Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neils

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
Neils 2015.04.01 09:11:00
@GergoV: :-))))))) Nekem is.
Nem vagyok boldog. Elégedett meg pláne nem. Ideges az igen, de nem feltétlenül azért, amiért Scott M. Gimpl és Robert Kirkman szeretné, nem a vasárnap esti epizód utolsó 10 perce miatt, nem bizony. Hanem azért, mert az írók nem tanulnak semmiből, és ugyanazt a hibát követik el,…..
Neils 2014.12.04 12:42:15
@Scagnetti @Mortanius: Egyetértek. Mivel történet nincs, nem akar sehova sem alakulni, a sorozat lényege a karakterfejlődés marad. Ez valamennyire meg is van, viszont korlátozódik a szereplők emberöléshez való viszonyulásában, illetve abban, hogy egyre nagyobb rutinjuk van a zombihentelésben (már kb. reflexből csinálják - egyre kevesebb zombi van amúgy a filmben, mert már nem is érdekesek). De hogy tapasztalatot szereztek volna a mozgásban, létfenntartásban, stb... erre semmi jel nem utal.