Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Troland

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1:21 Szép jó estét mindenkinek! Felébredtem időben, most puding nélkül próbálok ébren maradni. De meglepően frissnek érzem magam, remélem majd munkahelyen is így lesz.1:23 Wi-fim hisztisen viselkedik, remélem összekapja azért magát1:24 Háttérben Matthew Mekkonehjú ment el a…..
Technikai paraméterekért belenéztem a trilógia második részébe, mielőtt elkészítettem a videót az újonnan megjelent Blu-Ray kiadványról. Technikailag semmi kivetnivalót nem találtam, amit ki lehetett hozni, a lemez kihozta. A hangok nem adnak olyan frenetikus élményt, mint az…..
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
Troland 2011.08.02 21:59:42
Letöltési link: Filmbarátok 4. epizód (86 perc) FELJAVÍTOTT VERZIÓ ITT TÖLTHETŐ LE (Első 6 rész egybe csomagolva) Következő filmekről beszélünk: A sas Sucker Punch Maci Laci Ismeretlen Férfi Thor Sikoly 4 Élve eltemetve A gyerekek jól vannak Halálos Iramban: Ötödik…..
Csak úgy elmémbe való betekintésként jöjjön az, amit ma álmodtam. Azt álmodtam, hogy valami videót szerkesztek nektek, ahol kiparodizálom azt a "Legyetek jók ha tudtok" dalt a Napoleon Boulevard-tól Azt a dalt egyébként utálom, talán azzal is összefügg, hogy az…..
Troland 2011.05.05 21:36:39
Látva a virágárusoknál a sok giccses plüsszart, csak most döbbentem rá, hogy itt a május és itt az érettségi. Ilyenkor mindig hálát adok, hogy ezen már szerencsére túl vagyok, mert bizony nem kívánom vissza azokat a hónapokat.Gyakorlatilag azt kell mondjam, úgy…..
Az utóbbi 2 hétben brutálisan sokat moziztam (erről majd bővebben a Filmbarátokban) és mostanra már a komoly idegbaj kerülgetett két trailer miatt. Csak most az előbb említett időszakban 5x láthattam egymás után a Thor és a Karib Tenger Kalózai negyedik agymenésének a…..
Troland 2011.04.29 15:49:14
@Capowne: Ez ien Disney film...valami fantasztikum nem árt ha van benne.Mai gyerekeknek ehet ömleszteni minden szinten a zombikat meg ieneket,nem szól érte senki...:DAmúgy a filmről még annyit,hogy:Ízlések és pofonok...
Troland 2011.04.29 15:49:47
Borzasztó és undorító ez az egész médiafröcsögés a mai szuperesküvőről. Eddig négy magyar csatornát találtam, amely élőben közvetíti a brit trónörökös esküvőjét és bele sem merek gondolni, hogy mi lehet az angoloknál. Sajnálom őket, főleg a lányt. Szegény a mai…..