretkezés a szeretkezés? Mi az, amit hiányol? És te mit gondolsz a szeretkezésről, mi az, amit másoknál látsz, és magadnál nem, és miért nem vagy képes megtenni?

Sztem a szeretkezésben nincs semmi misztérium, idő kell hozzá (vagyis a sietős numera nem valószínű, h bejön), gyengédség, szeretet, vágy, odafigyelés, fantázia, összecsiszoltság. Mi hiányzik?
Vajon létezik-e olyasmi a ti szexuális életetekben, amit csak külső partnerrel tapasztaltatok meg, férjjel/feleséggel soha? És létezik-e az ellenkezője? Ha igen, akkor miért alakult így? Ti nem voltatok nyitottak a témára korábban, vagy a hivatalos partneretek nem akart róla hallani (nem akarta…..
Elképzeltem milyen lehet egy nő számára az ideális első randi programja. Szerintem ilyen: 06.00-17.00 Ébredés után készülődés a kiválasztott görög istent megformáló férfival való találkozásra. Fittnesz edzés  után, zuhany majd a fodrász és a kozmetikus felkeresése. Közben csetelés a barátnőkkel,…..
Ha nem lenne olyan bonyolult a szexhez fűződő kapcsolatunk, akkor elsősorban két okból szexelnénk: mert jól akarjuk érezni magunkat, illetve, mert gyereket szeretnénk. Az előbbi sokkal gyakoribb lenne, mint az utóbbi. De lehet, hogy ez az egész csak merő fantáziálás, hiszen az állatvilágban is van…..
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
Amíg várni kell az újabb szesza posztra, ajánlom figyelmetekbe a Hűtlenség blogon megjelent cikkemet. Hozzászólásra is odaát van lehetőség.  Biztos meglepő lesz az állítás, de Agatha Christie-t tulajdonképpen első férje, Christie kapitány hűtlensége tette világhírűvé. Persze nem közvetlenül, de…..
Noé bárkájáról sok minden eszünkbe juthat: műszaki érdeklődésűek morfondírozhatnak azon, hogy valójában mekkora hajó kellene, hogy a világ összes állatfajából két (egyesekből hét) példány ráférjen, mások meg is építik a bárkát a Bibliában megadott mértékek szerint (bár tudható, hogy az a legkisebb…..
skarlát betű 2016.07.20 03:49:24
@bellisperennis: Azért a majmoknál van valami orgazmus-szerű, legalábbis ezt találtam a témában, de kíváncsi lennék, hogyan néz ki egy krokodil nőstény szexuális stimulációja laboratóriumi körülmények között. :D
www.sciencefocus.com/qa/are-we-only-species-females-experience-orgasm
Mindenesetre az emlősöknek van csiklójuk...
Ha nem akarunk egyéb fogamzásgátló módszert használni, vagy éppen nincs kéznél semmi, mert nem úgy készültünk, a megszakításos szex általában működik - ami meglepő, hogy statisztikák szerint az interruptus a terhesség megelőzése szempontjából körülbelül olyan biztonságos, mint az óvszer: 17/18%-os…..
skarlát betű 2016.07.05 09:53:04
@Hutyutyuty: Kivéve egyszer, mikor gyerek lett belőle. :) Vagy te másra emlékszel? Én Remetee-nél ezt láttam.
A nagy számok törvénye alapján nyilván olyan is van, akinél beválik.
skarlát betű 2016.07.05 11:47:46
@Hutyutyuty: Hát, gratula, h te ilyen alapos vagy, én csak azt jegyzem meg, aki rendszeresen kommentel. :) De volt még valaki, akinek 2 gyereke lett a módszerrel.
skarlát betű 2016.07.05 11:49:29
@Kulics: Akkor még én is néztem tévét, mikor ez futott. De ott volt a szmájli, azt meg te nem láttad. :P
Több helyen olvastam már, hogy van, akit a pornó látványa elégedetlenebbé tesz önmagával vagy a partnerével, esetleg egyszerre történik mind a két hatás, ettől aztán a normális szex egyre ritkább lesz: a pornókedvelő félnek túlzottak, irreálisak az elvárásai, vagy, ha ez nincs is így, a pornót…..
skarlát betű 2016.05.24 05:59:19
@vampirbella: Vannak gömbölyű lányok, akik úgy jók, ahogy vannak. Gyönyörűek is vannak köztük. Vannak, akik persze jobban teszik, ha változtatnak. De ahogy te gondolkodsz, azzal magadnak is ártasz, még ha most haszonélvezője is vagy ennek a talmi csillogásnak. Mindegy, vagy rajössz magad, vagy nem.
skarlát betű 2016.05.28 15:10:54
@norah7: Szia, az első alkalom sok pasinak különösen stresszes, ha meg nem jön össze, akkor még plusz rástresszelnek. Nem tudjuk, pontosan mi nem működött - na jó, h nem volt behatolás, azt értem, de addig mi történt? Te hogy viselkedtél, ő mit szeretett volna, stb - ez mind fontos lenne - de nem biztos, h a nyilvánosság elé való.
Egy jó tippet tudok csak ilyen esetekre: megegyezni abban, h egy ideig nincs behatolásos szex, csak minden más, simogatás, csók, orális szex, amennyi belefér. Nem biztos, hogy azonnal meghozza a várt hatást, de ha van türelmetek, és a pasi nem csinál ebből hatalmas ügyet, vagyis nem beszéli be magának, h veled sose fog menni, akkor megnyugodhat és egyszer csak menni fog. Persze a hatalmas feszkó, ami eleve bennetek van, mert ez az első félrelépés, nem tesz jót a folyamatnak...
Az tuti, h egy autóban vagy raktárban gyors numerát kezdeményezni ilyenkor egyáltalán nem szerencsés. Nyugis, beszélgetős együttlét hozhatja meg az eredményt.
skarlát betű 2016.05.28 15:22:22
@norah7: Ha rákattintasz a nevemre, és belépsz a profilomra, az indaneten keresztül tudsz üzenni.
Három éve javasolta nekem egy olvasó, hogy foglalkozzam a cuckolding jelenséggel is, mivel ez a hűtlenség blog profiljába esik. Azóta is többször eszembe jutott a dolog, de most értem el oda, hogy rászánjam magam az erről szóló poszt megírására... (Alább az utánközlést…..
skarlát betű 2015.11.26 09:59:42
@ZsorzsiB: Hát, egy hotwife-hoz képest tényleg elég konzervatívnak tűnsz. :)
skarlát betű 2015.12.06 21:26:46
@slee: Jé, sokáig te is undorodtál tőle, most meg már nem? Ez mitől változott meg?

