Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balfaszcsaszar

10 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diszkont áruházlánc ezzel a lépéssel hadat üzen az autókereskedőknek.  A klasszikus autókereskedések egyre inkább háttérbe szorulnak majd a jövőben. Azért, hogy a kereskedők által lefölözött hasznot kikerüljék, a gyártók új értékesítési modelleket keresnek. A berlini Vehiculum céggel közösen…..
Egyre népszerűbb politikai gyakorlat a világban, hogy az államok vezetői csakis saját szavazóbázisuknak akarnak megfelelni, azokat viszont, akik soha nem adnák voksukat a kormányzó erőre lényegében másodrendű polgárokként kezelik. A nagy hagyományokkal bíró nyugati demokráciákban is megesik, hogy az…..
A budai oldal legforgalmasabb csomópontjának felújítását 2016 februárjára ígérték, de végül 3 hónapot csúszott az átadás. A késve megvalósult budapesti projektek közül viszont még így sem régi-új Moszkva tér a csúcstartó. Elég csak mondjuk a Várkert Bazárra gondolni. Az átalakítás mégis próbára…..
balfaszcsaszar 2018.12.01 18:21:53
Bereczki Blog Botrány a Corvinuson 2018.11.18 23:43:51
Mi történt a Corvinuson? Ezen a héten csütörtökön tartotta meg a HÖK és az egyetemi vezetés(Lánczi András rektor és Pavlik Lívia kancellár duó) azt a hallgatói fórumot, amely során az ártatlanságés a kitettség habfürdőjében próbálták magukat mosdatni az egyetemisták előtt. Már a fórumkezdetén…..
Először is nagyon gáz dolognak tartom a névtelen észosztást. Na, nem a kommentelőkről beszélek, ott már megszoktam, hanem Tibi atya blogjára gondolok. Amíg az ember mémoldalt vezet, megértem, hogy névtelen, amikor blogján viszont komoly témákban foglal (egyébként időnként abszolút józanul és…..
Amennyiben betartanák Magyarországon az olyan jogállami követelményeket, mint például a pontos és elfogulatlan tájékoztatás, azok is szembesülnének hazánk égető problémáival, akik szerint egyedül a migráció erősödése az egyetlen megoldandó gond idehaza. Bár Magyarország nem a bevándorlók célországa,…..
Egészen a mai napig biztos voltam benne, hogy egy bank csak örül az ügyfelének, hiszen az ügyfél pénzt jelent, és mi mást akarna egy bank, ha nem abból jó sokat, így aztán - hacsak nem szeg folyamatosan szerződést az illető -  nem szüntetnek meg csak úgy számlákat. Erre jött Gabi és egy sztori, ami…..
balfaszcsaszar 2018.07.11 16:00:18
@babbaba: mert az ügyfélszolgálat azt mondta h amit intézni akar, ahhoz be kell menni egy fiókba ;)
balfaszcsaszar 2018.07.11 16:02:54
@onlajnok: mi értelme ide kommentelned?

változik tőle bármi?
balfaszcsaszar 2018.07.11 18:08:02
@NewUsere12: egy kérdés, gondolom ez bonyolult lesz, de ugorjuk meg.
Ha egynél több ember is panaszt tesz, akkor ott minden rendben, ugye?

Nyeltem egyet és eltettem egy befőttbe neked némi argumentum ad hominemet.
A Xiaomi Amazfit Pace órájának megjelenése óta lassan két év telt el, így jogosan várhattuk az utódot. Ezt a ziccert nem hagyhatta ki a Xiaomi és vele együtt természetesen az a Huami sem, akinek többek között a jól ismert Mi Band szériát és az Amazfit Pace-t is köszönhetjük. Ezeket ismerve már elég…..
balfaszcsaszar 2018.07.08 07:33:38
@JorEl: Captain here, vízálló != vízhatlan.
Az uszodát a vízhatlan bírja, a vízálló nem.
A vízálló egy amolyan marketing fogás-féle, de nem vízhatlan.
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
Pár nappal a választás előtt már mindenkit csak egy dolog érdekel: milyen eredményre lehet számítani vasárnap? A politikával hivatásszerűen foglalkozó közvélemény-kutatóktól és elemzőktől természetesen azt várják az emberek, hogy tudjanak válaszolni erre a kérdésre. A válaszadás képességével talán…..
A politikai elemzés halott – írtam közel három évvel ezelőtt ezen az oldalon. Ma már valamelyest másképp látom: nem halt meg, hiszen ott, ahol korábban látni véltem, valójában soha nem is élt, nem is élhetett. Legfeljebb időnként, néha, percekig: ha élt is, rendszerhiba volt. Nyilvánvaló, hogy…..
balfaszcsaszar 2018.02.18 20:29:40
Mindenki emlékszik, mennyire felkavarta az állóvizet, amikor a Nightwish egyik napról a másikra kirúgta Tarja Turunent, összeférhetetlenségre hivatkozva. De nem ő volt az egyetlen, akitől a bandatagok alig várták, hogy végre megszabaduljanak...
balfaszcsaszar 2018.01.16 07:49:37
 2:30   6 – 8  közepesen nehéz   cc. 430 cal    Bologna, Olaszország Azt előre tisztázzuk, hogy olyan ételt, hogy bolognai mártás, sem spagettivel, sem húsgombóccal nem esznek sehol Olaszországban. Ha egy észak-olasz ember spagettit szeretne enni, akkor azt inkább fokhagymával és/vagy…..
balfaszcsaszar 2017.11.27 08:28:58
nem teljesen, de majdnem

