Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puddlepuddle

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a hír járja, hogy a Lost Jack Shephardje még mindig nálunk forgatja a Welcome To Harmony című zombifilmet. A filmsor.net például már február elején hírt adott erről, de azóta semmi információ nem szivargott ki az itthoni forgatásról, mi is csak annyit hallottunk, hogy még…..
A Homár gyermekded lelkületű ismerősei is ezeket a kindertojásos Star Wars figurákat vadásszák, és nem egyszerű. Napalm arra is rájött, hogy miért: Gyermekemet szerettem volna meglepni Star Warsos kinder tojással egyik délután. Vettem is neki egyből 2 db-ot. Hazaérek a…..
Néha a köztévé is tud normális döntéseket hozni, például olyat, ami némi nézettséget is generál a versenyben vezető kereskedelmi tévék mögött kétségbeejtő távolságban lemaradva kullogó állami vízfejnek. A sorozatpróbálkozások (Marslakók, Hacktion) bebuktak, a saját…..
Finoman szólva is kiismerhető gondolkodással bírnak az országos csatornák vezetői. Amennyiben az adott évadban egy újonc dráma kiváló nézettséget produkál, megpróbálják azt, vagy legalábbis az összetevőit lemásolni, bízva abban, hogy a sikerrecept náluk is működik majd.…..
puddlepuddle 2013.01.27 19:44:31
Íme a sorozat második tagja. A köszönjük szépen fordítást! :)Középfölde vadonjai és sötét zugai orkok, trollok, wargok és megannyi más veszélynek adnak otthont, fenyegetést nyújtva ezzel bátor hőseinknek, akik kalandra indulnak, hogy megerősítsék szülőföldjük határait,…..
puddlepuddle 2012.01.27 16:48:30
@Athalay: Tessék csak:)
 Az FFG oldalán bejelentették a Dwarrowdelf ciklus következő kiegészítőjét, számszerint a negyediket, The Long Dark címmel.A történet a The Watcher in the Water brutális csatája utána azzal folytatódik, hogy hőseink behatolnak Móriába. Céljuk megvizsgálni, hogy mi…..
Mielőtt a szereplőkről kezdünk el beszélni tudnunk kell hogyan alakult meg az a ”Világ” amiben vannak, uralkodnak, szövetségre lépnek és harcolnak a szabad Középföldéért.J.R.R.Tolkien teremtéstörténete igen érdekes… Minden a ”nagy semmiben”…..
Üdv Középfölde Népe!   A jövőben, ebben a leírásban eltérünk kicsit a játéktól és J.R.R.Tolkien világával, annak kevésbé ismert szereplőiről és egyéb részleteiről lesz szó, akik/amik a filmben vagy akár a könyvben (GYU) is kevés szerephez jutottak, és csak a…..
puddlepuddle 2012.01.08 21:34:12
Hosszabb szünet után ismét itt vagyok. Remélem mostantól rendszeresen fogok írni ide is...Sok helyen lehet olvasni arról, hogy valaki több alapdobozzal játszik, nem csak eggyel. Ez a bejegyzés ennek az előnyeiről, illetve hátrányairól fog szólni.Az alapdobozban 226 lapot kapunk,…..
puddlepuddle 2012.01.06 15:35:29
Ide írom akkor a véleményem, hogy a többiekével együtt legyen:
Nekem ez az első LCG-m. Szeretem a LOTR világát, de csak picit rajongok érte, fanatizmusig nem fajul a dolog.
A játékok rendkívül izgalmasabb, hát még akkor, ha hirtelen nehezedik (és szinte mindig ez van a véletlenszerűségnek köszönhetően:P).
Már jó ideje játszom, de megunni nem lehet, mert minden játék más és más, még akkor is, ha a küldetéslapok ugyanazok.
Eszméletlen sok pakli-kombináció létezik, és a randomitás miatt tényleg beláthatatlan irányokba is elkalauzolhat minket a játék.
Mindig más és más!

Negatívumként csak két dolgot tudok felhozni:
1. Ha ismeretlenül állsz neki egy-egy adott scenario-nak (ugye ez csak az első pár alkalomra értendő) és rossz paklikat választasz, akkor nagyon hamar kiderül, hogy van-e esély a jelenlegi összeállításban végigvinni a játékot. Szóval lehet olyan pont bizonyos játékokban, amikor már látod, hogy semmi esetre sem lehet megnyerni a játszmát. Ezt más játékokban a készítők próbálják nem tudtára adni a játékosoknak, hogy csak tényleg az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy vége van, míg ennél a játéknál lehet olyan játszma, ahol még a konkrét vég előtt látható, hogy semmi értelme tovább húzni az adott "meccset".
Nekem ez negatívum, másnak mondjuk pozitív: nem vesztegetik feleslegesen az idejüket, újrakezdik egy másik paklival, vagy keveréssel.

2. Bár a véletlenszerűség hatalmas előnye is a játéknak, nagyon sokszor el is rontja az egészet, a már a többiek által említett rossz húzósorozatok miatt. Tényleg lehet olyan játszma, mikor hosszú, keserves harcok árán végre teljesen urai vagytok a helyzetnek, tökéletesen feltápolt egységekkel a győzelem a játékosok orra előtt lebeg. Aztán húznak 3 lapot, amivel egyetlen fázis alatt vége lesz a játéknak. Ismét, ez sokakat bosszant, viszont egy keményebb, versenyorientált rétegnek ez szintén tetszetős játékelem.
Tényleg minden benne van a pakliban, de ki így szereti, ki úgy.