Egyszer egy történelmi regényben olvastam olyat, hogy több férfi élvezett egy nőbe egymás után, mintegy vérszerződést kötve (csak ez spermaszerződés volt), a könyvből már semmi másra nem emlékszem, de ez megmaradt, és már akkor is izgatónak találtam. Igaz, ott egyáltalán nem a nő uralkodott, épp ellenkezőleg, ha jól emlékszem, egyáltalán nem volt érdekes, ki ő.

Ezek a dolgok ősi ösztönök alapján vannak meg bennünk, csak a civilizációnk mindent tabuvá tett, amit csak lehetett, és most fétisnek hívjuk, ami régen a norma volt.
skarlát betű 2016.05.18 11:43:18
@Cuckold Man: Köszi :)
Ritkán nézek meg videókat, de erre a poliamór házaspárként aposztrofált két emberre, Eilin-re és Andrew-ra kíváncsi voltam: leültek egy kamera elé egymással szemben és cetlikről kérdéseket olvastak fel, amelyekre a másiknak valamilyen módon válaszolnia kellett. A szituáció nagyon is mesterkélt, már…..
A napokban szavazta meg a francia Parlament, hogy skandináv példát követve a jövőben ők is a prostituáltak fizető vendégeit fogják büntetni, nem a hivatásos szexmunkásokat. A svédek már 1999 óta így tesznek, a prostitúció csökkent is, de persze attól messze van, hogy megszűnt volna. Amíg a világ…..
skarlát betű 2016.05.04 11:48:05
@Remeteee: Hát, úgy voltam vele, ekkorával biztos sikerülni fog, de ez sem volt olyan haj, de klassz érzés, ezért aztán úgy gondoltam, h nagyobbal se lenne jobb. :)
skarlát betű 2016.05.05 20:24:06
@CPH4: Miért, napi szokásos szted 1x van? :)
Van, akinél napi több is befigyel. :P
Sztem nem véletlen, h a pornósok nem mernek enni 24 órával előtte, nehogy valami baj legyen, de a kávé se lehet igazán ajánlott...
Ezek szerint neked volt már rossz tapasztalatod? Jó, nem ragaszkodom a részletekhez. :)
skarlát betű 2016.05.06 15:10:47
@Kulics: Ami azt illeti, napi 1400 kalória alá nem kéne mennem, sztem.
Amúgy teljesen független attól, h mennyit eszem, mert a kávétól megyek többször. És engem spéci nem zavar, anális dugásra pedig nem vágyom, mindössze kíváncsiskodtam a téma kapcsán.