ricette.giallozafferano.it/Ragu-alla-bolognese.html

@Zsíros Bödön: vagy csak rozmaring vagy csak bazsalikom vagy csak oregáno az olasz konyha szerint
A sötét, hideg idő rossz kedélyállapotot szül. Van, aki elkezdi tömni magát, azaz zabál. Ez esetben meg kell adni a módját, hogy elhitessük magunkkal: ez nem zabálás, hanem egy fontos tradíció ápolása, mégpedig a káposztás húsé. ....Hogyne! :) Aki szereti a füstölt hússal párolt savanyú káposztát,…..
balfaszcsaszar 2017.11.26 09:44:02
@EnTeO: lehet hogy sukrut talán? :)
Tisztakezű zombik köszönnek a világuralomnak. Kis túlzással...
balfaszcsaszar 2017.10.30 08:19:46
@Rox: irónia level 10 000 :)
ha disqus lenne upvote-ot érne.
ha ez a "viszonylag kultúrált" akkor milyen a teljes illetve a talan? :D
Önéletrajzi ihletésű műdal a szerző előadásában:..
balfaszcsaszar 2017.08.20 14:10:47
       Akarunk-e egy ilyen országban élni?- teszi fel a kérdést Lánczi Tamás rezsimszolga. Apja egykori marxista szerkesztő, aki egyetlen sor értékelhető tudományos munkásság nélkül lett egyetemi tanár, intézetvezető, majd rektor, és az Orbán-rendszer főideológusa. Lánczi Tamás főnöke egy rosszarcú…..
         De, szabad. ..
balfaszcsaszar 2017.05.18 21:04:31
Ugyanaz a 31 éves Németországban dolgozó gazdasági menekült vagyok, aki az utóbbi hetekben már két levelet is írt a külföldi munkáról és a hazatérés lehetőségeiről. Mindezt természetesen a saját szemszögemből tettem, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Pusztán csak azért, mert szerettem…..
balfaszcsaszar 2017.05.02 08:28:27
@Legeslegalja: netto faszsàg. A csehek nem mennek semerre, ök célorszàg
         Nem hiszem, hogy a speciális magyar "konzervativizmusnak" a közeljövőben alternatívája lesz Magyarországon. Ez a konzervativizmus alig hasonlít a nyugati konzervativizmusra,  etatista, nacionalista, reakcionárius és enyhén bumburnyák, de...        Ha a választók többsége egy elviselhetően…..
Tavaly június óta ékesíti Budapest belvárosát a Japanika étteremlánc első magyar sushi bárja rendkívül színes és kívánatos választékkal az ázsiai konyha rajongóinak legnagyobb örömére. Mert hogy itt bizony szinte mindenbe kerül egy (vagy több) csavar és valóban nehéz dolga van az embernek az étlapba…..
balfaszcsaszar 2017.04.06 12:08:15
@Csabi Konyhája: megnéztem az étlapot ahogy thai fogàsok vannak még az àtértelmezett japàn dolgokon kívül. A japàn vonulat az étlap alapjàn egyértelmüen marketing. Köszi az összefoglalót, tuti h nem megyek hozzàjuk.
Annyi magyar fiatal hagyta el az országot, hogy most már külföldön születik meg minden hatodik magyar gyerek. ..
balfaszcsaszar 2017.03.28 12:22:46
@MaxVal BircaMan HJCD: köszi BircaMan, nem tudtam mi a magyar definíció. akkor igen, esélyesen van itt egy kisebb jogi lyuk.
Bár szerencsére egy cápa sem áll lesben Ko Lantán, de talán pont ez az oka annak, hogy örökre a szívünkbe zártuk: egyszer sem kellett küzdeni mogorva tekintetekkel egy törülközőnyi helyért, szép szellősen elfértünk, annál is inkább, hiszen Ko Lantán 14 part várja a turistákat, így mindenki…..
Kiss Tibi, a Quimby formáció énekese és egyben az egyik legismertebb magyar, nemzeti érzelmű énekes, dalszerző. A Simics(ka) -akit nem becézünk-, által vezetett HírTv műsorvezetője, Alinda behívta egy interjúra. A beszélgetés nem várt fordulatot vett és Kiss Tibi méregfogaival beleharapott abba a…..
Lázárék az Index szerint olyan különadót vezetnének be, ami a külföldi tulajdonú áruházláncokat szívatja. A CBA nem bírja a versenyt a jelek szerint.  Nemzeti Vágta: Orbán Viktor középen, balra tőle Horváth László lovas stratégiai miniszterelnöki megbízott, jobbra Lázár Vilmos, fogathajtó,…..
balfaszcsaszar 2017.03.09 02:19:59
@MaxVaI BircaMan ELEMZÖ: ez finom humor volt ertekelem. a faszos lany is te vagy? ha nem, akkor sorry, de kurvagyanus vagy az ostobenkosag vegett