Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélla

52 bejegyzést írt és 346 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
."Kiválasztottnak lennyi olyan, mintha szerelmes lenné '.Senki sem tuggya megmondanyi rólad, csak te t'od, ...az egész línyed, tetődtő' talpig." (a mátrixbul.)        ..
(ez itt a reklám helett: )- no ugye, hogy ugye?  (...még es csak jó ötlet vó't ez a hűtőszekríny.)- no ja!  ( no meg oszt meg kő hannyi:  jó ötlet vót  az a hugy is híjják... az a "prolident".) "PROLIDENT - HA CSAK  AZ A KICSINY, AMI NÉKED  MÉG…..
bélla 2013.08.08 20:22:45
:)

www.youtube.com/watch?v=thP18Dbt4Gs

a prolident egy legális uzsora kőccsön amit mikor vissza köll füzetni a poletárnak, akkor rosszabb érzés mindha a fogát húznák.
Azt hittem a macskákkal csak nekem nincs szerencsém - tavaly azon kellett röhögnöm**, hogy van ember aki a külföldi kolbászkerítéses világban kiad 40 eurót egy szürke egyenmacskért, most meg valakinek AIDS-es a macskája, egy AIDS-es macska fenntartási költsége elképzelhetetlen…..
Hosszú évekbe telt, mire rájöttem, ha senki nem köszön vissza amikor bemegyek egy terembe, az nem azt jelenti, hogy mindenki bunkó, hanem azt, hogy Kishúg már járt ott előttem...
édes - keserű A régi lemez 2013.06.26 16:57:45
Nyomasztó érzés gyomortájékon, enyhe hányingerrel, az érzés amiről egy szó jut csak eszembe: anyám...
mondta Béla, miközben lapáttal a kezében gilisztát keresve szaladgált a kertben föl-alá...
ez az ötvenedik bejegyzísem...(köszi, köszi...)a képen viszonyt az ötvenedik érettsígi tanánkozómon vagyok látható, lenn szülővárosomba, Patalyon a régi haverokval, osztálytársakval,  az egykori jó öreg  "almamutter"  elnevezető kocsma patináns udvarán. (csak…..
Magamközt Esküvő UPDATE 2013.04.29 14:54:29
Meggondoltam magam. Figyeljetek ide kedves Égiek! Csoki egy jó ember. Egy nagyon értékes és nagyon jó ember. Csokicsaj pedig pontosan hozzávaló. Szóval kérlek titeket, hogy engedjétek nekik a boldogságot. Tanítsátok őket a meg és elengedésre, arra szeretetre amit a másik is…..
bélla 2013.05.12 09:05:51
Magamközt Bőrönd 2013.05.08 08:42:28
Egy hosszú utazást mindig megtervez az ember. Nem vág neki forró fejjel. Gondosan átgondolja, mit visz, mit nem. MI marad és mi megy. Nem kerekedik fel, mint egy forgószél, söpör magával mindent, nem dobál bele válogatás nélkül az ember mindenfélét a bőröndbe, nem gyűri…..
A következő igazán előnytelen kép valószínűleg korlátozott ideig lesz látható csak a blogon mindenféle lájk halmaz nélkül. Igen, igen. Ez az én Kicsim, akarom mondani kocsim, és valóban, én, Verde támasztom a Verdát. :) UPDATE: Előnytelen kép eleget éktelenkedett kinnt, ha…..
Magamközt Autómentő 2013.02.01 15:20:23
- Ne haragudj, hogy zavarlak, tudunk beszélni? - Hát fodrásznál vagyok... Kicsit később? (Csokicsaj?! Mi a manó?!?) - Fontos lenne.... Tényleg. Csoki mondta, hogy téged hívjalak - (hát ha felhívsz, tuti barom gáz van, és ha még Csoki is ezt mondja) Mondjad. - Ö-Ö-Összetörtem…..
...akkor a szíves megértíseteket kérném!  Mind aztat a mellékőt kép is tanúsijja, megin' haza köllött vinnem egy nagy adag munkát.  Igazán beláthassátok  Tik is millen sanyaró nehez az életem, mekkora is a nyomás ami vállajimra nehezül. (Nem is csudálkozok)…..
...a frészbuk igenis értékes. Példájul eztet (az ottan sok vitát kiváltott) menyecskét is onnan hítam ide, Égyrészrül okulásul Néktek nőji rajongójimnak, másrészrül, hogy mind arra érdemesnek a   örökkévalóságot biztosítsak néki a blokkom általl.Átmentettem ide…..
egy ( legjobb tudtomval bélla iklette) műjalkotás - két nézőpontbul szemléllve (ugye). 1. "HURRÁ!!! :) ...me'gyütt bélla!     2. "TŰNNYÜNK!!!...itt van bélla!"   a képek eredetije innen származtatható:…..
Magamközt Látás 2013.01.05 05:45:00
Vajon APK képes lesz egyszer majd ÍGY látni?   (apró öröm, végre sikerült ez a linkelgetős izé, először :D)..
bélla 2013.01.05 12:16:45
a hallhatatlanok klubjának neviben ...áldott békís világvégit kivánok minden kedves halandó óvasómnak!  szeretetvel: bélla a képen bélla és aző klónyja...(mán mind mekk-klónnyja) látható.     ...valamivel kísőbb. (bélla utólagos…..
bélla 2013.01.04 14:29:27
@vadliba.freeblog.hu: ...hát mit mongyak ez vagyok.