Mikor az első gyerek született, megkérdeztem, napi hány kaka normális, mire a doki azt mondta, a napi 5 és az 5 naponta egy is normális. Utána kéne elkezdeni aggódni. :P

"Az hogy mit fogadunk el normálisnak tág határok között mozog, A székletürítés normál gyakorisága még egészséges emberek körében is változó. A naponta többszöri (háromszori) székletürítés vagy a napi egyszeri ugyanúgy normális, mint a heti háromszori. Gyakorisága sok mindentől függ. Például függ az étkezésünktől, a napi mozgásmennyiségtől, leterheltségünktől, a bennünket ért stresszhatásoktól stb. A naponkénti egyszeri székletürítés nem feltétlen garanciája a megfelelő bélműködésnek."
www.hazipatika.com/taplalkozas/anyagcsere/cikkek/belrendszerunk_jelzi_ha_gond_van/20070207170400

Persze, ha valaki análisra vágyik, jobban teszi, ha beáll egy fix időpontra, napi egyszer, akkor biztosra mehet. Vagy mit tudom én. :)
Olykor olybá tűnik, mintha minden kislányt és nőt permanensen zaklatnának. Mintha ennek elkerülésére nem lennének módszerek. Van, akit durván, fizikailag is molesztálnak, van, akit "csak" paskolgatnak, fogdosnak, van, aki a szóbeli változatnál többet nem tapasztalt. Néha úgy tűnik, hogy az összes…..
skarlát betű 2016.04.01 19:49:47
@Kulics: Én leginkább azt nem értem, mikor a pasik meg pincsikutyaként vonulnak utána. Aki egy ilyen sleppben megváltozott tudatállapotú alanyként vonul, az is elég zavart...

@Hutyutyuty: Hosszabb távon nem jön neki össze egyik se - mondjuk nem tudom, sokra menne-e velük.
skarlát betű 2016.04.03 19:20:07
@VivienChristin: A visszajelzésekből nem ez rajzolódik ki. Az általam ismertek nem voltak önértékelési gondoktól mentesek.
Amúgy meg az ilyen nőket tapasztalataim szerint más nők nem érdeklik.
Kivéve, ha biszexuálisok.
skarlát betű 2016.04.03 19:26:05
@VivienChristin: És ezt hol állítottam?
A sikeres és a magamutogató között azért elég nagy különbség van.
A magabiztos nőknek nincs szükségük a show-ra, sztem.
Tagadhatatlan, hogy ma már egyre elfogadottabb két nő egymás iránti szexuális vonzalmának ábrázolása - ami azt illeti, egy valamirevaló sorozat már szinte meg sem lehet egy véletlen elcsattanó női csókolózás nélkül. A trend elérte Magyarországot is: a Csak színház és más…..
skarlát betű 2016.03.06 21:42:54
@Nadó Tor: A vadidegen meg a szerelmes között annyi átmenet van...
Szerettél már bele heteró pasiba, vagy mindig úgy választasz, h azért legyen esélyed? Még ha nem is valósul meg semmi?
skarlát betű 2016.03.08 17:07:44
@roger958: Akkor hazárdjátékos vagy... Abból kiindulni, h mindenki vigyáz magára inkább vészesen vakmerő.

De szerencséd van, h eddig semmi bajod nem lett - azért a helyedben csináltatnék pár tesztet, mert van, ami évekig lappang. Pl. a HPV 8 évig, ha jól tudom. És az időben felfedezve gyógyítható.

