Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sárkány01

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb őszödi beszéd hangzott el: a most regnáló miniszterelnök is elmondta az övéi előtt, hogy hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal.Mindkét előadás színes volt, Gyurcsány szóvirágokkal fűszerezte, Orbán pávatáncnak nevezte a politikáját, és szépen imitálta is hozzá a…..
Orbán: Kiugrottunk a fazékból   Nem főztek meg, mint a békákat, mondta a kormányfő, aki tovább vívta a szabadságharcot...
Kéne egy jó helyszín - mondta Petőfi Vasvárinak március 14-én este. Sándor biztos volt benne, hogy nagy tömegre számíthatnak másnap, hisz már az oktrojált alkotmány elleni tiltakozás is nagy tömegeket megmozgatott, és a Pilvaxban kitett Képeskönyvükben meghirdetett…..
Praxis Elege van a seggfejekből 2012.01.07 09:24:00
Kedves Praxis blog,   Viszonylag bagatell történetről szeretnék beszámolni, legalábbis az általában olvasható levelekhez képest. Én mégis felhúztam magam rajta, pedig általába véve nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok. Az előzményekről annyit, hogy elkaptam valami hányós,…..
A közoktatási törvényen ölik már az illetékesek egymást régóta. Pokorni Zoltán vinné a bolognai vonalat, Hoffmann Rózsa a poroszos keresztény őrmesteri stílust, de lehet mindez hiába: jön Viktor és a Széll Kálmán tervvel elfújja az érveket, mert szerinte nekünk csakis a…..
sárkány01 2011.03.06 14:42:20
Na, kérem, csak nem kamuszerelem a VV Gigi - VV Jerzy liézon, itt a bizonyíték: együtt háltak, és volt egy kis gimnasztika is, bár a szereplők saját bevallása szerint a heavy (orális) pettingen túl nem merészkedtek. Becsüljük meg a dolgot, ha holnap este VV Szandika tényleg magára…..
Egy olvasónk küldött egy kérdést a Való Világ párbajaival kapcsolatban, mi meg készségesen közzétesszük, nehogy pusztába kiáltott szó legyen belőle. Kommentekben várjuk a megoldásokat.Üdv!A valóvilág szombat esti párbajával kapcsolatban akadt egy kínzó kérdésem, olvastam…..