Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Házas motoros

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
Több indokom is van, miért kell ezt végignézni. 1. Ha szereted a formás nőket, megkapod. 2. Ha csak gumival szereted az idegen csajokat, megkapod. 3. Ha kutyába veszed a nőket, megkapod. 4. Ha csak a motorok érdekelnek és a nőktől csak reggelit szeretnél, megkapod...
Persze csak ízlés kérdése, kinek mi tetszik. Pontosan tudják ezt az oregoni Portlandben található Motorcorsa nevű Ducati márkakereskedésben, ahol egyetlen alkalmazottnak sem okoz gondot a szerepcsere, ha egy vidám fotózásról van szó. Az eredeti ötlet elég szokványos volt. Egy…..
Ha a Transformers című filmet említem, valószínűleg senkinek nem mondok újat. Az Autobotok és az Álcák harca egy kifogyhatatlan energiaforrásért már-már klasszikus magasságokba emelkedik. Ezt lovagolta meg az egyik orosz bajtárs, aki egy japán belpiacra szánt Toyota Mark II-est…..
Különös hírek keringenek a Ducati csodálatos csúcsmodellje, a Panigale körül. A világ talán legszebb mai motorkerékpárját még csak most vezetik be a japán piacra, ezért eddig nem volt ismert, hogy a helyi hatósági elvárásokat csak egy kiadós erőszaktételt követően teljesíti…..
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
Ezen a ponton gondolunk bele, mennyivel kevesebbet is tudhatna egy bőrkárpit, komfortülés és robotváltó-mentes mezei 508 SW-ben, melynek van csomagtartója, kellemesebb külseje, egy fokkal komfortosabb futóműve van. És mintegy négymillió forinttal olcsóbb. Ez pedig négymillió és…..
Ugyan a motormosás kicsit fölösleges, mert a gép ismét pikk-pakk retkes lesz. Ennek ellenére olyan jó néha egy habos szivaccsal végigmenni az alkatrészeken - egy-egy ilyen wellnesskúra után szinte hálásan kacsint lámpájával a motor. Persze ennél van jobb is: más mossa, mi meg…..
Újonnan méregdrága és ügyetlen, használtan megbízhatatlan. Szerencsére a Smartnak is van guruja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Házas motoros 2012.07.30 16:12:51
@CSÖRR-CSI££: "Ehhez a mostani poszthoz meg talán az illene, hogy: A pláza nem palota, a mekdonálc nem étterem, a fészbúk nem könyv, az energiaital sem nem energia, sem nem ital, a voksánvirág sem nem dísznövény, sem nem nő, a Smart pedig... (öncenzúra miatt nem írom ide)" Ezen sírtam a röhögéstől a székely vicc után!!! Egyébként nem kell bocsánatot kérni, az igazság sajnos sok embernek szokott fájni. Basszus már megint politizálok egy autós oldalon. Bocs.
A japán stílus nem változik, inkább csak a széleken lemorzsolódik róla ez-az, majd ismét rátapad némi rajzfilmes extremitás. A kinti motorépítés gerincét még mindig az ízléses, helyenként meglepően elhelyezett kiegészítőkkel ellátott gépek adják – van mit nézni, itt van…..
Házas motoros 2012.07.24 10:56:30
Házas motoros 2012.07.25 10:30:03
@Béza Dániel: Ja-ja. A számok jók voltak csak a sorrend nem. :) Nem 45 hanem 54.
11 hónapig csinálta, kapott egy ajándék motort az első szériás Triumph Spitfire-éhez, gondolta, felújítja és beteszi. Szerencsére volt nála egy jó fényképezőgép. Nagyon látványos és tanulságos stop-motion videó egy régi motor teljes felújításáról.…..
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..