De biztos tájékozódtál te magad is. :)
skarlát betű 2016.03.09 10:59:16
@roger958: Azért nem mindegy, h ki hány partnerrel csinálja gumi nélkül - nem ugyanolyan a kockázat. De kockázat mindig van, még akkor is, ha védekezünk, mert egyetlen módszer se 100%-os. Pl. hiába a gumi, ha orálozni már nem gumival szoktunk.
Csak a nagyon nagy promiszkuitás nulla védekezés mellett sokkal esélyesebbé teszi az embert, h elkapjon valamit, mint a jóval kisebb promiszkuitás védekezés mellett.
Az, hogy fatalista vagy, nyilván sokat segít neked személyesen, de én nem hiszek a sorsban, se az eleve elrendelésben.
Mindenesetre kva nagy mákod van, ha a vizsgálatok alapján egészséges vagy.
Mindig nagy érdeklődés övezi a nyitott kapcsolatot érintő posztokat, illetve az olyan kommentelőket, akik hajlandóak megosztani tapasztalataikat ezügyben. Nincsenek sokan, mert amint kicsit megnyílnak, támadások kereszttüzébe kerülnek: sok olvasó idegenkedik az egésztől, és…..
skarlát betű 2014.10.28 21:54:26
@punopa: 1. Ja, ugyan miért nem posztolt senki, amikor még nem volt hová?

2. Nem csak tizenévesek posztolnak erotikus képeket, mostanában ez egyre gyakrabban történik meg jóval idősebbekkel is, és nem ribancnak, hanem bátor, testüket vállaló nőknek gondolják őket sokan. Persze nem mindenki, de azért érzékelhető ez a trend: nem csak a tinédzserek, a huszonévesek, a vékonyak, a photoshoppoltak stb jelennek meg, hanem a plus size (bár már az is plus size, ami normális lenne egy normális világban), az idősebb generáció, sőt, a fogyatékkal élők.

Nagyon sok a változás, rendkívül nagy figyelmet kap a női test, és vannak mozgalmak, amelyek azt tűzték ki a zászlajukra, h változtassuk meg a női testről alkotott hamis képet, mutassuk meg, milyen valójában, mikor nem csak modelleket és retustált képeket, hanem a valóságot ábrázoljuk.

Úgyhogy nem ribancos félmeztelen selfiet kirakni. Persze biztos van, aki magamutogatásból csinálja, na és akkor azzal mi a baj: Ha régen kiment a strandra, és ott illegette magát, az nem volt ribancos? A nudizmus nem ribancos?
Amúgy ribancnak lenni jó, ezt már többször megbeszéltük. :)
skarlát betű 2016.02.26 21:27:34
@Nadó Tor: Hát, hosszú távon talán nehéz kibírni, h noha mindkét nemz vonz, csak az egyikkel lehetsz. Nem tudom, én nagyon jól elvagyok fantáziálással (de nem is tartom magam binek).
Az egy alkalmas dolgok engem se izgatnak.
Azt, hogy miért szexelnek a férfiak, igazából senki se akarja tudni. Merthogy róluk az a hiedelem alakult ki az idők során, hogy nekik ehhez nem kell külön motiváció. Mert hajtja őket a vérük, mondták a régiek, mert magas a tesztoszteronszintjük, mondják a maiak, mert csak... El…..
skarlát betű 2016.02.02 14:56:29
@Aleksandros: Az a pár ember, aki itt még kitart, semmi rosszat...
skarlát betű 2016.02.02 18:41:35
@Kulics: Nem spontán volt, előkészített. :) És nem tudom megmondani, h jó-e, inkább szokatlan, furcsa, érdekes... Nem ragadott igazán magával, inkább tanulmány tárgyává tettem, csodálkozva, h nem is olyan egyszerű megtalálni, mi hol van, meg ilyenek. :)
skarlát betű 2016.02.02 21:00:39
@Kulics: Nőre csak hármasozásnál vagyok vevő, kettesben nem - legalábbis eddig úgy tűnik. :) Ami izgat, ahhoz férfi is kell. :) De ha van pasi, akkor nagyon klassz tud lenni.
Ha nincs kedved szexelni, nincs kedved és kész... Épp elég, ha erre hivatkozol, és jó esetben már békén is hagynak. Persze ez azért mégsem ilyen egyszerű. Ha a szex elvárás, ha állandó partnered van, akivel együtt élsz, mitöbb, aki még a férjed/feleséged is, akkor valamilyen magyarázattal csak elő…..
skarlát betű 2016.01.27 14:32:09
@Kulics: Nem akarok, csak feltettem egy kérdést. :)
skarlát betű 2016.01.27 20:52:13
@VivienChristin: Milyen nemű a 3. szereplő?
Az eddigiek alapján fogadni mertem volna, h te már rég túl vagy az első 3-ason, meg többön is. :P
skarlát betű 2016.01.27 20:57:14
@VivienChristin: Hát vannak erre intézmények. És persze van, aki privát partikat szervez.

