Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Beast

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kézzel és lábbal, valamint kézzel-lábbal is tekerhető kerékpárt fejlesztett ki egy holland cég, a TSG Essempio. A terv lényege, hogy a bringán tetszés szerint lehet külön-külön vagy egyidejűleg gyakorlatoztatni az alsó- vagy a felsőtestet. Az ötlettel egy nyugalmazott sebész,…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
Óriási méreteket ölt az elhidegülés a politika intézményes formáitól, gondoljunk csak arra, hogy milyen hatalmas azoknak az aránya, akik semelyik pártra sem szavaznának, ha most hétvégén lennének a választások. Ugyanakkor pár nappal vagyunk a kormánypárti gigatüntetés után,…..
Az új választási törvény demokratikus szabályrendszerével biztosítja minden magyar választó számára a szabad választást a Fidesz és a KDNP között. A tervezetről Kósa Lajos elmondta: a választás folyamatába sok szellemes és újszerű fordulat kerül be, és jól látszik,…..
Köszönjük Lézer Janinak, hogy még egy nyugodt szombat délutánt is be tud aranyozni a szavaival. Bár talán nem az országos nyilvánosságnak szánta....... de kiszivárgott, hogy mit mondott a hódmezővásárhelyi Közgyűlésben.     "Én soha nem szégyelltem, hogy mim…..
"Sziasztok!Lehet, hogy nem ez a legcukibb állat, de a sztori - szerintem - aranyos, ezért írom meg nektek. :-) Egy állatkereskedésben nézelődtünk, és a fotókon látható lény (nem tudom, mi lehet, olyan, mint egy ősgyík) szabadon kóricált, pontosabban inkább csak napozott a…..