Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krull,a harcizom

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Millenáris B épületében péntektől vasárnapig tartó Kézműves Magyar Ízek Fesztivál sör-ellátója a Békésszentandrási Sörfőzde lesz. Ezzel a két Főzdefeszt-rendezvény után harmadszor is Budapestre látogat a sörbloggerek által legjobbnak tartott magyar kézműves sör: a…..
Kárpát medencei sörök a Kocsonyafesztiválon Vaskó György szervezésében >>> Újabb adalékok a komló pszichedelikus hatásához >>> A Heineken csomagolástervezői pályázatának MOME-s díjazottjai >>> Sörvacsoraszínház a Ferdinándban…..
Folyékony Kenyér Belga bűnügyi 2011.01.17 09:12:00
Az Ostende-i rakparton bandukolunk, bőrkabátban, zsebre dugott kézzel. A nyirkos tengeri szellő sem tudja kifújni a makacs ködöt, micisapkánkat mélyen a szemünkbe húzzuk. A rakpart olyan magasan van, hogy alig halljuk a tenger morajlását, az albatroszok némán imbolyognak a levegőben.…..
Krull,a harcizom 2011.01.17 13:10:33
@aresius_: Ott vettél korsót a Mosselenben?Mennyiért? Én is akarok már egy nagy böszme Hoegaarden korsót,a Loch Ness Pubban nem vehettem,azt mondta a csaj h kevés van nekik,úgyhogy nem ad:(
Ezt a szép sörös csülköt szerencsére már jó pár nappal szilveszter előtt megsütöttem, szilveszter napján ugyanis lázasan feküdtem és nemhogy disznót, de még egy korty alkoholt sem fogyasztottam. Azt hiszem túl jól élhettem év közben, ami ide vezetett.A sörös csülök a…..
Ha valakinek a szakmája megköveteli az alkoholos italok fogyasztását, akkor a minimum az volna, hogy szakmai célokon kívül  nem iszik alkoholos italokat. Ehhez a mutatványhoz azonban nem vagyok elég fegyelmezett, meg aztán néha a szakmai célok is elég homályosak. Mert pl. egy…..
Május 13-14, a Főzdefesztre 3 féle sört is hoznak a Békésszentandrásiak. A Black Rose-t, a Szent András Könnyét, a Meggyes sört és bónuszba a Fekete Korsót a Krúdy Gyula utcai Darshanban lehet majd kóstolgatni. Aki komolyan gondolja, foglaljon asztalt! Alant a Folyékony Kenyér…..
Vannak videók amelyek felett tamáskodva ülünk, és nem hisszük el, hogy nem 1989-ben készültek. Íme a Tűzmadár együttes. Ki lehetne emelni a sztorit, a színészi alakítást, a szántóföld mellett elvonuló gitárost (nyílván villanygitárral), vagy a falsetto foszlányt a szám…..
Subba Kámonevibádi pt. 2 2008.12.22 10:06:00
Dekonstrukciós dalszöveg rovatunk ahogy ígértük folytatódik. Hogy tartsuk a szavunkat, valóban Calten Club Singers szöveggel. Ha már jazz Pege Aladár felől mindíg mindig is terjengtek urbánus legendák, mely szerint nemcsak zenében, de a magyar helyesírás szabályait illetően is…..
Tomi, Tomi, hova is ment az ondó? A kommentek közül loptuk a fenti kis szösszenetet, ezer köszönet érte...
Subba Még egy kép a múltból 2007.08.30 19:29:15
Még egy több mint húszéves képpel szeretnénk a drága Subba-olvasók idejét rabolni, a feladvány: kicsoda a balra látható úr? Mivel az enyhén eszelős tekintet segíthet a megfejtésben, ezért külön segítséget nem is adunk, illetve annyit, hogy a poszt folytatásában a kép teljes…..