De sztem egy tartós kapcsolatból nem csak a szex változatossága hiányzik, hanem minden, amit egy új ismerkedés, flört, lassú közeledés adhat. Az, h egy tök idegennel vagy egy ismerőssel szexelek, nekem nem adná meg azt a pluszt, amire ilyen esetben vágynék. Próbálkoztam már ezzel, nem éppen csoportosan, de ha nem volt meg a kellő lelki/szellemi/szexuális összhang, akkor csak szar jött ki belőle.

Szóval szex olyasvalakivel, akihez amúgy semmi közöm, max fantázia szinten érdekel, a valóságban nem.
A rendszeres félrelépés egyik leggyakoribb oka az odahaza tapasztalt silány szexuális élet. Persze, nagyon változó, hogy ki mitől érzi silánynak azt, ami van (ha egyáltalán van még valami): vajon arról van-e szó, hogy az igényeihez képest kevés, túl rövid, kapkodós a szex, vagy…..
skarlát betű 2016.01.27 14:28:49
Ismerjük be: a menstruációval kapcsolatos viszonyunk kissé zavaros. Például kódnéven emlegetjük a havi vérzést (vagy bajt): én régebben mindig egy férfinevet használtam a "probléma" megjelölésére, esetleg piros betűs ünnepnek mondtam. Ti minek nevezitek? Igyekeztek nem is emlegetni, vagy teljesen…..
skarlát betű 2016.01.21 06:32:52
@BéLóg: A téma a menstruáló nőkkel való bánásmód, és nem a ferfiruha viselése volt, mivel pedig állítólag keresztény kultúrában élünk, sztem mérvadó h erről a 2000 év alatt mit gondoltak. Nem csak az számít, h ma mi van. Amúgy a sok negatív, szexellenes gondolat, amit ma is magunkban hordozunk, onnan ered, Szt. Páltól meg Agostontól, meg mindenféle egyházatyáktól, de erre most nem tértem ki, mert ez a poszt nem az egyházról akart szólni.
Nem tudom, te miért lettél ennyire érzékeny erre, sztem csak egy fél mondatot írtam. Ez mitől központi hely?
skarlát betű 2016.01.24 17:20:11
@Slepy: Vagy egy tárgyhoz tartozó hozzászólás - az sokkal könnyebben megvan, mint egy új poszt.
skarlát betű 2016.01.25 15:42:44
@VivienChristin: @Slepy: @Kulics: @Remeteee: Lehet tovább haladni a következő posztra. :)
A női ejakulátum után, amelyről múltkor beszéltünk, és amelyet sajnos még sokkal kevesebben ismernek saját tapasztalatból, mint az üdvös lenne, most illik szót ejteni a férfi ejakulátumról is, amelyet semlegesen ondónak vagy spermának szoktunk nevezni. Van egy olyan szavunk is…..
skarlát betű 2015.12.14 10:19:46
@Ingeborg: Lassan mi leszünk a legprofibbak spermakompeticio témában ebben az országban. :P
Hogy fogunk villogni ezzel társaságban, képzeld el. :)
skarlát betű 2015.12.14 10:37:20
@Aleksandros: Nem talált. :P
De van olyan társaság, ahol ezt fel lehet vetni. :)
skarlát betű 2015.12.16 10:01:13
Üdv Mindenkinek, aki a Hűtlenség blogon szokta tölteni a napjait! Többen is jeleztétek, hogy az oldal nem elérhető, én is ezt tapasztalom, a problémát jeleztem az illetékeseknek, de holnapig szerintem már nem fog semmi történni. Addig is kommentelhettek itt a Kevesebb…..
skarlát betű 2015.12.09 21:21:55
@Aleksandros: Nálam most is látható.
Asszem, ez volt a legutóbbi 2 hsz:

Víz Ivó skarlatbetu • 8 órája

Te itt most egy kicsit kevered a többes szex/orgiaszerűség iránti vágyam esetleges egyezését és a féltékenységet....

