Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindegyhol

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar munkamorál, a szaktudás sokat segít a beilleszkedésben – legalábbis Istvánnak ez a tapasztalata Franciaországban, ahol úgy érzi, befogadták és képes egyedül eltartani a családját. Nem nagy csoda, hogy eszükbe sem jut a visszaköltözés Magyarországra...
Itt van néhány plusz információ Wizz-utasoknak. Úgy tűnik, kissé nehezen megy a szabályok egységes betartatása a reptereken, a kötelező kézicsomagfeladás pedig inkább csak vágy, nincs retorzió azoknak, akik kihagyják a sorállást az utasfelvételhez. Lényegében ingyen is lehet két kézicsomagja az…..
A Wizz bejelentett két új útvonalat, arról persze elfelejtettek szólni, hogy kettőt hármat meg bezárnak. Az átlag magyar turista kifejezetten rosszul járt. Két új útvonalat jelentett be örömködve a Wizz Air az elmúlt két hétben, a sajtóközleményük miatt ezt sokan megírták, az viszont szokás szerint…..
mindegyhol 2018.08.15 14:03:34
@akos873: Elférne. Orly Sud-ot szeptembertől ismét repüli a Transavia, elég vállalhatatlan időpontban. Bár úgy tudom, hogy Orly-n is elfogytak a slot-ok.
A főszezonban talán már nem variálnak többet a szabályokkal a fapados szolgáltatók, nem árt összefoglalni, kinél mi az ábra. Az utasoknak leghúsbavágóbb szabályokat szedtük össze, ezeket ajánlott ismerni repülőre szállónak, sőt, foglalás előtt is jó velük megismerkedni, a nekünk legjobb szolgáltató…..
Rengeteg új fapados útvonalat jelentettek be a szolgáltatók Budapestről az elmúlt hónapokban, alig maradt közvetlen járattal nem elérhető nagyobb fehér folt Európa térképén. De legyünk telhetetlenek, itt az újabb kívánságműsor arról, hogy mi hiányzik még nekünk, nyilván filléres jegyekkel. Szavazni…..
Mindig vicces olvasni a Ryanair magyarázatait akkor, amikor utasszívató-bevételnövelő intézkedést hoznak, amelyeket aztán megpróbálnak úgy beállítani, mintha örülnünk kéne nekik. A legfrissebb döntés és a hozzá kapcsolódó duma alapján ezek tényleg keményebbek, mint a fagyott kutyaszar. De legalább…..
Utazzunk-e kutyával? Miért ne. Persze a szállások 90 százaléka kiesik, de egy rutinos kutyatulajdonosnak ez nem okoz gondot. De magunkkal vigyük-e a kutyát, ha repülünk? Első körben azt mondhatnánk, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, valójában azonban a válasz ennél plasztikusabb. A két ultra…..
Melyik városba repül a legtöbb fapados Magyarországról? Már nem Londonba, Párizs egyenlített. De a párizsi négyből egy nem repül Budapestről, csak Debrecenből. Ez csak az egyik érdekessége annak, hogy a Wizz Air bázist nyit Debrecenben, vannak más új útvonalak is. A Wizz Air…..
Jövőre a Ryanair költségszintje alá akar menni a Wizz, a kilométerre vetített jegyára pedig már ma is alacsonyabb, mint a nagy konkurensé - többek között ez is kiderült Váradi József egyetemistáknak tartott előadásán, miközben repkedtek az ingyenjegyek. Meg az is, hogy mit…..
Noha eddig konzekvensen azt kommunikálta a Wizz Air, hogy nincs jobb a szabad ültetésnél, mivel a hülye utas akkor száll be a leggyorsabban a gépbe, ha rohannia kell a jó helyért, a cég végül beáll a sorba és bevezeti a kulturáltabb megoldásnak tartott előzetes helyleosztást. Az…..
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
mindegyhol 2015.01.31 14:52:59
@Basilisk Captain: Persze, hogy vállalható :) ORY ár érték arányban a legjobb. Minden gép csőre áll, a busz akkor játszik ha nincs szabad híd (ez leginkább a késő esti órákra jellemző). De lehet, hogy a 100 EUR-t szívesebben adnám a Wizznek, egy magyar légitársaságot támogatva egy francia helyett. Ha meg mégsem indítanak járatot ORYra, akkor marad a Transavia. Meg vagyok elégedve velük (azt leszámítva, hogy ők is a karámból indulnak Pestről)
mindegyhol 2015.01.31 15:21:04
@Basilisk Captain: A Transaviahoz viszonyítva mindenképp :)
Újabb nagypályás jelentkező gondolja úgy Európában, hogy fapadosítással célszerű előre menekülnie. Az Air France-KLM csoport fejlesztési terveiben az szerepel, hogy nagyon keményen megtolják felfelé a Transaviát, melynek három év múlva több gépe lesz, mint a Wizz Airnek.…..
mindegyhol 2014.09.24 15:23:02
@Inkák földjén: Transavia ORY-ra visz. Sokkal közelebb a városhoz, mint az Air France :)
Hiába repül Párizsba 4 légitársaság is Budapestről, nem könnyű olcsón megjárni a francia fővárost. A választásnál fontos mérlegelni, hogy 3 különböző reptérre érkezhetünk, a bejutási költségek nagyon eltérőek. Olcsó szállást se könnyű találni, de kis…..
Baromi olcsó tud lenni a fapados, de kegyetlenül megszívhatja velük az, aki nem készül fel eléggé az utazásra. Összegyűjtöttük azokat az alapszabályokat, melyeket célszerű betartani azért, hogy nagyon olcsón és valóban gond nélkül repülhessünk. Szinte minden a felkészülés…..
Ha valakinek a véleményére még súlyos szükség volt az egész kormány kontra RTL Klub pofozkodásban, az nyilván Rogán "Louis Vuitton" Antal, akinek a legújabb Facebook-posztja szerint egészen addig tetszik a bulvár világ, ha ő mondja meg, hogyan mutogassák benne. Most nem úgy…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
mindegyhol 2014.06.02 22:14:09
@ZséZsé: Ott a pont!
Jogszerűtlenül tagadja-e meg egy szolgáltató ügyintézője, hogy a hivatalos beszélgetést rögzítse az ügyfél, miközben a szolgáltató is ezt teszi? Első olvasatra abszurdnak tűnik a tilalom.Tisztelt Zugügyvéd,A következő rövid incidens történt: "Telenor…..
Lehet külön is HBO-t rendelni, az AH szerint jobbak lettek a vételi lehetőségek, talán érdemes még egy próbát tenni azoknak is, akik eddig nem láttak rá az adókra.Mától 14 új telephellyel és a Kabhegyen kiépített adó korszerűsítésével 95 százalékosra nőtt (népesség…..