Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilhjgvpo

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
A Kismarosi Művelődési Házban dolgozom / dolgoztam ).....kultúrális közfoglalkoztatottként.  2014 novembere óta. Előtte 2 évig önkénteskén dolgoztam, előtte pedig mint anyuka aki a hét minden napján odahordja gyermekeit ,segítettem amiben tudtam a műv.ház "dolgozóinak" tehát…..
A lassú és nehézkes kezdés és a gyomorrúgással felérő középső részek (lásd: nemi erőszak, gyerekgyilkosság és társai) után nemcsak filmvászonra illő látványvilággal nyűgözte le nézőit a Trónok harca 5. évadának vége, de olyan cliffhangereket kaptunk az arcunkba, hogy…..
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Mivel úgy alakult, hogy mostantól sorozatokról fogok beszámolókat készíteni, az örömöm mellett elkezdtem kicsit parázni, ugyanis nem mondanám magamat jártasnak horror sorozatok terén... valószínűleg ezért nem hallottam még sosem korábban a Hemlock Grove-ról. De aztán szép…..
1934. Sztrájkoló munkások és rendőrök összecsapása Minneapolisban, USA...
kilhjgvpo 2014.06.30 20:57:48
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
Sajnos a Super Bowlon évek óta unalmas popkoncertek jelentik a bazi nagy half time show-t, ezért idén például Beyoncé lépett fel, akinek előadásából mi sem emlékezünk többre egy vaskos combnál meg egy csomó dögös fekete és félvér táncosnőnél. Valószínűleg Beyoncé…..
Subba Wanted! 2013.01.09 20:27:28
A két fickó a legnagyobb nyugalommal kastázta szét a boltot, most meg bottal van ütve a nyomuk. Tegyetek be valami zenét amíg nézitek a fosztogatást, mert érthető módon a biztonsági kamera nem rögzített hangot...
Döbbenetes sokkok érték a magyar futballt a mai napon. A két eset messze nem tartozik egy lapra, de mindkettő hatása kíméletlen. 2012. január 8.-án 19:00-kor a FIFA nyilvánosságra hozta, hogy zárt kapus meccsen kell lejátszanunk a románok elleni sorsdöntő VB-selejtezőt, ami…..
A Sas József féle brigád szilveszteri szórakoztató műsor címén előadott prosztóságáról azt hihetnénk, minden legalja, a kutyába lemenés csimborasszója, az ultimate trash tv, amit csak a Budapest TV feltámasztása (VV Boglyasfejű Éva műsorvezetésével) űberelhet, bár ha jobban…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
törökgáborelemez 470. Balta 2012.09.01 13:28:14
Magyar zászló szakad Jerevánban, Örményország megszakítja a diplomáciai kapcsolatokat, az amerikai külügyminisztérium magyarázatot vár, a világlapok címoldalán fut az ügy, a közösségi oldalak felrobbannak az egészen szélsőséges megnyilvánulásoktól. Mindenki magyaráz:…..
Gigamelles képet rakott ki a napokban a Facebookra VV Gigi. Naná, hogy a Blikk kifaggatta, igaziak-e az új óriáskeblek: "Többen is feltették már nekem ezt a kérdést a Facebookon és személyesen is, de cáfolnom kell. Nem vettem részt plasztikai beavatkozáson. Mindenkinek csak azt tudom…..