Csak hogy Rólad legyen szó konkrétan: Te a minőségi időre vagy féltékeny. De HA egy hármas/többes szexakcióban egyszerre vagytok benne, akkor az aktusra magára nem....ha jól értem.

De! A klasszikus értelemben vett féltékenységgel mi a helyzet? Amikor a partnered a minőségi időben, amit "tőled vesz el" egy/több másik nővel/nőkkel szexel DIREKT KIHAGYVA TÉGED, mert a másik nő/nők ezt állították feltételül neki. Magyarán : Őket választotta helyetted?

Nem közös dugipaty, ahol téged más dug, ő mást dug egyszerre, közös érdeklődésre, elfogadásra, örömre tekintettel....

Mi van értékesebb idő a szexnél? Mennyi értékes időre nem vagy még "féltékeny"? Milyen cselekedetek esetén vagy toleránsabb, és milyenek esetén Kevésbé? Hány randilemondást tolerálnál, ha az mind egy másik, kizárólagosságot követelő, vagy téged elutasító partner szexe miatt lenne?

• Válasz•Megosztás ›


skarlatbetu Mod Víz Ivó • 3 órája

A dolog elég egyszerű: attól kezdve, h úgy érzem, semmibe vesznek, nincs értelme folytatni.
Ebbe beletartozik a váratlan randilemondás, a ritka találkozás, a folyamatos kapcsolattartás hiánya.
Ha valaki szeret, az odafigyel rám, és igyekszik sok időt tölteni velem, kommunikál.
Aki nem szeret, az meg hanyagol.
Ez a szextől független.
Amúgy nincs olyan partnerem már egy ideje, aki elkövetné azt a hibát, h monogámiával hagyja magát zsarolni. :P
Te színleled? Színlelted valaha is? Ha igen, miért tetted? Megfelelési kényszerből? Hogy legyen végre vége az aktusnak, mert annyira szar volt? Hogy megmutasd, milyen klassz nő vagy, és hányszor tudsz elélvezni, milyen könnyen, és milyen hatalmasat? Vagy, mert érezted, hogy úgyse…..
skarlát betű 2015.01.18 14:03:44
@Neverand: Persze, a csúcs az, amikor sokkal többről van szó, mint szimpla fizikai kielegulesrol, de az se árt. Ha nagyon nem megy, az megmergezi a kapcsolatot, mert folytonos lesz a frusztráció, lehet a kielegules saját kezű is, csak vmi azért legyen, sztem. Persze te se azt mondtad, h ne lenne fontos.
A striak önmagukban nem szépek, de ettől még lathatja vki annak. Ahogy egy részleteiben csúnya arc is lehet szép, ha szeretjük.
Az érzelmek felulirjak a puszta esztétikat, de még a vágy is képes arra, h a klasszikus szabályoknak ellentmondó jellemzőket igen vonzónak lattassa.
skarlát betű 2015.12.09 18:24:44
@Liza Liza: @Aleksandros: Feltettem szolgálati közleményt a Hűtlenség blog elérhetetlensége miatt, ha ma még kommentelni akartok, ott, a közleménynél megtehetitek.
A legutóbbi posztban is felmerült a kérdés, vajon mennyiben vagyunk felelősek a szeretőnk, szeretőink családjáért, családjaiért. Az egyszerűség kedvéért vegyük az egyszeretős modellt, mert az a leggyakoribb, és mert logikusan ez jár azzal leginkább, hogy rengeteget tudunk a…..
skarlát betű 2015.10.08 21:53:41
@Neverand: Miért, a varázst az adja, h a szeretődről azt képzeled, h nem viszi ki a szemetet és sose mosogat, vagy otthon is öltönyben jár? :P

Engem nem zavar varázsilag, ha belelátok.
skarlát betű 2015.10.09 08:47:51
@Neverand: Akkor nekem szerencsém van, h otthon teljesen mást látok. :)
Bár még sose éreztem ezt szerencsének, de most felnyitottad a szemem. :)
skarlát betű 2015.12.05 21:49:04
@Neverand: Ezt most nem értem, hol nincs görgetősáv?