Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meloka

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a Orbán Viktor atomjaira röhögte magát azon, hogy az EU Elnökeként az EU diktátorát, azaz magát támadta. *** Ugyebár az úgy volt, legalábbis a whig történetírás szerint, hogy Orbán kiosztott egy pár kokit és sallert Brüsszelnek. És persze mi más is…..
Meloka 2011.07.06 20:04:22
@wagem: pontosan így van! Sajnos nem tudnak mást, csak mocskolódni. Ha ezt a pedofil anarchistát védik OV ellen, akkor tényleg valami baj van!
  Tegnap megvédtük a vélemény szabadságát, keljünk hát a hír szentségének védelmére! Szentség? Ajjaj, csak nehogy ez ellen is határozatot hozzon az európai baloldal.   Szavaztak Strasbourgban: Orbánéknak módosítaniuk kéne az alkotmányt - áll a hvg.hu…..
Subba Schmitt Pálné Bocskaijai 2011.06.30 15:19:00
Szmizsd Pállné Makray Katalin huszonhét színben készült Bocskaija. Hetet megtaláltam. Gyűjtsd össze az összes színt! (Elég Alekoszos dolog huszonhét egyformát.)..
Meloka 2011.07.01 12:05:51
@dávidka22: teljesen egyetértek, igenis meg kell becsülni, hogy van egy ilyen államfői pár, akik ennyire remekül néznek ki. Makray Kati pedig tényleg nem egy senki, kitűnő sportoló volt, ma pedig energikusan és kedvesen teszi a dolgát, jótékonykodik, reklámot csinál a magyar termelőknek, jól képviseli az országot. Nem tudom, úgy érzem, már nem tudtok új mocskolódási területet találni, ezért kellett most őt kikezdeni. Mindenkire lehet ocsmányságokat mondani, persze név nélkül és a blogok álcája mögé bújva. Rémes ez a gyűlölködés!
Didgeridoo és sok sör jellemezte Schmitt Pál látogatását a VOLT Fesztiválon. Mindenki jól érezte magát, még fotósaink is, akik ismét elkapták a legjobb pillanatokat. A köztársasági elnök Járóka Lívia EP-képviselő meghívására érkezett a fesztiválra, ám a tömegben tíz…..
Novak Djokovics feladta a 2011-es wimbledoni tenisztornát, mert kutyája, Pierre elpusztult. Mint arról az Index is beszámolt, Novak Djokovics kutyáját, Pierre-t, többszöri kérvényezés ellenére sem engedték be az All England Court versenyközpontba. „Ez az egész az én hibám,…..
Meloka 2011.06.28 17:18:21
 Közérzeti anyagunk következik. Az MSZP miskolci tüntetése egy demokratikus ország, demokratikus megmozdulása volt. Az ellenzék Magyarország kormányának távozását követelte, mert szerintük minden eredendő rossznak Orbán Viktor az oka. Nincs ebben semmi különös, mit is…..
Bár a másodfokú ítéletre szeptemberig várni kell, annyi már szinte biztos, hogy a színész jogsiját elveszik, és azt Császár Elődnek adják oda. A bíróság valószínűleg el fogja tiltani a járművezetéstől a színészt, és a határozatot minden dodgem- és…..
Varánusz Bohócfóbia 2011.06.16 06:06:00
Csak feküdt az ágyban és hallgatta a csöndet. Gondolatok cikáztak a fejében, vadul dübörögtek az idegpályáin, fülében tamtamot vert dobhártyáin a saját vére. Ideges volt és feszült, érezte ahogy a félelem verítékcseppjei elindulnak a hajtövétől, keresztül bucskáznak a…..
törökgáborelemez 373. Halott hal 2011.06.14 02:12:00
Orbán Viktor egy osztrák bulvárlapnak adott interjúja (fordítás itt) – ahogy ez a nemzetközi sajtóban megjelent miniszterelnöki megszólalások esetében nem szokatlan - sokaknál és sokadszorra kivágta a biztosítékot. Egy ilyen szöveget számos ponton érhet kritika: a Heti…..
Meloka 2011.06.14 09:02:41
@József István: Tökéletesen így van! Ez ténylegesen egy szelídebb blog, a többi az indexen csak mocskolódás és gyűlölködés, még csak véletlenül sem próbálják egy-egy intézkedést pozitívabb színben feltüntetni, 8 évig pedig csak hallgattak.
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
Meloka 2011.06.03 15:12:06
@Karmadealer: egyetértek. Ahányszor beírtam, sohasem jelent meg! Az osztrákok lezárják a határt,mert egy világgazdasági fórum lesz ott. Védik a politikusokat. Természetes, hogy védeni kell a miniszterelnök házát a dühöngő csürhétől! Ez mindenhol a világon így van. A tűzoltók pedig valóban ne nyitogassák a tűzcsapokat feleslegesen!
Ez a blog mindíg is a maszop és a szadesz híveinek a mocskolódó szócsöve, itt nem lehetsz szép, vagy jó, ha nem használsz ócska, trágár szavakat és nem szídod a kormányt!
Proszektúra Madách a nekrofil 2011.05.23 19:04:00
A mai nap Pörzse Sándor az Országházban Alföldi Róbertnak azt a magatartását tette szóvá, hogy orális szexet kívánt egy jobbik közeli kísérleti tévé hölgyriporterénekPörzse a sajtóból már jól ismert azon esetről beszélt, amikor Alföldi a Nemzeti Színház előtt tartott…..
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
Meloka 2011.05.11 14:01:03
@laspalmas: Ez egy jó javaslat, ezt kellene csinálni, nem pedig hagyni randalírozni a rendvédelmieket, akiknek az a kötelességük, hogy a rendet védjék!!! Tényleg röhej, hogy 40-45 éves korban elmehetnek nyugdíjba az életerős emberek és utána rambóként elmennek máshova dolgozni.....
Proszektúra A vén zászlóégető 2011.05.09 16:27:00
Megnyugtató, hogy Kónya Péter a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke kész az együttgondolkodásra. Az már kevésbé ad okot a nyugalomra, hogy szerinte az állomány nagy része elkeseredett és elszánt.Az pedig már egyenesen ijesztő, hogy az elnök…..
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..