Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sommás blogger

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba Lászlót akkor zártam igazán a szívembe, amikor évekkel ezelőtt azon örvendezett, hogy milyen remek dolog a magyar emberek számára a bankbetétek biztosításának 13 milló forintra növelése. Körülbelül úgy álltunk akkoriban is, mint manapság: az emberek közel…..
A FIDESZ politikusa bizonyára így védekezett, amikor párttársai kérdőre vonták, hogyan is merészelhette bírálni Bayer "Erős" Zsoltot. Biztos vagyok benne, hogy mostantól – megelőzésképpen – rendesen szedni fogja a gyógyszerét, a Legfelsőbb Vezetés által felírt Bayer…..
Sommás blog A Semjéni sárm 2013.01.07 20:07:01
Nem értem, miért kritizálják Dr. Semjén Zsoltot mostanság. Sok éve szeretjük már őt, közéletünk színes figurája. Ne keressük a kákán a csomót, a bólogatással be nem tömhető mentális hiátust, ne hánytorgassuk fel üdítően csacsi megnyilvánulásait, hisz ez csupán a jól…..
Sommás blog Az internet hatalma 2013.01.04 12:05:11
"Mi már nem a chalta hai-generáció vagyunk" Bízom benne, hogy az internet és a lehetőségeit kihasználó eszközök terjedésével egyre kevésbé lehet majd "félrenézni", akár indiai, akár a világ más, számunkra idegen kultúrájú, szemünkben szokatlan társadalmi…..
Sommás blog Blog reloaded 2013.01.04 11:13:22
Az évezred eleje óta írok online véleményt kisebb-nagyobb megszakításokkal, szűkebb-szélesebb olvasóközönségnek. Felvéve újra az elejtett fonalat, megosztom benyomásaimat, elgondolkodom, véleményt formálok, legyen szó az élet bármely területéről. Néha terjedelmesebben, de…..
Pénteken volt épp egy hete, hogy lemondott Hosni Mubarak elnök, sokak szerint ekkor győzött az egyiptomi forradalom. Ezt ünnepelte a sokszázezres, talán néhánymilliós tömeg aznap este Kairó utcáin, leginkább a Tahrir téren. Nem kérdés, hogy történelmi pillanatok ezek, nagyon…..