A gyűjtésével egyetlen bajom van, hogy nem találni magyar forgalmazót, aki lépést tartana a kiegészítők megjelenésével. Persze megrendelhetném külföldről is, de a postaköltség miatt érdemesebb sokat egybe, amihez már várni kell.. és addigra már megjön magyarul is 1-2 azokból, úgyhogy.... nekem eddig az alap játék és az első három kiegészítő van meg, de ha lenne rá alkalom, már mind meglenne.
Üdv mindenkinek!Először is nagyon jó látni, hogy egyre többen járnak ide, írogatnak, beszállnak a játékba. Nagyon szépen köszönöm! :)Másodszor pedig biztosan észrevettétek, hogy az utóbbi egy hónapban nem nagyon jártam errefelé. Sajnos rengeteg dolog közbeszólt és elég…..
Bizonyára mindegyikőtök emlékszik a nagy vízi szörnyre Durin Kapuja előtt. Ahogy kitört a vízből, a csápok tekeregtek Frodóék lába alatt, el-elkapva őket, míg végül menekülni kényszerültek hőseink Mória sötét tárnáiba. Úgy tűnik a tó őre felbukkan a következő…..
A törpék egyszerre vágyakozva és félelemmel teli beszélnek Mória tárnáiról. Rengeteg kincs fekszik a mélyben, ahogy ősi és hatalmas rémek is. Generációkon keresztül senki sem lépett be Khazad-dûm városába... egészen Balin expedíciójáig. Balin két társával együtt…..
puddlepuddle 2011.11.11 03:06:02
@HunDrenus: Én is onnan rendeltem az elérhető első 3 kieget (bár még mindig várok rá), azt hittem talán van olyan hely, ahol viszonylag korán rendelhető minden újonnan megjelent darab:(
Ha arról indulunk ki, akkor ez a kieg egy ideig nem lesz, ha még a másik 3 kiegészítő sem rendelhető tőlük.
Elnézést, hogy csak most kerül sor erre a kiegészítőre, de hozzám is későn érkezett meg és nem is volt alkalmam egyből kipróbálni. Nah, akkor térjünk a lényegre... A Journey to Rhosgobel a Shadows of Mirkwood sorozat harmadik tagja. Az eddigi leírásokhoz hasonlóan jöhet az…..
A Doctor Who jelenlegi női főszereplője a Kevin Bishop Show-ban parodizálta Katy Perry I Kissed a Girl című slágerét, alaposan átírt, és nagyon vicces szöveggel. A találatért köszönet Hamsternek. ..
A Winte Is Coming rajongói blog szellőztette meg tegnap, hogy a Camelot egyik szereplője, Clive Standen a Twitteren azt bírta írni, hogy a nemrég elkaszált Camelot egyik szereplője átköltözik a Trónok harcába, egy másik pedig egy szintén Artúr-témájú sorozatból vagy filmből…..
Az HBO Hung című sorozata októberben folytatódik, de az új évadról máris szivárognak az infók. Most például azt írta a TvGuide, hogy a főszereplő Ray (Thomas Jane karaktere) egy kissé szokatlan kuncsafttal bújik ágyba az egyik epizódban. A történetbe bekavar ugyanis egy újabb…..
puddlepuddle 2011.07.06 16:25:00
A Roast nevű celebégetős műsorról már írtunk bővebben, dióhéjban annyit takar, hogy egy kiválasztott szórakoztatóipari szakmunkást a kollégák szívatnak elég kegyetlenül, majd a végén a szívatottnak lehetősége van visszaszólni. Nagy hagyományai vannak a műsornak, az újkori…..
puddlepuddle 2011.07.06 12:58:34
Az Alphas című sci-fi hamarosan bemutatkozik a tévében (mármint az USA-ban), tetszik tudni, ez az a korszakalkotó ötlet, amiben kovácsjánosok bírnak különleges képességekkel, és ezeket mindenféle nyomozásokban vetik majd be. Nahát, ilyen sorozat tán még nem is volt sose. ..
puddlepuddle 2011.07.01 16:58:33
A TvLine.com szerint James Spader érkezése (Katyh Bates helyett ugrik be az Office további évadaiba) azt is jelenti, hogy a kiszemelt, és az előző évadfináléban letesztelt jelentkezők (mínusz Ricky Gervais és Warren Buffett) egyike sem nyerte el a készítők tetszését, így…..
Az egyik legszórakoztatóbb és legizgalmasabb reality, a hétszeres Emmy-díjas The Amazing Race készítői új projectet indítanak be augusztusban az ABC-n, amiről eddig a címén kívül túl sok mindent nem lehetett tudni. A Take the Money and Run versenyzőinek adnak egy táskát 100 000…..
A Pókember-franchise feltámasztójának tekinthető Raimi (aki azért korábban az Evil Dead-filmekkel már letett valamit a béfilmek asztalára is, és nem mellesleg felfedezte nekünk Bruce Campbellt) a Starznak forgat egy sorozatot Noir címmel, ami egy 2001-es japán anime feldolgozása…..
Az AMC Studios elkezdte kiszivárogtatni az első képeket a Walking Dead 2011. októberében elstartoló második évadának zombijairól. Fotogén rusnyaságok alant. ..
puddlepuddle 2011.06.14 12:34:37